Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakaret olmadıkça herkes eleştirilebilir bu forumda. Ben de dahil olmak üzere.
Ama burada karşıt görüşler kadar yanındakilerde bizi töhmet altında bırakıyor, fbli falan diye.
On sene sonra yazmaya başladım diye böyle bir şüphe varsa, admine ulaşacağım. Bu konu da kendi adıma beni sıkmaya başladı.
Daha rahat referans olur, en azından. Bu nedir böyle....

Elbette Galatasaray iyi olsun istiyoruz. Ben kendi adıma burada tonlarca olumlu mesajda yazdım misal. Sadece kötüsünü gören kendi art niyetlidir. İster istemez karşıt mesajlar attığım için sana demedik üzerine alınma deseniz de kusura bakmayın, genel olarak ifadeleriniz öyle olmuyor. Burada kimlik yarıştırdığımızı bilmiyordum...Öğrenmiş oldum. Yok kız mı erkek mi belli değiller, burası GSC her şey olabilir.
Dışardan bile olsa takipteyim, Azra idi sanırım, ona da benzer şey yapıldı. Sonra aranızda neden kadın katılımcılar olmuyor diyorsunuz mu....

Dışardan çok farklıydı, içine girince açıkçası biraz şaşırdım. Hayal kırıklığına uğradığım şeyler olsa da alttan aldığım da çok oldu.
Arkadaşlar aralarında eğleniyor, şakalaşıyor dedim. Şakalarınızın ve konuşmanızın üslubu bile yanlış karşıtlarında, yanındakilerinde.

Bu yaştan sonra kimseye de üslup öğretilmez de. En önemli kimliktir.
Gereksiz tartışmalardan asıl sorunlarımıza odaklanamıyoruz. Birbirimizin fikirlerinde zerre oynama olmayacağını bile bile baskılar da bulunuyoruz. Belli ki herkes görüşünün ardında. Ötesine berisine de gerek yok.

Sorun zaten hocada. Keske takimi da Mustafa Cengiz kurup calistirsaydi. Ama sezon sonu paskanim yeniden secilip yeni sexy bir hoca ile ucuracak cimbomu.
Sexy başkanın sexy bir hoca ile ekstra ŞL üst turu olmasına rağmen, hocamızın sexy başkanın dönemi harici başka hiç bir dönem bu başarısının olmaması da araştırılması gereken bir husustur.

Maç kazanınca Ftciler yine doluşmuş geçen haftalarda deve kuşu gibiydiler hepsi. Biz her zaman buradayız.

Doğru kadroyla çıkılınca takımın ister istemez top oynadığını görmüştür de iş işten geçti artık bundan sonra doğru kadroyla çıksan ne olacak lig bitti bravo hoca kendi ellerinle verdin şampiyonluğu.

Kazanırsak her şey yeniden başlar, bu maçta puan kaybedersek hocanın kredisi tamamen biter

tıpkı sizin gibi her şeyin yeniden başlayacağını düşünen Galatasaraylıların hocasını tebrik etmesinde ne gibi yanlış gördünüz?
bir de maçtan önce kazanma durumunda her şeyin yeniden başlayacağını söyleyip, maçtan sonra her şeyin bittiğini niye söylediniz, galibiyet eleştiri planlarınızı mı bozdu?

Forumda ne üyeler varmış abov. Adamlar 10 yıldan fazla eski üye olup forumu ve camiamızı karıştırmak için beklemişler. Vay arkadaş ne büyük bir operasyonun içindeyiz.

Dogru diyorsun. Mesela sezon basinda yaz kampi varken transfer yapmayip, devre arasi olmadigi sezonda ikinci yari transferin son gününde takimda revizyona girmek cok saglikli bir yönetim bicimi mesela. Bu konuda cengiz paskanimin yönetiminde bir modayiz adeta. Zaten kadro revizyonu dedigin devre arasi yapilir. Sezon basi kadroyu revize eden futbol cahili avrupa kulüpleri bunu hala anlayamadi, ama onlara da ögretecegiz.
E bide Galibiyet serimizden sonra iki mac tökezledik, dengemiz bozuldu bozulacak, bunu firsat bilen Yönetim bizi Belhanda gereksizinden kurtarip, hemen takima pozitif etki ederek Kayseriyi 3:0 yenmemizi sagladi.

Ve kilit oyunculara ne gerek var ? Her sezon kritik bir dönemde, en az bir tane kilit oyuncu gönderip, yerine adam almiyoruz. Cünkü kilide ne gerek var, sadece loserlar kilit kullanir. Gercek Jönler kapidan iceri anahtarsiz girer, kilide gerek duymaz.

Yönetime kimse kusursuz demiyor onların da bir ton hatası var da, onların hataları Fatih hocanın hatalarını aklar mı? Her sezon kritik bir dönemde oyuncu gönderiyor demişsiniz. 2018'de Ndiaye satıldı ki zaten göreve gelmeden önce satılmıştı Ndiaye. Bir sonraki sene Ozan'ı sattılar ama serbest kalma bedelini ödediler öyle gitti. Bu ikisi de Dursun'un suçuydu. Belhanda'yı bu yönetim mi aldırdı? Kaç kez göndermeye kalktılar hoca ısrarla takımda durmasını istedi.

