Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadro doğruydu kazandik tebrik ediyorum kendisini. mac sonu açıklamalarındada kismen hak verebilirim ama milyon eurolari da boşuna almıyorsun bazi şeyleri yutacaksin takımı oynatsaydin kimse üzerine gelmezdi

Karşındakini salak yerine koyma orda ne yazdığın neyi ima ettiğin ortada. Ben senin tanımına göre Fatih Terim in kopegiymisim tamam. Sen kimin kopegisin? Onu de bi ya.

GSC Mobile App
Danyal ben kimseyi salak yerine koymuyorum sen kendini salak durumuna düşünüyorsun. Ciddi ciddi neden üzerine alındın onu de bi ya.

Haklısın geçmiş transfer dönemlerinde 5 yerine 10 oyuncu alabilirdi hocamıza, ama dediğin gibi ışık varsa ileri transfer dönemlerinde telafi eder.

Sorun zaten hocada. Keske takimi da Mustafa Cengiz kurup calistirsaydi. Ama sezon sonu paskanim yeniden secilip yeni sexy bir hoca ile ucuracak cimbomu.

önceden galibiyetlerde bu konuda terimciler ön plana çıkardı ama artık tam tersi olmaya başladı yaşasın Galatasarayı kişilere bağımsız olarak sevenler

yaşasın benle aynı fikirde olanlar demek istedin heralde kimse takımı kişilere bağımlı olaraktan sevmiyor. bu absürt mesajı derhal editle

Danyal ben kimseyi salak yerine koymuyorum sen kendini salak durumuna düşünüyorsun. Ciddi ciddi neden üzerine alındın onu de bi ya.
Taaak mi geçiyon ya

'2 yıldır takımın anasını belleyen Fatih Terim'in köpekliğini yapmak yerine hakettiği gibi eleştiriyorum.'

Burda demek istediğin ne açıklasana bana bi.

GSC Mobile App

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz su günlerde ayrilikliklarimizi bir kenara bırakıp Galatasarayımız ekseninde birleşmeliyiz. Birbirimizi üzüp kırmak Galatasaraylılara yakışmaz. Unutulmamalidir ki hepimizin çabasının adi GALATASARAY ve baska GALATASARAY yok. Saygılar.

önceden galibiyetlerde bu konuda terimciler ön plana çıkardı ama artık tam tersi olmaya başladı yaşasın Galatasarayı kişilere bağımsız olarak sevenler
Hocalarında ne kadar eo varsa, bize takım kazandığında sıvışıyor, ağlıyor v.s. diyenlerde en az hocaları kadar egolu. Takım kazanırken iyi giderken zannediyorlar ki biz üzülüyoruz ve yorum yazmaya yüreğimiz yetmiyor ve sıvışıyoruz. Yahu takım iyi olsun, iyi gitsin niye bir şey diyelim durduk yere manyakmıyız tövbe tövbe.

yaşasın benle aynı fikirde olanlar demek istedin heralde kimse takımı kişilere bağımlı olaraktan sevmiyor. bu absürt mesajı derhal editle

Bu mesajıma ilk tepki veren sen olduğuna göre Galatasarayı fatih terim için seviyor olmalısın ayrıca mesajım da hakaret yok renjide edici bir şey yok editlemem içinde bir sebep yok. saygılar 😉

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz su günlerde ayrilikliklarimizi bir kenara bırakıp Galatasarayımız ekseninde birleşmeliyiz. Birbirimizi üzüp kırmak Galatasaraylılara yakışmaz. Unutulmamalidir ki hepimizin çabasının adi GALATASARAY ve baska GALATASARAY yok. Saygılar.
Barış elcisi misin renktas

köpekler istedi diye atlar ölmez diyelim o halde luce ustanın söylediği gibi.

Hocalarında ne kadar eo varsa, bize takım kazandığında sıvışıyor, ağlıyor v.s. diyenlerde en az hocaları kadar egolu. Takım kazanırken iyi giderken zannediyorlar ki biz üzülüyoruz ve yorum yazmaya yüreğimiz yetmiyor ve sıvışıyoruz. Yahu takım iyi olsun, iyi gitsin niye bir şey diyelim durduk yere manyakmıyız tövbe tövbe.
Maçı kenarda unuttuğu adam kazandırdı. Onuda zoraki oynattı zaten.

Gözlerim doldu bro 👏

Hocamızı tebrik ettin mi üstat galibiyetten ötürü.

Bu mesajıma ilk tepki veren sen olduğuna göre Galatasarayı fatih terim için seviyor olmalısın ayrıca mesajım da hakaret yok renjide edici bir şey yok editlemem içinde bir sebep yok. saygılar 😉

hayatımda okuduğum en saçma mantık o zmn ben de herhangi bi konuya girip slm .... çocukları yazayım cvp veren olursa ..... çocuğu musun diyeyim??? sen ztn mesajında forumda Galatasarayı kişilere bağımlı olarak seven ve bağımsız seven olarak ayırmışsın. benim cvp yazmama gerek mi var. sen daha kendi yazdığını anlamamışsın.

aglattin

boşver rengim terimci arkadaşlarda herşeyin farkında ama onlar hocalarını eleştiri yapmayı hocalarına saygısızlık olarak gördükleri için 3 senedir bu duruma katlanıyorlar işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt