Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istifaya gerek yok

sene sonu yeni yönetim yeni hoca ile devam etmeli

sezon ortası istifa veya görevden alma mağdur yaratır

Hocayı kovmamiz lazım kovunca hırs yapıyor sonra lig baslayinca Eylül Ekim ayı gibi geri getirmeliyiz

Forumda halen savunuculari olduguna gore taraftar yeterince iskence gormemis demektir. Bir sure daha kalmali ve iskenceye devam etmeli.
Yeni yetme çocuğu bile yenemiyor kendi sahasınds

Basıp gitsin artık ele ayağa düştük iyice rezil etti bizi

Dün haliyle hepimizin biraz sinirleri zıpladı. Bugün sakin kafayla tekrar diyorum, şu kulübe bir faydam dokunsun istiyorsan bir tarih ver ve o tarihte istifa et.

İstifa etmezsen futboldan anlamadığın iyice ortaya çıkacak artık. Henüz seni efsane sanan bir kitlen varken istifa et. O itibar kaybı sana kafayı bozdurur. Hadi kulüp umurunda değil, onu biliyoruz zaten. Bari kendini düşünerek istifa et. Yoksa çok pis rezil olacaksın.

Hocam kendini daha fazla rezil kepaze etmeden bırak bu teknik direktörlük işini. Tamam eyvallah geçmişte büyük katkıların oldu efsanemizsin bunda şüphe yok. Ama her devrin bir sonu var bunu kabul edip kenara çekilmen lazım ki seni hep güzel duygularla analım. Bu takım iki senedir top oynamıyor hocam, disiplin denen bir şey kalmamış herkes laubali, taktik yok, duran top organizasyonu yok, fizik yok, adaletli forma dağıtımı yok kısaca hiçbir şey yok.

Tamam onu da eleştirsin rtaş
istediği her şeyi eleştirsin

Benim sinir olduğum nokta saygısızlık. Sanki kendisi hocadan daha çok takıma katkıda bulunmuş gibi atıp tutanlar ve dediğim gibi hakaret yağdıranlar

Amaçsızlar diyorum ben bunlara artık

Hocayı şu haliyle savunmadığımı da belirtmiştim. Şu oyunun savunulacak tarafı yok zaten

Kardesim, ben Sampiyon olmayalim ama Futbol oynayalim diyorum.
Söyle 2-3 genc oynatip güzel futbol olsa bile desteklerim, 1-2 sene sampiyon olmayalim laf etmem.

Ama bu Kadroyu kuran, bu oyunculari oynatan ve sorna böyle rezil bir Futbol cikiyorsa elesitirirm ve istifaya davet ederim.

Yinede seneye son sansi olur diyorum, FFP bitiyor Insallah yine paralari savurmazlar.
Benim korkum bu, cünkü Fatih Hocam Transfer ve Scouting i pek beceremiyor, genelde oyunculara cok para veriyoruz, altyapida hic oyuncu yok demekki, kovsun gitsin ozaman!

4 senede iyi futbol oynadigimiz 4 mac sayabilir mi kimse? Basaksehir'e karsi şampiyonluk almak basari kistasi degildir gs'de. Hamzaoglu'da kupa kazaniyordu.

Kadro muhendisligi, aldirdigi ve sattigi oyuncular, 11 tercihleri ve yaptigi degisiklikler bakimindan 21. yuzyildaki en basarisiz teknik direktorumuz Fatih Terim'dir. Fatih Terim'i farkli kilan yuksek motivasyon gucu, rakipler uzerinde kurdugu psikolojik ustunluktu. 2 sezondur o da kayboldu. Kendi 'evlatlari' bile takmıyor Terim'i. Saha icinde takiliyorlar.

Cok acimasiz yorumlar var

Hoca Son 2 sezon basarisiz oldu evet ama sanki kazandigimiz kupalar sampiyonluklar basarilar unutuldu Silindi gitti birden

Belki anlasilmak icin abartiyorsunuz Ama hic yakismiyor

Alinan sonuclardan bende memnun degilim 2 sezon ust uste basarisiz olmaya alisik degiliz pek bu yuzden sezon sonunda zaten yollar ayrilir devam etmemeli sözlesmesi de sona eriyor hocanin Ama bu demek degildir ki Fatih hoca bize zarar verdi sifir katki ile

Bir Galatasaray efsenasini rakip takim taraftarlarinin önüne atmak hosunuza gidecekse önce insanliginizi bir sorgulayin bence

Umut uada durumlar nasıl sucu reyis falan ne diyo terim işine

onlarda en son bu ua-terim/takım tartışmasından sonra hoca kalsın diye yırtınmazlar gibi bence

uA zaten Farih Terimin arkasinda ama bu Arda Turan olaylarindan felan kirginlar.

Hosuma gitmedigi olaylarda MC‘e karsi gelmesi.

uA Fatih Terime bu sene sayip cikar ama seneye yine böyle bir ortam olursa sikintilar baslar ve uA ona göre durumu degerlendirir.

uA bunu cok iyi biliyor , FTi gönderip, MC gönderip, Medyayi FB‘e birakiriz ve FB istedigini yapar , adamlarda FT Komplexi var, misal Erol Bulut ve Fenerbahce.
Son bir sans diyorum ben ve eminim öyle olur

Umut uada durumlar nasıl sucu reyis falan ne diyo terim işine

onlarda en son bu ua-terim/takım tartışmasından sonra hoca kalsın diye yırtınmazlar gibi bence
uA gereken açıklamayı o dönem yapmıştı
eğer bir taraftan bahsediyorsak biz Fatih Terim'in yanındayız diye

Cok acimasiz yorumlar var

Hoca Son 2 sezon basarisiz oldu evet ama sanki kazandigimiz kupalar sampiyonluklar basarilar unutuldu Silindi gitti birden

Belki anlasilmak icin abartiyorsunuz Ama hic yakismiyor

Alinan sonuclardan bende memnun degilim 2 sezon ust uste basarisiz olmaya alisik degiliz pek bu yuzden sezon sonunda zaten yollar ayrilir devam etmemeli sözlesmesi de sona eriyor hocanin Ama bu demek degildir ki Fatih hoca bize zarar verdi sifir katki ile

Bir Galatasaray efsenasini rakip takim taraftarlarinin önüne atmak hosunuza gidecekse önce insanliginizi bir sorgulayin bence

:tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt