Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kusuru canın sağ olsun. Böyle yazıyorum çünkü son 2 sezon çok canım yandı Galatasaray konusunda. Umutlanıp utandım bir çok kez ve artık bu hataya, bu tuzağa düşmemeye yemin ettim.güzel kardeşim ben artık terimi falan savunmuyorum ama.( Bu arada ona asla laf söylemem, çok aşırı severim) Bu iq hesaplayıp millete inceden hakaret etme olayı ayıp değil mi?
Niyetim sana sataşma falan değil ama adama sormazlar mı lan sen kimsin necisin ne yaptın bu hayatta da neye göre kimin iq sünü hesaplayıp racon kesiyorsun.
Lütfen kusura bakma niyetim seni kırmak değil
Renktaş Keremi tam olarak nasıl kazanmış oluyor. Cidden merak ediyorum.keremi kazandırdın güzel kazanç fakat şampiyonluğu bjkya peşkeş çektin hocam.
bu hususta yargılanman şart açıkcası
Hmmm şu sezon başı 5 m. verip oyuncu alan sonra devre arası o oyuncuyu 3 m. a gönderip yerine 2 m. a oyuncu alıp bakın nasıl kar ettim diye böbürlenen Adnan Polat'ın bıraktığı miras sanırım.Miras iki ayda tükendiginde o sexy Baskan aceba kac gün kalabildi o koltukta...![]()
yok kardeşim çok iyi bir insan falan değilim ama bazı arkadaşlar çok fazla laf söylüyor hakarete varıyor, sebebi ne Fatih Terimi çok sevmemiz.Ne kusuru canın sağ olsun. Böyle yazıyorum çünkü son 2 sezon çok canım yandı Galatasaray konusunda. Umutlanıp utandım bir çok kez ve artık bu hataya, bu tuzağa düşmemeye yemin ettim.
Benim, ve bir çok Galatasaraylının canı yandı. Oynadığımız rezil futboldan artık bıktım! Bahanelerinden bıktım! Ve bu sebepten dolayı belki de haksız olarak kendi argümanlarımı savunurken çok fevri davranabiliyorum. Bu kötü bir huy.
Ama sen çok iyi bir insansın belli ki. Kırmadın beni. Senin gibi insanlar beni kırsa da kişiselliştirmem. Ertesi gün unutur geçerim.
.dddddd zaaaaa xdddddKarakteri pek olmayan baskalarinin karakteri hkk. Konusmasin be .d
aptal aptal yazip durmayin surada cidden. Kerem yerine 2 tane daha opsiyonu vardi (birisi onyekuru bir de). Böyle sacma elestirmeyin
yorumlardan yola çıkarsan çocuğun 3.lig topcusu olduğunu bi yol olmayacağını daha geçen haftaya kadar söyleyen cimbomlularda vardı haniRenktaş Keremi tam olarak nasıl kazanmış oluyor. Cidden merak ediyorum.
Sezon başından beri bu çocuğun oynaması için yalvaran Galatasaraylılar var hani.
iq'nu belli etmissin.dddddd zaaaaa xddddd
nerde?yorumlardan yola çıkarsan çocuğun 3.lig topcusu olduğunu bi yol olmayacağını daha geçen haftaya kadar söyleyen cimbomlularda vardı hani
Forumdanerde?
Benim korkum o ki emre çolak falanda geri getirecek gibi semih kaya olabilir, yapmaz demeyin daha önce oldu bizde hakan calhanoglu Kaan ayhan hayali kuralım ancaAydın Yılmaza da böyle yapmıştı.Adam teklifi beğenmedi başka takıma gidicem dedi.Kimse almadı bunu Terim sonra bize yeni sözleşme imzalatarak kitledi sene 2013.
Abi belirtmiş olduğun maddeler zaten yönetimi kusursuz yapmayan sebepler. İlk 2 sene onlar da bence iyi bir görüntü çizdiler. Sonra onlar da bozuldu.
İyi taraflarından bakacağım;
-Dursun bu kulübü o kadar kötü yönetti ki 2,5 sene içinde. O kadar çok hoca değiştirdi, o kadar çok hatalı transfer yaptı. Ve 2 sene üst üste ilk 3'e bile giremeyen bir takım kurdu. Son sene kurduğu iyi takım da fahiş fiyatlara kuruldu. Yerine gelen her başkan onlardan iyi olacaktı. İyi bir havayla geldiler. Ve yönetim futbolcu taraftar sinerjisini iyi kurdular. Gelir gelmez taraftarların isteklerini yapmaya başladılar. GSStore kampanyaları düzenlediler ve iyi kötü gelir elde etmemizden ziyade bir konsantrasyon, sinerji oluşturmasını sağladılar.
-UEFA'nın bize men cezası vermesi neredeyse kesinleşmiş gibiydi. Bunu iyi bir savunmayla bertaraf ettiler. 3 yıl FFP cezası aldık. Ama bu bizim için aslında ödül gibi oldu. Paramızı doğru kullanmayı öğrenmeye çalıştık. Men cezası alsaydık milyonlarca dolar UEFA ŞL gelirlerinden mahrum olabilirdik. Bence bu konuda da bir tebriği hakediyorlar.
-2018 ve 2020 yaz transfer aylarında bocalasalar da bence 2019 yaz ve kış, 2020 ve 2021 kış dönemlerinde iyi iş çıkarttılar.
-Ozan'ın satılması da kendi tasarrufları değildi bu arada. 7.5 milyon euro serbest kalma bedeli vardı Ozan'ın. Zamanında Dursun neden böyle bir madde koydurmuş onu da bilmiyoruz. Gerçi Ndiaye'yi 12 milyon + 2 genç oyuncu verme karşılığında alan bir başkandan böyle bir hamle gelmesi şaşırtıcı değildir herhalde.
Hatalarına gelirsek;
-Ndiaye'nin satılması Dursun zamanında yapılan bir ön anlaşma diye okumuştum bazı yerlerde ne kadar doğru bilmiyorum. Velev ki kendileri satmış olsun. Bence o paralara satarak en doğrusunu yaptılar. Çünkü bir daha öyle bir teklif gelmezdi. Ama sadece yerine birini almamaları konusunda eleştirebiliriz. Onda da hocanın Donk'u takıma dahil ederiz onayından sonra belki almak istemediler bilemiyoruz o tarafı.
-2018'de Gomis'i zam istiyor diye satıp yerine kimseyi alamamaları. Alan ve Pato için aylarca görüşülmesine rağmen boş dönmeleri. Son gün 13 milyona Diagne'yi almaları. Ha gerçi o Diagne bizi şampiyon yaptı o sezon. Hatta rekor kırarak gol kralı oldu. Lukunku gibi bir oyuncuya vermediler sonuçta o kadar parayı. Şimdi satsak aşağı yukarı 8-9'a satarız eğer bu performansı kulübünde göstermeye devam ederse. Çok da zarar etmeyiz.
-Falcao süreci yanlış yönetildi. Adamı almadan 1 ay önce foto çektirdiler. Basına düştü ve namus meselesi haline geldi almak. Adam takımında sakatlanınca kulübü vermek zorunda kaldı. Oynadığında iyi katkı veriyor ama oynadığı maç sayısı çok az. Bence hatalı bir hamle oldu ama 2 senelik şampiyonluktan sonra taraftarların da aşırı istemesiyle böyle bir hamleyi yapmak zorunda kaldılar biraz da. Sonuçta Falcao gibi oyuncuyu hangi kulüp istemez ki.
-Amatör branşlar başlı başına kötü yönetiliyor. Geldiklerinden beri sanırım sadece 2 kupa alabildik bu branşlarda. Bu sezon erkek basket takımının küme düşecek hale gelmesi bile rezalettir. İşin ehillerine veremediler bu branşları. Ve maddi destek de veremediler. Sponsor bulamadılar.
-Hocayla fikir ayrılıkları elbet olabilir ama bunu basın önünde tartışmaları iyi fikir değildi. Hocanın da hatalı olduğunu düşünüyorum bu konuda.
-Başkan da geçirdiği ameliyattan sonra iyice dağıldı. Ölüm döşeğine geldi bir deri bir kemik kaldı. Aylarca yönetemedi takımı. Ne olduysa o ameliyattan sonra oldu zaten. Konuşmaları, icraatleri kötüleşmeye başladı.
Ben Cengiz ve ekibini şahsen ibra etmezdim. İyi niyetli olsalar da pratik olarak kötü yönettiler. Canaydın da mesela iyi niyetliydi ama kulübe çok zor zamanlar yaşattılar. Ben olsam onu da ibra etmezdim. Çok iyiyse tribüne amigo olsunlar. Başkan arıyoruz buraya sonuçta.
Fatih hocanın doğrularını, hatalarını saymayacağım zaten gün içinde sürekli konuşuyoruz maçlardan sonra vs. Siz de belirtmişsiniz zaten hocanın bu sene kafası yerinde değil. Sürekli hataları, inatları bitmedi bir türlü.
Hem yönetim hem de hoca ilk 2 sene iyi yönettiler ama sonra Osmanlı gibi dağıldılar.
Sende mi brutusBaya bos yaptiniz
Nekadar Terimcide olsa adaletlidir Osman Beykeremi kazandırdın güzel kazanç fakat şampiyonluğu bjkya peşkeş çektin hocam.
bu hususta yargılanman şart açıkcası
Deden vefat etmiş başın sağolsun da yazmayayım yazmayayım diye duruyorum.Biz buraya laf yemeye ve hakaret edilmeye girmiyoruz.Herkes senle veya başkasıyla aynı fikirde olmak zorunda değil.İstediğin futbolcuya hocaya eleştirini yap ama senle aynı düşünmeyenlere hakaret etme bu mübarek aylarda..Verdiği sözden bahsetti yine.
Yandık yemin ederim yandık yine.
Kerem'in iyi performansını bile Terim'e bağlayan, IQ'sü 25'i geçmeyecek biatçı bir grup var.
Ulan adam bizi bu sene bitirdi bitirdi. Bizim bu durumda olmamızı sağlayan tek kişi. Skandal kadro tercihleri yüzünden bu durumdayız. Kerem Aktürkoğlu'nun, Babel cezalı olmasa, Göztepe deplasmanında ilk 11 çıkacağını düşünen varsa gerçekten geçmiş olsun.
Sene sonu bırak artık.