- 30 Temmuz 2009
- 26.737
- 3.700
- 2.023
Bu kadar zayıf ve dağınık bir takıma karşı, bu kadar kısır ve aynı organize varyasyonlarla gelmeye çalışmak da bu takıma yakışırdı. Galatasaray futbolu o kadar sade ve çözülebilir ki, tamamen bireysel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu takımınızın süredir orta da görünmeyen Gerest’e ver, puan rekoru ile şampiyon yapar. Adamın döneminde hırs vardı, mücadele vardı, öz veri vardı. En önemlisi adaletli forma dağıtımı vardı.
Fatih Terim: Köprüden atla ünsalönder terim
yolun yolumuzdur
bir sözüne bakar hepsi
Maçın geleceği günleri iple çekerdim nerden nereye?Maalesef beyin kanaması sonrası toparlayamadı Gerets reyiz, hatta emekli oldu
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
fatih terim böyle salakça şeyler söylemezFatih Terim: Köprüden atla ünsal
Melih hangi görüşünde bizi trolluyon acabaSahada oyun falan yok. Bireysel beceriyle gol geldi. 3 haftadır rakipler topu bize bırakıyor. 2. 3. Bolgelerde pres yok. Baskı yok.
Gençlerbirligi hic şut atmadı. Buna ragmen berbat durumdayız.
Onu çekme bunu çek der dogrufatih terim böyle salakça şeyler söylemez![]()
doğruyu dedi zaten oradaOnu çekme bunu çek der dogru
Napayim ben tozunu senin olsun tozu. Hatta toz olsun Galatasaraydandoğruyu dedi zaten orada
hadi neyse
yel kayadan ancak toz alır
siz terimin tozunu bile alamazsınız
galatasaray'dan terim'i kimse toz edemez barışNapayim ben tozunu senin olsun tozu. Hatta toz olsun Galatasaraydan
Hmmşu rezil 2 takıma karşı şampiyonluğu hiç ettin ya
ne desek az