Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnancımı yitirmedim hiç. Rakipler de bizim sezon başından beri yaşadığımız aksilikleri yaşamaya başladılar. Şansımız az değil. Ekstra bise değil Gs gibi oynasak kafi.

GSC Mobile App

ages.webp

Bunda istifa edecek karakter kişilik olsa Rize maçından sonra ederdi. Sezon başından beri yedek bıraktığı Kerem'in kıçını kurtardığı maçtan sonra ego kibir kasmaktan başka birşey yapmaz. Anca biri gelip kovarsa kurtuluruz, zaten kariyeri boyunca hep kovulmuş yine kovulana kadar kalacak Galatasaray'da.

Bunda istifa edecek karakter kişilik olsa Rize maçından sonra ederdi. Kerem'in kıçını kurtardığı maçtan sonra ego kibir kasmaktan başka birşey yapmaz. Anca biri gelip kovarsa kurtuluruz, zaten kariyeri boyunca hep kovulmuş yine kovulana kadar kalacak Galatasaray'da.
Kerem de damdan düştü zaten sahaya. Onyekuru ile de başlayabilirdi. Formayı veren de alan da o. Su maçtan sonra bari yok kulübeye oturmamış, yok gözü üstünde kaş varmis diye eleştirmeyin. Eleştirmek için kasmayın. Susun az ya. İstifa da bir hizmettir diyonuz ya susmak da foruma bir hizmettir.

Sacmaliyonuz çünkü.

GSC Mobile App

Kerem de damdan düştü zaten sahaya. Onyekuru ile de başlayabilirdi. Formayı veren de alan da o. Su maçtan sonra bari yok kulübeye oturmamış, yok gözü üstünde kaş varmis diye eleştirmeyin. Eleştirmek için kasmayın. Susun az ya. İstifa da bir hizmettir diyonuz ya susmak da foruma bir hizmettir.

Sacmaliyonuz çünkü.

GSC Mobile App
Tamam Danyal abi kızma özür dilerim susuyorum.

Bu ne demek biliyor musunuz bu paylaşım; maç önü açıklamalarını dinledik biz ettik sen etme hocam maç sonu bizi vurma demek istedi yönetim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt