- 4 Ağustos 2009
- 90.858
- 72.140
- 5.358
Hocam su anda ayna karsisinda poz antremanı yapıyordur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Getirse bile kendi antemanları sonrası oları da vasat seviyeye getiriyor.Hocam ne oluyor bize böyle ?
Seni taniyamiyoruz , bu Futbol ne böyle ?
Igor Tudor zamaninda : Fernando gibi Ndiaye gibi oyuncu getirdi ve hepsi Krallar gibi oynadi , Sampiyon oldu , niye sen bulamiyorsun ?
Gomis i bile Igor Tudor getirdi .
Feghouli , Mariano ...
Mariano gitti yerini bos biraktin...
Senin sevdigin Belhandayi bile Igor Tudor getirdi.
Niye sen bulamiyorsun Hocam ?
Muslera, Drogba , Sneijderleri zamaninda Ünal Aysal getirdi .
Ya artik bu Egoyu birakip, Wesley Sneijderi Kadroya alip, sana Transferlerde yardim eder, yada Sportif Direktör veya daha iyi bir Ekip ile calisirsin yoksa bu yolun sonu kötüye gidiyor!
Kimin sucuğu saha büyükse oraya koşarlar.Umut uada durumlar nasıl sucu reyis falan ne diyo terim işine
onlarda en son bu ua-terim/takım tartışmasından sonra hoca kalsın diye yırtınmazlar gibi bence
Yönetim ağzını açtı mı dünden beri bir tane açıklama var mıKimse takim iyi oyniyor demiyor
Ama su son 2 senede yapilan haksizliklari gören yokmu? Normal hakem yönetimi olsaydi ankara ve rizeye yenilmezdik, dün kazanirdik...hatta hataya bile yenilmezdik...
Eh bu 5-6 puan ediyor yani su an tinerle ayni puandaydik belki, ki onlara yapilan eyyamlari saymiyorum daha...
Ne desek bos ama sönkö tököm öyö öynöyördö hököm döyörsönöz
Allah onlarin belasini versinYönetim ağzını açtı mı dünden beri bir tane açıklama var mı
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
öyle deme renktaş en azılı ftci sen olursun kendilerinden olmayanları yargılıyorlar hemen şöyle desek daha doğru olur mustafa cengiz gibi birisi fatih terim gibi bir amatör egoisti haketmiyorAllah onlarin belasini versin
Bu yıl ilk yarıdaki Rizespor ve Trabzonspor maçları geldi aklıma; hayal ettiğimiz Galatasaray. Her sene birkaç maç oluyor öyle...4 senede iyi futbol oynadigimiz 4 mac sayabilir mi kimse? Basaksehir'e karsi şampiyonluk almak basari kistasi degildir gs'de. Hamzaoglu'da kupa kazaniyordu.
Kadro muhendisligi, aldirdigi ve sattigi oyuncular, 11 tercihleri ve yaptigi degisiklikler bakimindan 21. yuzyildaki en basarisiz teknik direktorumuz Fatih Terim'dir. Fatih Terim'i farkli kilan yuksek motivasyon gucu, rakipler uzerinde kurdugu psikolojik ustunluktu. 2 sezondur o da kayboldu. Kendi 'evlatlari' bile takmıyor Terim'i. Saha icinde takiliyorlar.
Bu yorumun süper, bunu Okan Okan diye beynimi yiyen bir renktaşa hemen göndertiyorum.okana başakta şans verilmemiş biz nasıl şans verelim hem de kaç yıllık kulüp 1 kere şampiyon olmuş o sene arkasından şans verilmemiş
yani gelen geçenin tokat attığı aykut kocaman'ı okana tercih etmişler
Şu an kahvaltısını yapmış, Ayak tenisine başlamıştır. Sonucta spor onemliHocam su anda ayna karsisinda poz antremanı yapıyordur.
Terim yerine yönetime sallayanlar = RTE iyi çevresi kötü diyenler
Terimin arkasında falan değilleruA zaten Farih Terimin arkasinda ama bu Arda Turan olaylarindan felan kirginlar.
Hosuma gitmedigi olaylarda MC‘e karsi gelmesi.
uA Fatih Terime bu sene sayip cikar ama seneye yine böyle bir ortam olursa sikintilar baslar ve uA ona göre durumu degerlendirir.
uA bunu cok iyi biliyor , FTi gönderip, MC gönderip, Medyayi FB‘e birakiriz ve FB istedigini yapar , adamlarda FT Komplexi var, misal Erol Bulut ve Fenerbahce.
Son bir sans diyorum ben ve eminim öyle olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Terimin arkasında falan değiller
arkasında olsa bile göstermeliktir
uayı açıkça kamuoyunun,gslilerin önüne attı hoca,arda,taylan falan
bunları yiyeceklerini sanmıyorum hele hele işler kötü giderken