Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yaparsan yap savunanin olacak. Ben olsam eteboyu Santrafor cikaririm diger mac
Olay budur ya, sahada dökülen Halil var -ki beğenmediğimden değil kesinlikle, gelişime ihtiyacı var sadece- Mustafa'yı oyundan alıyor, el freni Babel giriyor. 84. dk donku forvete çekmek???🤯
Az bile yapıyor ya fatihi kanada koysa bir bahane bulup savunacak avel çok.İki dk sosyal medya girdim terimball güzellemeleri akıyor yine skfs Daha kötü olan şey hesap verdiği kimse olmaması.Bu sezon nolur hocanın son sezonu olsun bir 40 hafta daha terimball izlemeye dayanamayacağım

Hesap vereceği kimse yok !!!!
Bizim başkan da biliyor futbolu görmüyor mu oda koltuk peşinde .
Hoca başkan adaylarının hepsinin hoca adayı şuan sanki öyle .
Bizde güzel futbol beklemeye devam edelim .

Kornerden topu direk hemen korner diregin yanina vurup rakibe tac verelim. Orda iyi pres yaparsak, belki rakip hata yapar ve iyi pozisyona gireriz.

Futbolunu geçtim artık, futboldan anlamadığı çok net belli oluyor da, İyi bir Gs’lı, hatta iyi bir insan olduğuna da inanmıyorum. Hala kendi çıkarının ve egosunun peşinde. Kulübü yakacak bu adam. Zorla batırayım istiyor. Hamza’nın tırnağı etmezsin bu konusa.

Yine boş boş konuşmuş yok haftada iki maç yok koronavirüs. Sanki bjk ve diğer takımlar farklı şartlarda. Utanda yapamadım yapamıyorum artık de bırak işte ye. Bıktırdın taraftarı saçma sapan değişiklikler her maç aynı. Naptığının farkında değilsin. Gerçekten bu kabullenmeme beni sinir ediyor. Yılların hocasısın salağa yatma artık b.k gibi futbol oynatıyorum disiplinsizim ilk onbire bile karar veremiyorum ilk yarı ayrı ikinci yarı ayrı onbir çıkarıyorum desene. Diyemiyosan bırak ya yeter artık bu kadar da yüzsüzlük olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt