Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse takim iyi oyniyor demiyor
Ama su son 2 senede yapilan haksizliklari gören yokmu? Normal hakem yönetimi olsaydi ankara ve rizeye yenilmezdik, dün kazanirdik...hatta hataya bile yenilmezdik...
Eh bu 5-6 puan ediyor yani su an tinerle ayni puandaydik belki, ki onlara yapilan eyyamlari saymiyorum daha...
Ne desek bos ama sönkö tököm öyö öynöyördö hököm döyörsönöz

Hocam ne oluyor bize böyle ?
Seni taniyamiyoruz , bu Futbol ne böyle ?

Igor Tudor zamaninda : Fernando gibi Ndiaye gibi oyuncu getirdi ve hepsi Krallar gibi oynadi , Sampiyon oldu , niye sen bulamiyorsun ?

Gomis i bile Igor Tudor getirdi .

Feghouli , Mariano ...

Mariano gitti yerini bos biraktin...

Senin sevdigin Belhandayi bile Igor Tudor getirdi.

Niye sen bulamiyorsun Hocam ?

Muslera, Drogba , Sneijderleri zamaninda Ünal Aysal getirdi .

Ya artik bu Egoyu birakip, Wesley Sneijderi Kadroya alip, sana Transferlerde yardim eder, yada Sportif Direktör veya daha iyi bir Ekip ile calisirsin yoksa bu yolun sonu kötüye gidiyor!
Getirse bile kendi antemanları sonrası oları da vasat seviyeye getiriyor.

Umut uada durumlar nasıl sucu reyis falan ne diyo terim işine

onlarda en son bu ua-terim/takım tartışmasından sonra hoca kalsın diye yırtınmazlar gibi bence
Kimin sucuğu saha büyükse oraya koşarlar.
Onlardan bir duruş beklemen şaşırtıcı.

Eleman'dan sonra onlara da sıra gelecek.

En kısa sürede GALATASARAY'in haklarını gerçekten savunan ve rant peşinde olmayan bir taraftar grubu kurulmalı.

Kimse takim iyi oyniyor demiyor
Ama su son 2 senede yapilan haksizliklari gören yokmu? Normal hakem yönetimi olsaydi ankara ve rizeye yenilmezdik, dün kazanirdik...hatta hataya bile yenilmezdik...
Eh bu 5-6 puan ediyor yani su an tinerle ayni puandaydik belki, ki onlara yapilan eyyamlari saymiyorum daha...
Ne desek bos ama sönkö tököm öyö öynöyördö hököm döyörsönöz
Yönetim ağzını açtı mı dünden beri bir tane açıklama var mı

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 senede iyi futbol oynadigimiz 4 mac sayabilir mi kimse? Basaksehir'e karsi şampiyonluk almak basari kistasi degildir gs'de. Hamzaoglu'da kupa kazaniyordu.

Kadro muhendisligi, aldirdigi ve sattigi oyuncular, 11 tercihleri ve yaptigi degisiklikler bakimindan 21. yuzyildaki en basarisiz teknik direktorumuz Fatih Terim'dir. Fatih Terim'i farkli kilan yuksek motivasyon gucu, rakipler uzerinde kurdugu psikolojik ustunluktu. 2 sezondur o da kayboldu. Kendi 'evlatlari' bile takmıyor Terim'i. Saha icinde takiliyorlar.
Bu yıl ilk yarıdaki Rizespor ve Trabzonspor maçları geldi aklıma; hayal ettiğimiz Galatasaray. Her sene birkaç maç oluyor öyle...

Hele bu sene, osuruktan takımlara karşı ezildiğimiz o kadar çok maç var ki, say say bitmez. Olmaz olsun böyle futbol, hiç takım tutmayan insanlara imreniyorum, yalan yok...

okana başakta şans verilmemiş biz nasıl şans verelim hem de kaç yıllık kulüp 1 kere şampiyon olmuş o sene arkasından şans verilmemiş

yani gelen geçenin tokat attığı aykut kocaman'ı okana tercih etmişler
Bu yorumun süper, bunu Okan Okan diye beynimi yiyen bir renktaşa hemen göndertiyorum.

hahahahaha grup kurulmalı diyor
birader sen git kur o kadar vizyoner gs'nin iyiliğini isteyen birisin

kur grubunu zor bir şey değil ki :)
ama grup kurup ona sahip çıkmak ilerletmek yürek, cesaret ister :)

Biat her yerde aynı biat. Biat ettikleri iyi çevresi kötü. Azıcık da akıl ve üstüne de fikir lazım arkadaş.

uA zaten Farih Terimin arkasinda ama bu Arda Turan olaylarindan felan kirginlar.

Hosuma gitmedigi olaylarda MC‘e karsi gelmesi.

uA Fatih Terime bu sene sayip cikar ama seneye yine böyle bir ortam olursa sikintilar baslar ve uA ona göre durumu degerlendirir.

uA bunu cok iyi biliyor , FTi gönderip, MC gönderip, Medyayi FB‘e birakiriz ve FB istedigini yapar , adamlarda FT Komplexi var, misal Erol Bulut ve Fenerbahce.
Son bir sans diyorum ben ve eminim öyle olur
Terimin arkasında falan değiller

arkasında olsa bile göstermeliktir

uayı açıkça kamuoyunun,gslilerin önüne attı hoca,arda,taylan falan

bunları yiyeceklerini sanmıyorum hele hele işler kötü giderken

Terimin arkasında falan değiller

arkasında olsa bile göstermeliktir

uayı açıkça kamuoyunun,gslilerin önüne attı hoca,arda,taylan falan

bunları yiyeceklerini sanmıyorum hele hele işler kötü giderken

fazla söze gerek yok uA Fatih Terim'ledir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt