Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübü batırmadan bir yere gitmez milli takımda iyi gidiyor şenol güneş le orayada kaçamaz yalandan ağlayıp, aldığı bu paraları da kimse vermez oynattığı bu oyunla, borç her sene artıyor bakalım bu sefer hangi arazinin satılmasını isteyecek

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Milli takım bugün yarın fabrika ayarlarına döner. Ama FT’ye milli takım yolu kapalı artık. Bedava çalıştırayım dese, kapılarında yatsa artık milli takıma gidemez. Yoksa FT tazminat davası açar mıydı hiç tff’ye?

Geçen sezon başındaki çağ dışı futbolu bir kenara bırakırsak
Pandemiye kadar oynattığı futbol + bu sezon kılınc+taylan+belhandalı oynadığımız pas oyununu beğenmiştim.
Geçen sene pandemi bu sene de kendisi şampiyonluğa engel oldu. Bok vardı da Alanya maçından sonra kadroyu bozdun.

Belhandanın feshinden sonra istifa etseydi Terimi desteklerdim bu futbola rağmen ama ben de ANTİ safının bir ferdiyim uzun bir süredir...

1619535143029.webp

Geçen sezon başındaki çağ dışı futbolu bir kenara bırakırsak
Pandemiye kadar oynattığı futbol + bu sezon kılınc+taylan+belhandalı oynadığımız pas oyununu beğenmiştim.
Geçen sene pandemi bu sene de kendisi şampiyonluğa engel oldu. Bok vardı da Alanya maçından sonra kadroyu bozdun.

Belhandanın feshinden sonra istifa etseydi Terimi desteklerdim bu futbola rağmen ama ben de ANTİ safının bir ferdiyim uzun bir süredir...
Yuvana hosgeldin kuzen. (y)(y)(y)

Hayirlisiyla Bay Fatihten kurtulup Gerçek Cimbomlu Okan Buruk Beyefendiyi koltuğa getireceğiz.

Yuvana hosgeldin kuzen. (y)(y)(y)

Hayirlisiyla Bay Fatihten kurtulup Gerçek Cimbomlu Okan Buruk Beyefendiyi koltuğa getireceğiz.
Hoşbuldum kuzen
Okan hocamı sever ve sayarım bilirsin. Öfke problemini halletiyse gelebilir ama kenarda jr fatih gibi takılıp ona buna saldıracaksa gelmemesi daha hayırlı olur. Tek endişem bu yoksa Türk hoca olarak alternatifi yok şuan

Tam 4,5 aydır özel bir nedenden dolayı yazmıyorum foruma; ve Haziran ayında yapacağım Gebze ziyaretine kadar yazmayacağıma dair söz vermiştim kendime..
Fakat:
Tüm gerçek Galatasaraylıların eleştirilerine saygı duyarak ve onları aşağıda yazdıklarımdan tenzih ederek;

*Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının,
*Yaklaşan kongreyi hesaba katarsak, birilerinin talimatıyla Galatasaray taraftarına yönelik algı kasanların,
*Özellikle dünya görüşünden dolayı hocaya olan nefretlerini Galatasaraylılık maskesi altında kusan hewallerin ve onların türevlerinin..
Ve tüm bu gruplara dahil olanlarının sülalelerinin üzerinden bütün gerçek Galatasaraylılar sırayla ve tekrar tekrar geçsin !
Tekrarlıyorum...

Hoşbuldum kuzen
Okan hocamı sever ve sayarım bilirsin. Öfke problemini halletiyse gelebilir ama kenarda jr fatih gibi takılıp ona buna saldıracaksa gelmemesi daha hayırlı olur. Tek endişem bu yoksa Türk hoca olarak alternatifi yok şuan

murat rengimin yerli sevdasına kapılma

kendisiyle bu konudaki uzlaşmazlığımızı aşamıyoruz

gel sende freng severler derneğine katıl

Bu lige yabancı td getirmek hainliktir, iş bilmezliktir, ırz dusmanligidir. Bu ligde yabanci td OLMAZ.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt