Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya çok kızıyoruz bazen evet yanliş değişiklikler yapıyor saçma kararlar alıyor heyecanını kaybetmiş vs yalnız 40 maçlık koca sezona DOS oynayacak bir Taylan ile giriyoruz. Adamın elindeki malzeme ile bu puanlara ulaşmamız bile mucize olarak nitelendirilebilir. Acaba diyorum hoca olmasaydı şu an kaç puanda olurduk. Kafam çok karışık

Hocaya çok kızıyoruz bazen evet yanliş değişiklikler yapıyor saçma kararlar alıyor heyecanını kaybetmiş vs yalnız 40 maçlık koca sezona DOS oynayacak bir Taylan ile giriyoruz. Adamın elindeki malzeme ile bu puanlara ulaşmamız bile mucize olarak nitelendirilebilir. Acaba diyorum hoca olmasaydı şu an kaç puanda olurduk. Kafam çok karışık

Bir de bakıyorsun diğer taraftan elinde tek kalan Taylan ve o yaylanın kendini bulmaya başlayan Oğulcan la birlikte cezalandırıp kenara çekiyor ve beğenilir beğenilmez Belhandayı gönderiyorsun hem de elimde orta saha yokken ve ligin en dar rotasyonu şendeysen. Fatih Hoca ya hakaret edilmez ama doğrusunu da söylemek gerek artık futbol değişti ama Fatih değişmedi. Emeklilik çağı geldi o yüzden hem kendini daha fazla yormadan hem de bizi daha fazla üzmeden vedalaşmak iyi ayrılmak gerek bu sefer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de bakıyorsun diğer taraftan elinde tek kalan Taylan ve o yaylanın kendini bulmaya başlayan Oğulcan la birlikte cezalandırıp kenara çekiyor ve beğenilir beğenilmez Belhandayı gönderiyorsun hem de elimde orta saha yokken ve ligin en dar rotasyonu şendeysen. Fatih Hoca ya hakaret edilmez ama doğrusunu da söylemek gerek artık futbol değişti ama Fatih değişmedi. Emeklilik çağı geldi o yüzden hem kendini daha fazla yormadan hem de bizi daha fazla üzmeden vedalaşmak iyi ayrılmak gerek bu sefer

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlike katiliyorum yeni yapılanma şart. Daha genç daha dinamik bir Teknik Direktör görmek isterdim takımın başında.

Kesinlike katiliyorum yeni yapılanma şart. Daha genç daha dinamik bir Teknik Direktör görmek isterdim takımın başında.

imas%20(1).webp

ftnin hayal ettigi oyun tam da budur iste

biraz daha sabir arkadaslar, birkac transfer ile 1-2 seneye bu seviyeye ulasiriz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kaç yaşında babam , anti FT oldu hoca.
Gerisini sen düşün !
Baban harbi Galatasaray'lıymış, bende ilk milli takım dönemi tam bir kolej takımı gibiydi sonra bizde ki ilk dönemi hocayı çok severdim. Bizde 2. döneminde başarısız olmasında sevgimde en ufak bir azalma olmadı. Sonrasında 2. Milli takım döneminde bazı maçlarda çıkardığı olaylar yarattığı kaoslar biraz hoşuma gitmedi. Ama en büyük kırılma 3. döneminde kulüp başkanına medya önünden hareket çekmesi (bunu bu döneminde de denedi) daha sonra tüpçü ile sırıtarak imza şov yapması sevgimi tamamen bitirdi. Zaten son milli takım dönemini de anlatmaya gerek yok.

Şimdi geliyor yaşı en çok 3. dönemine yeten ve sevgisi buradan gelen vatandaşlar çıkıp bize ders vermeye çalışıyor. Neyse.

heyya heyya
Fatih Terim
Fatih Terim

Yaw adam 4 yılda 2 sampiyonluk almis. Hala oynanan oyundan memnun dğlsiniz abi. En son iyi futbolu kiminle oynadık desem yine terimle diyeceksin.

Size prandelli gibi adamlar lzm
bizim Türkiye nin bayerni olduğumuzu falan zanneden maalesef çok fazla arkadaş var.

Ben de öyle olmasını umarım ancak değiliz. Kardeşim bu ülkede futbol çöp, yönetimler çöp altyapılar çöp 35 yaşındayım bu hep böyleydi bu sene parlarsın seneye cortlarsın çünkü sistemin yok. Ha ben bunu kimsenin getireceğini de düşünmüyorum.

Bu sene fener giriyo potaya öbür sene bjk arada trabzon falan ama genel olarak biz daha başarılıyız şampiyonluk ve kupalara bakıldığında.

Şimdi arkadaşlar bana yine kızacak ama okan vs. gelince iyi olacak zannedenler bence yanılıyorlar.

Evet rezil top oyunuyoruz ama iyi top oynattığı olmadı mı bu adamın oldu ki adam Fatih Terim oldu.

Bence türk futbol yapısı, tüm kafalar değişmediği sürece en iyisi istesen de istemesen FATİH TERİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt