Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben burda çok eski üyerlerdenim hiç bir zaman maç saatinde maç başlığına mesaj atmamışımdır ayrıca maç başlığıyla Galatasaray sevgisinin ne alakası var
alakası yok zaten

maç saati değil, hiç maç başlıklarında gözükmeyip başka konularda pek aktif gördüm seni de Galatasaray sevgini ölçeyim dedim. Sen ölçüyorsun ya.

Yıllardır anti terimciyim, bence başarılı olmasa sevilecek bir profil değil kendisi ama hiçbir zaman takım başarısız olsa da terime sallasam diye beklemedim ancak kendisi başarısız oldugunda ve Rivali Şenol başarılı olunca fırsatı kaçırmayıp hocaya sallıyorum tabi . Cimbomlu olmak bunu gerektirir hocamız başarılı olsun biz göt olmaya razıyız

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

danyal üstad gibi pamuk bir adamı çıldırttınız ya pes diyorum

alakası yok zaten

maç saati değil, hiç maç başlıklarında gözükmeyip başka konularda pek aktif gördüm seni de Galatasaray sevgini ölçeyim dedim. Sen ölçüyorsun ya.

Ben burda neden birinin takım sevgisini ölçmek isteyeyim ki hepimiz yetişkin insanlarız sonuçta başka konularda aktif değilsin demişsin ben bu forumda genelde aktifim ama genelde okumayı tercih ediyorum hepimizin ortak konusu Galatasaray bu konuda emin olabilirsin

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz su günlerde ayrilikliklarimizi bir kenara bırakıp Galatasarayımız ekseninde birleşmeliyiz. Birbirimizi üzüp kırmak Galatasaraylılara yakışmaz. Unutulmamalidir ki hepimizin çabasının adi GALATASARAY ve baska GALATASARAY yok. Saygılar.

Yıllardır anti terimciyim, bence başarılı olmasa sevilecek bir profil değil kendisi ama hiçbir zaman takım başarısız olsa da terime sallasam diye beklemedim ancak kendisi başarısız oldugunda ve Rivali Şenol başarılı olunca fırsatı kaçırmayıp hocaya sallıyorum tabi . Cimbomlu olmak bunu gerektirir hocamız başarılı olsun biz göt olmaya razıyız

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fener yarın yener mi egemenim

Hesaplamalarima gore gecen hafta kazansak buyuk ihtimalle sampiyon olurmuşuz. Abv VAR.

Yönetim çok kotu ama Fatih Hoca'nin bu seneki performansı yönetimden çok daha kotu. Zaten dogru düzgün bir yönetim olsa Fatih Hoca şimdiye kadar kovulmuş olurdu.

Dogru diyorsun. Mesela sezon basinda yaz kampi varken transfer yapmayip, devre arasi olmadigi sezonda ikinci yari transferin son gününde takimda revizyona girmek cok saglikli bir yönetim bicimi mesela. Bu konuda cengiz paskanimin yönetiminde bir modayiz adeta. Zaten kadro revizyonu dedigin devre arasi yapilir. Sezon basi kadroyu revize eden futbol cahili avrupa kulüpleri bunu hala anlayamadi, ama onlara da ögretecegiz.
E bide Galibiyet serimizden sonra iki mac tökezledik, dengemiz bozuldu bozulacak, bunu firsat bilen Yönetim bizi Belhanda gereksizinden kurtarip, hemen takima pozitif etki ederek Kayseriyi 3:0 yenmemizi sagladi.

Ve kilit oyunculara ne gerek var ? Her sezon kritik bir dönemde, en az bir tane kilit oyuncu gönderip, yerine adam almiyoruz. Cünkü kilide ne gerek var, sadece loserlar kilit kullanir. Gercek Jönler kapidan iceri anahtarsiz girer, kilide gerek duymaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt