Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni yetme çocuğu bile yenemiyor kendi sahasındsForumda halen savunuculari olduguna gore taraftar yeterince iskence gormemis demektir. Bir sure daha kalmali ve iskenceye devam etmeli.
Tamam onu da eleştirsin rtaş
istediği her şeyi eleştirsin
Benim sinir olduğum nokta saygısızlık. Sanki kendisi hocadan daha çok takıma katkıda bulunmuş gibi atıp tutanlar ve dediğim gibi hakaret yağdıranlar
Amaçsızlar diyorum ben bunlara artık
Hocayı şu haliyle savunmadığımı da belirtmiştim. Şu oyunun savunulacak tarafı yok zaten
Sosyal medyada hocayı savunma adına sırf geçen seneyi değil, bu seneyi de pandemi mağdurluğuna bağlayanlar var. :red:
Benim işlemci bunların kafasını çözmeye yetmiyor renktaş.Pandemi bir bize mi varmış?
Umut uada durumlar nasıl sucu reyis falan ne diyo terim işine
onlarda en son bu ua-terim/takım tartışmasından sonra hoca kalsın diye yırtınmazlar gibi bence
uA gereken açıklamayı o dönem yapmıştıUmut uada durumlar nasıl sucu reyis falan ne diyo terim işine
onlarda en son bu ua-terim/takım tartışmasından sonra hoca kalsın diye yırtınmazlar gibi bence
Cok acimasiz yorumlar var
Hoca Son 2 sezon basarisiz oldu evet ama sanki kazandigimiz kupalar sampiyonluklar basarilar unutuldu Silindi gitti birden
Belki anlasilmak icin abartiyorsunuz Ama hic yakismiyor
Alinan sonuclardan bende memnun degilim 2 sezon ust uste basarisiz olmaya alisik degiliz pek bu yuzden sezon sonunda zaten yollar ayrilir devam etmemeli sözlesmesi de sona eriyor hocanin Ama bu demek degildir ki Fatih hoca bize zarar verdi sifir katki ile
Bir Galatasaray efsenasini rakip takim taraftarlarinin önüne atmak hosunuza gidecekse önce insanliginizi bir sorgulayin bence