Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.903
- 28.132
- 1.933
Reyz irfancanı medyaya atarsan birileri de faydalanır bundan. Goksel cok guzel pazarladı adamı yaw. Bunda yonetimin ne sucu var. Ne yapmasını bekledin yönetimden 11 verip almasını mı? Onu anlamadım. Berat dedigin adam trabzona giden eleman mı? Adam söz verdim demedi mi yaw trabzona?
Mert hakanı hocanın adamları kaçırmadı mı elden? Apoyla beraber transferle ilgilenen ikinci elemanın adını unuttum o ilgileniyordu sanırım. Mesajlasmaları falan yayinlayacaklardi bi ara bu transferle ilgili? Mhy sağlam durmamış belli ki.
Mensahın bjkye nsl verildigini gorduk ztn. Ve ne oynadigini da goruyoruz.
Bu isimler arasında sadece irfan iş yapardı bizde. Onun da o rakamlara alinmamasina ben sevindim.
Yonetimin bu transferlerde bi hatası yok. Colibaly falan desen haklısın derim. Moderi istedik, takimimda kalmak istiyorum diye aciklama yapiyordu bizim ilgilendigimiz zamanlarda
Yine o takimdan bi sol kanatla ilgilendik adamı kaptirdik, ama onyekuruyu aldik.
irfancan'a 7 milyona kadar rusya'dan sponsor buldu getirdi adam. burda 7 milyonu önden arkadan yatırıp sene sonuna da 10'a tamamlarım deseydin en azından masada rezil olmamış olurdun. berat yine çerez parasına trabzon'a giden adam. berat'ın trabzon'a sözü varsa apo'nun da ankaragücü maçı sonrası terim'e sözü vardı.
mert hakan zaten işbilmezlik, adamla oturup konuşmuşsun masadan kalkmışsın. ortada ne yazılı bir anlaşma var, ne de kulübünü de hoş tutup transferde önceliği sağlaman. kılınç allah'tan iyi galatasaraylıydı yoksa onu da elden kaçırırdık. mert hakan sağlam durmadıysa sen fırsat verdiğin içindir. adamın kulübüyle anlaşıp zamanın cenk tosun formülüyle erken sözleşmeyi imzalatsaydın bu saçmalıkların da hiçbirini yaşamış olmazdın.
mensah'ın ne oynadığı önemli değil. kılınç zamanında fener'e gitseydi bugün belki sinan gümüş'ten hallice bir adam olacaktı. hoca var hoca var ki kiralık gedson'u bile kazanmak için kılı kırk yaran terim'in mensah'tan en azından bozulmamış belhanda katkısı almayacağını düşünmek fazla kötümserlik olur. mensah beşiktaş'ta oynamıyor çünkü önünde ondan iyi 2 oyuncu bekliyor, galatasaray'a gelseydi emre kılınç, mert hakan, taylan antalyalı kadar elzem bir oyuncu olurdu.
bu isimlerin hepsi bizde iş yapardı çünkü yerlerine koyunca gözün kapalı güvenebileceğin oyuncu yok. berat ve yusuf iyi alternatifler olurdu ki berat zaten taylan'dan iyi oyuncu gibi duruyor şimdiden. ama mert hakan-mensah-irfancan'dan en azından 2'sini alamaman orta sahada senin elini kolunu hepten bağladı. mert hakan veya türevi bir golcü orta saha bulunamadığı için 1.5 sezon belhanda'nın 8 numara performansına katlandık, geldiğinden beri 10 numara oynamadığı için yıllık izninden fırsat buldukça feghouli'yi o pozisyona adapte etmeye çalışıp en nihayetinde onyekuru'nun gol hacmine muhtaç kaldık. elinde mensah gibi bir adam olsaydı en azından beşiktaş gibi geçiş oyununda fark yaratan bir merkez oyuncun olurdu. yani benim gözümde beşiktaş'la fener'in yedeklerinden galatasaray'ın orta sahasından daha iyi 3'lü çıkar, o yüzden katkı verirdi vermezdiyi tartışmayı gereksiz buluyorum.
yönetimin burda hatası var çünkü galatasaray eskiden de bolluk içinde yüzmüyordu. bu takım 4 sene önce kadroyu sıfırlarken çok oyuncusunu da dursun özbek'in kendi adıyla sağladığı banka kredisiyle aldı. hala kulübün tonla borcu var herife. türk kulüpleri sürekli kar eden bir yapıya sahip olmadığına göre transfer dönemlerinde de yöneticinin elini cebine atması bir mecburiyettir. abdürrahim albayrak yıllardır bunu yapıyordu ama dursun özbek'ten ders aldığından mı yoksa başka planları olduğundan mı bilmem birkaç yıldır cebine akrep girmiş gibi davranıyor. cengiz'in zaten öyle bir malvarlığı yok, beklentim de yok. ama albayrak bu kulübe 2. başkan olarak geldiyse bu noktada da fark yaratması icap ediyordu. hadi irfan'ı alamadın eyvallah ama takımın eksik ve ihtiyaçları belliyken 6 ay mert hakan'la oyalanıp rakibine kaptırman, rusya'dan getirilen sponsorun 3'te 1'i kadarını cebinden temin edemeyerek 2 tane iyi potansiyelini senden düşük profil kulübe peşkeş çekmen yenilip yutulması kolay yöneticilik zaafiyetleri değil. sen masada becerinle veya bankada kredibilitenle bu yurtiçi transferlerde bile fark yaratamıyorsan kusura bakma ama o cekedi taşıyacak adam değilsin demektir.