Her oynadığı maçta elinden geleni yapan, skora katkı veren Kerem'i sürekli yedekte beklet, her maç Ömer çöpünü oynat, Gedson'u stopere Donk'u forvete öyle manyakça hamlelerin olsun, duran topları hep rakip karşılasın, Taylan haftalarca sebepsiz yere kesilsin, forma adaleti olmasın, iyi futbol senede birkaç kez olsun, kaybettiğinde bahane üret kazanınca şov yapmaya kalkış. Bunlar normal şeyler mi? Herkes kendi önünü temizlesin bir önce başkalarını eleştirmeden.

bağır, bağır, bağır
zirvedeyim canım sesin duyulmuyor

:giggle::whistle:

tıpkı sizin gibi her şeyin yeniden başlayacağını düşünen Galatasaraylıların hocasını tebrik etmesinde ne gibi yanlış gördünüz?
bir de maçtan önce kazanma durumunda her şeyin yeniden başlayacağını söyleyip, maçtan sonra her şeyin bittiğini niye söylediniz, galibiyet eleştiri planlarınızı mı bozdu?
bunlar kripto pirlolar renktaş uğraşmaya değmez

Tebrik edebilirler tabii geçen sezonki gibi 10 hafta kala şampiyonluğa havlu atmadık henüz büyük başarı. Maç başlamadan önce kazanırsak lig yeniden başlar diye tahmin ediyordum ama maçın sonlarında hocanın değişikliklerini görünce aynı tas aynı hamam devam edeceğini gördüm. Haftaya puan kaybeder fişi çekeriz.

ts maçında bence tek değişiklik halil-babel olur. Halil elbette iyi oynadı ama karşısında bu kez edgar-hugo olacak. Fizik olarak ezebilir bu ikisi

bugün sonuçta atınç gibi yumuşak ve aslen bek olan berkan oynadı. Babel hem top tutması, hemde uzaktan şutları ile tehdit oluşturur

4 yil boyunca her hafta daha kotuye giden bir takimin teknik adami olacaksin ve halen destekcilerin olcak. Ulke olarak neden kalkinmiyoruz vede hicbir zaman kalkinamayacagizin tek cevabi var, bu cahil millet.

size kalsa 40 yıl kulüp yöneten ferguson da arsenal'in invincibles dönemlerinde 3 sezonda 2 kez şampiyonlık verdi diye paketlenirdi. allah'tan ingiliz köylüsüyüz de sizin gibi her düşüşte pusuda beklemiyoruz.

Tebrik edebilirler tabii geçen sezonki gibi 10 hafta kala şampiyonluğa havlu atmadık henüz büyük başarı. Maç başlamadan önce kazanırsak lig yeniden başlar diye tahmin ediyordum ama maçın sonlarında hocanın değişikliklerini görünce aynı tas aynı hamam devam edeceğini gördüm. Haftaya puan kaybeder fişi çekeriz.
geçen senelere gireceksek ondan önceki senelerde şampiyon olmuştuk galiba
evet haftaya puan kaybedebilir şampiyon da olmayabiliriz hatta ft kötü 1 teknik direktör de olabilir ama bazı kişilerin nefret sorunu var gibi

Maçı kazanınca herkes r yapmaya başlamış

imparator fatih terim diyeceksiniz

allahtan bu zamana kadar hocamızın yanında saf tuttukta alnımız ak
Yav abicim Allah aşkına bu durumda olmamızın müsebbibi kendisi değilmi? Bu takım Fener deplasmanına kadar takır takır oynuyordu.Kendi kurduğu sistemi kendi sabote etti.Gedson ve Etebo gibi iki kiralık topçu için fişek gibi takımı dağıttı.Ondan sonrası zaten enkaz

geçen senelere gireceksek ondan önceki senelerde şampiyon olmuştuk galiba
evet haftaya puan kaybedebilir şampiyon da olmayabiliriz hatta ft kötü 1 teknik direktör de olabilir ama bazı kişilerin nefret sorunu var gibi
En son şampiyon olduğumuzda sadece 69 puan almıştık (lig tarihinin en az puanla şampiyonluğu) ayrıca ortada fb, bjk, ts yoktu. Tecrübesiz başak vardı. Neyse o başka konu da. Geçen sene ligin en pahalı takımını 6. yaptı. 2 senedir kupa yok. Avrupa'da 1 gol atınca şükür namazı kılan bir hoca var. Nefret edilmelik bir durum yok. Sadece hocanın bu kadar çok hatası olmasına rağmen Allah gibi tapınanlara kızıyorum.

arkadaşlar boşuna tartışmayalım iki tarafta birbirini ikna edemeyeceğine göre ortak konumuz olan Galatasaraya odaklanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt