Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölene kadar gs seninle hocam
gs'nin sahibi fatih terim
images.webp

KÖTÜSÜN KÖTÜ!!

bilerek yapıyor hepsini
şampiyonluğu bilerek verdi belhanda tekmeyi yiyince gururuna yediremedi.

Hiçbir zaman GALATASARAY'ı kendi menfaatlerinin ve EGO'sunun önüne koymadı ve koymayacak.

Hala bu haini savunan gerzekler var.
Ne Belhandaymis lan evlat edinsin kendine. Nüfusuna geçirdi. Bizden uzak dursun artık e golu herif

"Vardir Fatih hocanin bi bildigi". Su cumleyi kullanan adama soylemek istedigim sey "Bi bok bildigi yok arkadasim bunu o kafana sok artik" Herif bildigin sabote ediyo takimi sene basindan beri.Cikan kadrolara bak akli basinda bi adam su kadroyla sahaya cikmaz.Ya sabote ediyo ya dalga geciyo ya da kimse bana bi bok diyemez varsa macaniz gelin soyleyin diye meydan okuyo herif.Galatasaray babasinin ciftligi olmus.Taaa 2 ay once kovulmasi gereken adam hala basimizda.Acilen kovulmasi lazim yoksa onumuzdeki sene de yalan olacak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KÖTÜSÜN KÖTÜ!!

bilerek yapıyor hepsini
şampiyonluğu bilerek verdi belhanda tekmeyi yiyince gururuna yediremedi.

Hiçbir zaman GALATASARAY'ı kendi menfaatlerinin ve EGO'sunun önüne koymadı ve koymayacak.

Hala bunu savunanlar var.
Ben de bilerek yaptığını düşünmeye başladım artık. Hayat garip

Kovulmak istiyorsan söyle cidden

En geç sezon sonu yolcu olur. Sinirimizi bozmaya ve ceza almaya değmez.

Amaç taraftara da sogutucu uzerinde efkarlı bir sekilde mac izlettirmek anlaşılan. Çıkarılan kadronun baska aciklamasi yok gibi hojam

Sogutucuyu aldim yanıma. Hakem duduguyle beraber o konforlu alana geçiş yapacam

Belhandanin intikamını alıyor bizden

Ne Belhanda askiymis be. HERIF saçma sapan bir oyuncuydu ama GS dan önemliymiş onu anladik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt