Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolunu geçtim artık, futboldan anlamadığı çok net belli oluyor da, İyi bir Gs’lı, hatta iyi bir insan olduğuna da inanmıyorum. Hala kendi çıkarının ve egosunun peşinde. Kulübü yakacak bu adam. Zorla batırayım istiyor. Hamza’nın tırnağı etmezsin bu konusa.
Bütün kötülüklerin anası ve Ermeni gavurlarina soykırım yaptı da ekleseydin.
Tamam başarısız filan da şeyini çıkarmissin sen de

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbolunu geçtim artık, futboldan anlamadığı çok net belli oluyor da, İyi bir Gs’lı, hatta iyi bir insan olduğuna da inanmıyorum. Hala kendi çıkarının ve egosunun peşinde. Kulübü yakacak bu adam. Zorla batırayım istiyor. Hamza’nın tırnağı etmezsin bu konusa.

Manyama

images (5).webp
lebogang manyama bunu mu diyon reis

Sevgili Hocamızın durumunu özetlemek için BJK ile kıyaslamak fazlasıyla yeterli;

Tam 3 yıldır alabildiğine 'küçülme' politikasına gitti ezeli rakibimiz; külfetli oyuncularla yollarını ayırdı, en son Burak Yılmaz' ı paketlediler, müşteri çıksa Vida' nın maaşından da seve seve kurtulacaklardı mesela. Bonservisiyle aldıkları yahut kiraladıkları oyunculardan hangisi bizim takıma katılanlardan daha yüksek maliyetlidir?..Peki bu süreçte, iki sezon üst üste şampiyon olmuş kadro niye bu kadar tiksinti verici futbol oynar hale geldi de BJK ın gerisinde kalıyor?..

Kendisini cansiperane savunan (Futbolu bildiğini düşündüğüm) birkaç kişinin BJK ın kadrosunun bizimkinden üstün olduğu argümanını kullanması, bu kıyası yapmamı gerektirdi. Demek ki; bizden daha kötü kadroya sahip BJK, hem mevcut oyuncularını verimli kullanarak, hem kısıtlı imkanlarla daha iyi takviyeler yaparak hedefe yaklaşmış. Peki biz ne yapmışız?!..

Bununla ilgili ben hala net bir haber/kaynak/bilgi goremedim. Eklersen sevinirim Taha. Bu soruyu cokca sordum henuz net bir cevap yok.

Oğulcan böylelikle Süper Lig'in 19. haftasındaki Beşiktaş maçından sonra ilk kez Galatasaray forması giydi. Fatih Terim, Oğulcan'ın yanı sıra bir dönem Taylan Antalyalı'nı da yedek oturtmuştu. Taylan'ın sakat olduğu iddialarına cevap veren Terim, kararın kendi tercihi olduğunu vurgulamıştı.

Bir basın toplantısında kendi açık açık söyledi. Sakat falan mı diyorlardı , yok kendi tarcihim dedi.. İrfan Can olayı ve kupadaki Alanya maçından sonra,sırf sinirinden kesti adamı.

Etebo'nun oynadığı maçlardaki galibiyet yüzdesiyle Taylan'ın oynadığı maçlardaki yüzde çok açık.

Oğulcan böylelikle Süper Lig'in 19. haftasındaki Beşiktaş maçından sonra ilk kez Galatasaray forması giydi. Fatih Terim, Oğulcan'ın yanı sıra bir dönem Taylan Antalyalı'nı da yedek oturtmuştu. Taylan'ın sakat olduğu iddialarına cevap veren Terim, kararın kendi tercihi olduğunu vurgulamıştı.

Bir basın toplantısında kendi açık açık söyledi. Sakat falan mı diyorlardı , yok kendi tarcihim dedi.. İrfan Can olayı ve kupadaki Alanya maçından sonra,sırf sinirinden kesti adamı.

Etebo'nun oynadığı maçlardaki galibiyet yüzdesiyle Taylan'ın oynadığı maçlardaki yüzde çok açık.

Bence her ikisi de yetersiz de olsun, dedigin olsun bakalim. Hoca takar bunu bilmeyen yok ama ben ana mesele konusunda cok emin degilim.

Bütün kötülüklerin anası ve Ermeni gavurlarina soykırım yaptı da ekleseydin.
Tamam başarısız filan da şeyini çıkarmissin sen de

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zorla durup basarisiz olmaya devam edecegim diyorsa halis niyetinden suphe ederim. Hic bu kadar kalmak icin zorlamamisti dikkat edersen. Cunku kacacagi yer kalmadi. Olsa coktan giderdi. Umurunda olmazdi verdigi sozler!

Aslan News
@Aslanews

Fatih Terim: "Luyindama, pozitif çıkınca stoper yok. Taylan'ı stopere aldık. Ozornwafor da pandemi. Pozitif, negatif çıktı. Bir de bunlarla uğraşıyorsunuz"

Hocam Allahını seversen neyle uğraşıyorsun. 2 hafta önce Ozornwafor'u yedek bırakıp Gedson'u stopere çektin. Maçı verdik. Şimdi yok pandemi cart curt. Oynatabileceğin tek maçta Gedson'u koydun oraya , o maç Gedson'u da kullanamadın. Bu sene en az 5 maç falan kaybettik bu saçma anlamsız seçimler yüzünden.

Kendi kurduğu pozitif düzeni , mahvetti. Gitsin demiyorum ama işler çıkmaza girdiğinde saçma sapan işler. Bir İzlanda maçında Emre Mor'u tek forvet çıkarmıştı , anlamsızca o geldi aklıma. Hakikaten anlamak zor.

O olmasaydı çoktan havlu atmıştık doğru. Ama kurulu düzeni bozmasaydı 50 kere şampiyonluğu ilan etmiştik. Hala Donk forvete gidiyor , Babel uzaktan patlatıyor. Sevmediğimiz Babel 6 puan verdi bize , Malatya 1 bu gece 2.

Bence her ikisi de yetersiz de olsun, dedigin olsun bakalim. Hoca takar bunu bilmeyen yok ama ben ana mesele konusunda cok emin degilim.

Ya mesela sağ bek için Linnes'de yetersiz Şener'de. Ama Şener artık gidemiyor. Rakipler sürekli Şener'i boş bırakıyor bir halt yapamayacağını bildiği için. Linnes'le bir nebze akıyorsun. Bu da aynı mantık.

Kazan Dairesin'de duyduğum gerçekse hiç sezon sonunu beklemesin yarın istifa etsin. Antalya maçından sonra Fatih Terim Bodrum'a gitmiş ve Konya maçına yardımcı hocalar antrenmana çıkmış. Bizde oyuncular önden böyle diyoruz takımın Teknik Direktörü takımını maça hazırlamak yerine Bodrum'a gidiyorsa oyuncusu da böyle oynar işte.

Ya mesela sağ bek için Linnes'de yetersiz Şener'de. Ama Şener artık gidemiyor. Rakipler sürekli Şener'i boş bırakıyor bir halt yapamayacağını bildiği için. Linnes'le bir nebze akıyorsun. Bu da aynı mantık.

Ben Linnes ile Sener arasinda oyle at-deve gibi gibi bir fark goremiyorum. Ikisi de bek iste. Ikisi de bu takimin bek kalite normlarinin oldukca altinda. Yani o olmus bu olmus rakip onlem almis :) Almasalarda olur gorduk bugun golluk pozisyonda meshur cenesiyle topu kontrol ediyor adam.

Ayrica bir ustteki yazina ithafen., Babel musade et de yapsin bunlar. Bunun icin alindi en cok. Yan toplar ve sut/ince paslar. 34 yasindaki adamdan akip gitmesini beklemiyoruz sanirim.

Kazan Dairesin'de duyduğum gerçekse hiç sezon sonunu beklemesin yarın istifa etsin. Antalya maçından sonra Fatih Terim Bodrum'a gitmiş ve Konya maçına yardımcı hocalar antrenmana çıkmış. Bizde oyuncular önden böyle diyoruz takımın Teknik Direktörü takımını maça hazırlamak yerine Bodrum'a gidiyorsa oyuncusu da böyle oynar işte.

ptesi yoktu sanırım idmanda ama salı vardı

Ben Linnes ile Sener arasinda oyle at-deve gibi gibi bir fark goremiyorum. Ikisi de bek iste. Ikisi de bu takimin bek kalite normlarinin oldukca altinda.

Ayrica bir ustteki yazina ithafen., Babel musade et de yapsin bunlar. Bunun icin alindi en cok. Yan toplar ve sut/ince paslar. 34 yasindaki adamdan akip gitmesini beklemiyoruz sanirim.
Hocam ben Babel'e birşey demiyorum.Güzel düzen kursan ki kurdu Muhammed gelmeden önce , takır takır katkı veriyor.

Ama koca oyun planın topu Babel'e bırak , bireysel birşeyler yapsın olabilir mi? Ömer ve Şener'i rakip zaten kasten topla buluşturtuyor. Hiçbir planın yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt