Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takim sampiyon olmuyor diye kimse bisey demiyor. Takim top oynamiyo 4 senedir. Adalet yok. Gelen her oyuncu geri gidiyor. Antrenmanda ne taktik var ne teknik antrenman var. babel denen hosaf oglu hosaften medet umuyor. Oyuncu degisiklikleri fiyasko. 40 macin 10 unda cezali. Adamin kendisi sorumlu biri degilki oyuncular sorumluluk alsin
Daha iyi oynatacağını bilsek yabancı/yerli yeni hoca gelsin.

Terim'den sonra rezilleri izlemekten sıkıldım ben. Varsın böyle gitsin...

Takım gayet top oynadı 4 sene içinde. Ara ara sıkıntı oldu. Sistemi değiştirince işler bozuldu. Hoca hatasız değil ama kafaya oynuyor.

Ben razıyım bu duruma, FT gidiyor sonra camia saçmalıyor tekrar başa sarıyor her şey. Sıkıldım...

Daha iyi oynatacağını bilsek yabancı/yerli yeni hoca gelsin.

Terim'den sonra rezilleri izlemekten sıkıldım ben. Varsın böyle gitsin...

Takım gayet top oynadı 4 sene içinde. Ara ara sıkıntı oldu. Sistemi değiştirince işler bozuldu. Hoca hatasız değil ama kafaya oynuyor.

Ben razıyım bu duruma, FT gidiyor sonra camia saçmalıyor tekrar başa sarıyor her şey. Sıkıldım...

O zaman tudorun kellesini niye aldi taraftar? Liderler arada 2/3 puan vardi derler adama degil mi.
Ki terim buba ile ben son 4 senede iyi futbol oynadigimiz ya da gozuktuguluz mac sayisi 2 elin parmagini gecmez bence

O zaman tudorun kellesini niye aldi taraftar? Liderler arada 2/3 puan vardi derler adama degil mi.
Ki terim buba ile ben son 4 senede iyi futbol oynadigimiz ya da gozuktuguluz mac sayisi 2 elin parmagini gecmez bence
tidorun şampiyon yapamayacağını bildiğimizden
kellesini tez vurduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt