Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav abicim Allah aşkına bu durumda olmamızın müsebbibi kendisi değilmi? Bu takım Fener deplasmanına kadar takır takır oynuyordu.Kendi kurduğu sistemi kendi sabote etti.Gedson ve Etebo gibi iki kiralık topçu için fişek gibi takımı dağıttı.Ondan sonrası zaten enkaz

Gedson son maçlarda gayet iyi oynuyor. Yetenekli

Etebo hk katiliyorum, en fazla yedek olan birisini ilk 11de oynatmamak lazim

En son şampiyon olduğumuzda sadece 69 puan almıştık (lig tarihinin en az puanla şampiyonluğu) ayrıca ortada fb, bjk, ts yoktu. Tecrübesiz başak vardı. Neyse o başka konu da.

içerde koyana kadar bjk ve imparator şenol güneş vardı
yasin

Gedson son maçlarda gayet iyi oynuyor. Yetenekli

Etebo hk katiliyorum, en fazla yedek olan birisini ilk 11de oynatmamak lazim
Gedson gelmeden iki sene doğru dürüst topa değmeyen yedek adamdı.Ve biz bu adamı her maç oynatarak ritim kazandırdık doğru iki maçtır iyi oynuyor ama Gedson la Etebo ya maç ritmi kazandırırken şampiyonluğu verdik belki de..Kılınç-Taylan-Belhanda(Soso) üçlüsü bozulmasaydı eminim ki şimdi puan farkıyla şampiyonluğu konuşuyor olurduk.

geçen senelere gireceksek ondan önceki senelerde şampiyon olmuştuk galiba
evet haftaya puan kaybedebilir şampiyon da olmayabiliriz hatta ft kötü 1 teknik direktör de olabilir ama bazı kişilerin nefret sorunu var gibi
hocayla ilgili her zaman bir aşk-nefret duygusu olacak galatasaray taraftarında. bu biraz baba figürüyle alakalı. babalardan da yeri gelir nefret edilir yeri gelir allah başımızdan eksik etmesin denir. çünkü uzun zamandır bu kadar kalıcı olan bir kişi yok türk futbolunda. niye babalardan nefret edilir bağımsız olabilmek, birey olabilmek için bağımlılığın, otoritenin sonlandırılması gerekir herhalde.

En son şampiyon olduğumuzda sadece 69 puan almıştık (lig tarihinin en az puanla şampiyonluğu) ayrıca ortada fb, bjk, ts yoktu. Tecrübesiz başak vardı. Neyse o başka konu da. Geçen sene ligin en pahalı takımını 6. yaptı. 2 senedir kupa yok. Avrupa'da 1 gol atınca şükür namazı kılan bir hoca var. Nefret edilmelik bir durum yok. Sadece hocanın bu kadar çok hatası olmasına rağmen Allah gibi tapınanlara kızıyorum.
şampiyonluğun puanı olmaz 82 puan alıp şampiyon olamadıktan sonra kimse sen 82 puan aldın demiyo
asıl konuya gelirsek benim derdim de zaten her 2 tarafın aşırı uç kısımlarıyla, eleştirene veya sevene bir şey demiyorum

İki tarafta çok şeetmeyin çarşamba günü herşey belli olur zaten.
Gerekirse biz kaybedelim Galatasaray kazansın. Benim için isimlerden de evvel, buradaki fikirlerimden de evvel o gelir. Biz şampiyon olalım. Kimin faydası olursa da teşekkür ederiz. Ama bazı şeyler değişmeyecek işin sonucunda. Bu çatışmalar bile gösteriyor ki biz zaten bölünmüşüz çoktan. Bu üzücü. Uzun yıllar sonra belki de bu kadar keskin ayrılıklar görüyorum.

En son şampiyon olduğumuzda sadece 69 puan almıştık (lig tarihinin en az puanla şampiyonluğu) ayrıca ortada fb, bjk, ts yoktu. Tecrübesiz başak vardı. Neyse o başka konu da. Geçen sene ligin en pahalı takımını 6. yaptı. 2 senedir kupa yok. Avrupa'da 1 gol atınca şükür namazı kılan bir hoca var. Nefret edilmelik bir durum yok. Sadece hocanın bu kadar çok hatası olmasına rağmen Allah gibi tapınanlara kızıyorum.
Birde diyorlar hoca keşke kaybetseydin bu kadar laf olmazdı. Fark etmiyorlar ki hocaya en büyük zararı veren kendileri. Burada, sosyal medya v.s. bir çok yerde kendileri milleti kışkırtıyorlar, yok neymiş maç kazanınca düşmanlar sıvışıyormuş, saklanıyormuş. Sonra eleştirince şöyle böyleymiş, siz milleti bu kadar kışkırtmasanız bu yorumlar rahat 3 de 1 oranına iner.

şampiyonluğun puanı olmaz 82 puan alıp şampiyon olamadıktan sonra kimse sen 82 puan aldın demiyo
asıl konuya gelirsek benim derdim de zaten her 2 tarafın aşırı uç kısımlarıyla, eleştirene veya sevene bir şey demiyorum
69 puanla zor bela şampiyon olmak var eze eze, ligi domine edip şampiyon olmak var. Ben hocadan neden nefret edeyim. Hatalarında ısrar etmesin, forma adaleti olsun, iyi kötü top oynatsın şu takıma en büyük Terim savunucusu olurum. Hocada bunları göremediğim için haklı ve doğal olarak eleştiriyorum.

Birde diyorlar hoca keşke kaybetseydin bu kadar laf olmazdı. Fark etmiyorlar ki hocaya en büyük zararı veren kendileri. Burada, sosyal medya v.s. bir çok yerde kendileri milleti kışkırtıyorlar, yok neymiş maç kazanınca düşmanlar sıvışıyormuş, saklanıyormuş. Sonra eleştirince şöyle böyleymiş, siz milleti bu kadar kışkırtmasanız bu yorumlar rahat 3 de 1 oranına iner.
bu lafı ben dedim, nerde milleti kışkırtıyorum ben ;D

69 puanla zor bela şampiyon olmak var eze eze, ligi domine edip şampiyon olmak var. Ben hocadan neden nefret edeyim. Hatalarında ısrar etmesin, forma adaleti olsun, iyi kötü top oynatsın şu takıma en büyük Terim savunucusu olurum. Hocada bunları göremediğim için haklı ve doğal olarak eleştiriyorum.
abi yazdığın mesajları gösterdim az önce sana, bana değişiklik falan diyorsun yaa ;D maçtan önce kazanırsak her şey yeniden başlıyo diyip maçtan sonra ligi kendi elinle verdin diyorsan burda art niyet arararım, hocayı korumak için falan söylemiyorum sadece senin yorumlarından bahsediyorum ;D

abi yazdığın mesajları gösterdim az önce sana, bana değişiklik falan diyorsun yaa ;D maçtan önce kazanırsak her şey yeniden başlıyo diyip maçtan sonra ligi kendi elinle verdin diyorsan burda art niyet arararım, hocayı korumak için falan söylemiyorum sadece senin yorumlarından bahsediyorum ;D
Ee tamam ben de dedim işte maçın sonlarındaki değişikleri görünce şampiyonluğa inancım kalmadı diye. Tam hoca akıllandı diyoruz tak Ömer'i sokuyor. Şampiyonluk gelecekse de böyle zor gelir benden demesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt