Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim 4.doneminde ilk iki sene başarılı son iki sene başarısıdır net..idam sorunu taktik anlamda geriye gitme oyuncu tercihleri kesinlikle hatalıdır son iki sene..burada çoğu aklı başında kişi de bu görüşte zaten..bu eleştirileri yapanlara ki kinsenin ses ettiği yok ki..sorun hakaret edenlerde..yahu biri çıkıyor ne efsanesi kestane diyor..biri çıkıyor bunak diyor..biri çıkıyor parator diyor..bunun gibi bir sürü saygısızlık edepsizlik..simdi bu sözler eleştiri mi oluyor.burada rahatsızlık duyulan uslupsuzluk ve antuda görebileceğimiz hakaretleri burada görmek...kimsenin düzgün eleştiriye bisey dediği yok ki..zaten bu sözler yüzünden eleştiri ortamı da kayboluyor iki kutup oluyor saçma sapan bir kısır döngüye dönüyor olay..
Eleştirinin bir dozu olmalı muhakkak

Mesela ben eleştiriyorum hocayı

Ama futbol olarak eleştiriyorum

Yoksa onun karakterine, Galatasaraylılığına bize kazandırdıklarına asla laf etmem

Ve şundan kesinlikle eminim ki bende dahil

Hocayı eleştiren bir çok kişiden çok daha iyi bir GS'lıdır Fatih Terim

Bu adam GS ile yaşıyor resmen bunun farkındayım

Keşke doğruları yapsa da bizde sonuna kadar hocanın yanında dursak

Ama artık bazı şeylerin zamanı geçiyor

Maalesef ki Terim'in de zamanı geçiyor ve hatta bence geçti bile

O yüzden güzel güzel yolların ayrılması gerektiği kanaatindeyim

Verdiği sözden bahsetti yine.

Yandık yemin ederim yandık yine.

Kerem'in iyi performansını bile Terim'e bağlayan, IQ'sü 25'i geçmeyecek biatçı bir grup var.

Ulan adam bizi bu sene bitirdi bitirdi. Bizim bu durumda olmamızı sağlayan tek kişi. Skandal kadro tercihleri yüzünden bu durumdayız. Kerem Aktürkoğlu'nun, Babel cezalı olmasa, Göztepe deplasmanında ilk 11 çıkacağını düşünen varsa gerçekten geçmiş olsun.

Sene sonu bırak artık.

Şampiyonluğun kaçmasına sebep olan imparatorumuz.

- Taylan mükemmele yakın oynarken onu kesip Etebo'yu monte etmesi.

- Kerem 'ben burdayım, topçunun hasıyım, hızlıyım, skorerim' diye bağırmasına rağmen devre arası Onyekuru diye ağlaması.

- Onyekuru olmadığında israrla yerine Babel'i oynatması.

- M. Mohammed formun zirvesindeyken, 1.5 yıl tatilden sonra sırf iyileşti ve 2 gol attı diye Falcao ile takımı 442'lemesi.

- Sezon başı skandal transfer Fatih Öztürk'in alınmasına onay vermesi.

- Gedson hazır değilken israrla (zorunlu opsiyonundan dolayı) onunla başlaması. Hem oyuncuya inanılmaz zarar verdi, hem takımımıza.

- Emre Kılınçı sürekli (çocuk sesini çıkarmıyor diye) hedef alması, ve sürekli oyundan çıkan ilk oyuncu haline getirmesi.

- Kerem Aktürkoğlu varken bırak Babeli ve Onyekuruyu, Arda Turan'ı ilk 11'e çıkarması.

Daha bir sürü sebep vardır da şimdi sıkılırsınız, daha fazla yazmayacağım.

Yazmadan duramıyorum düşündükçe delleniyorum.

Part 2.

- Fatih Karagümrük maçında 90+ larda gol bulmamıza rağmen Donk'u ileri atıp 10 kişi Karagümrük'e karşı kontra yiyip 2-1 mağlubiyetimizi. (Evet o 1 puana şu an çok ihtiyacımız oldu, averajda Beşiktaşı 3-0 yenmek zorundayız şimdi)

- Rizespor ile 1 kişi eksik oynamamıza rağmen orta sahada bitik Arda ve Feghouli ile 30 dakika oyuna devam etmemiz, ve akabinde maçı 3-4 yenilmemiz.

- Levent Şahin ve Ümit Davala gibi işe yaramaz rezil 2 adamın kendisinin eksikliğiyle (maşallah 1 sene eksik kalmış) takımın başında durup, rezil olmamızı izleyen 2 şahısın hala bu kulüpte görev alması da kendisine yazılır.

- Kazandığımız ama ezildiğimiz Alanyaspor maçından sonra öz eleştiri yapıp, bu takımda bir şeyler iyi gitmiyor diye düşünemedi. O maçı kaybetmiş olsak çok şey kazanırdık belki. Hoca kazandığımız için akıl edemedi.

- EMRE AKBABA DENEN VASAT, RUHSUZA HER BAŞI SIKIŞTIĞINDA FORMA VERMESI.

Son düzenleme:

Kerem'in iyi performansını bile Terim'e bağlayan, IQ'sü 25'i geçmeyecek biatçı bir grup var.

Ulan adam bizi bu sene bitirdi bitirdi. Bizim bu durumda olmamızı sağlayan tek kişi. Skandal kadro tercihleri yüzünden bu durumdayız. Kerem Aktürkoğlu'nun, Babel cezalı olmasa, Göztepe deplasmanında ilk 11 çıkacağını düşünen varsa gerçekten geçmiş olsun.

Sene sonu bırak artık.
Yoooo onyekuruyu da ilk 11 de oynatabilirdi veya yeniden Ogulcani. Bos yapilmis yeniden

Arda nın sözleşmesi uzasın diye oynatıyordu zaten Gs ın malı deniz herkes yiyor bir şeyler akbaba la sene sonu sözleşme uzatılım derse şaşırmayın paraları sever çar çur etmeyi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aydın Yılmaza da böyle yapmıştı.Adam teklifi beğenmedi başka takıma gidicem dedi.Kimse almadı bunu Terim sonra bize yeni sözleşme imzalatarak kitledi sene 2013.

Terim kalsin felan diyen degilim hatta gitsin diye kac kere dedim. Sizin gibilerden dolayi en büyük terimci olacagim ama. Harbiden salak salak konusuyorsunuz ondan sonrw yazikmis.
Aynen en büyük Terimci.

Ama sezonu 3. bitirip önümüzdeki sene de kısır futbolla ligi yine 3. bitirirsek burada ağlamak yok tamam mı?

Azıcık karakterin varsa ozaman da arkadasında durursun. Takipçisi de olacağım. Hadi bakalım.

Aynen en büyük Terimci.

Ama sezonu 3. bitirip önümüzdeki sene de kısır futbolla ligi yine 3. bitirirsek burada ağlamak yok tamam mı?

Azıcık karakterin varsa ozaman da arkadasında durursun. Takipçisi de olacağım. Hadi bakalım.
Karakteri pek olmayan baskalarinin karakteri hkk. Konusmasin be .d

aptal aptal yazip durmayin surada cidden. Kerem yerine 2 tane daha opsiyonu vardi (birisi onyekuru bir de). Böyle sacma elestirmeyin

Sene sonu bırak artık.
güzel kardeşim ben artık terimi falan savunmuyorum ama.( Bu arada ona asla laf söylemem, çok aşırı severim) Bu iq hesaplayıp millete inceden hakaret etme olayı ayıp değil mi?

Niyetim sana sataşma falan değil ama adama sormazlar mı lan sen kimsin necisin ne yaptın bu hayatta da neye göre kimin iq sünü hesaplayıp racon kesiyorsun.
Lütfen kusura bakma niyetim seni kırmak değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt