- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru soze ne denirSeni sevdiklerinden takılıyorlar
doğruların yanındayımdır her daimBirde bunu doğruluyorsun yazik
Artik ne yapip edip yerli kalitesini yükseltip kadroyu netlestirmemiz lazim ki fantezi yapmasin. Futbolun temel prensiplerini uygulamakta zorlanan yerliler forma giymemeli.seneye fb şampiyonluğunu izlemek istiyorsanız kalabilir
En ayar olduğum taraftar topluluğu.
Takım liderden 6 puan geride ve 2. sırada, buna rağmen taraftar kelle istiyor.
Sebebi 2. yılında da şampiyon olamamış hoca.
Her sene mi şampiyon olacak takım... Ne len, sebil mi bu?
Daha iyi oynatacağını bilsek yabancı/yerli yeni hoca gelsin.
Terim'den sonra rezilleri izlemekten sıkıldım ben. Varsın böyle gitsin...
Takım gayet top oynadı 4 sene içinde. Ara ara sıkıntı oldu. Sistemi değiştirince işler bozuldu. Hoca hatasız değil ama kafaya oynuyor.
Ben razıyım bu duruma, FT gidiyor sonra camia saçmalıyor tekrar başa sarıyor her şey. Sıkıldım...
En ayar olduğum taraftar topluluğu.
Takım liderden 6 puan geride ve 2. sırada, buna rağmen taraftar kelle istiyor.
Sebebi 2. yılında da şampiyon olamamış hoca.
Her sene mi şampiyon olacak takım... Ne len, sebil mi bu?
Allah akıl fikir versin.ayhan akman fatih terim galatasaray'dan büyük demiş
son halimiz her türlü eleştirilirde kalkıp 20 yılımızı kaybettik demen iyi niyetli bir yaklaşım değilFt konusunda bir şey dikkatimi çekiyor. Eğitim seviyesi yüksek insanlarda Terimcilik daha hat safhada. Kahvede pişpirik oynayan adamlar daha çok saydırıyor Ft’ye. Olayın daha farkındalar.
Bu reisçilik kültürü toplumun her kesimini habis hastalık gibi sarmış. Yav neden korkuyorsunuz kardeşim? Dünyada Terimden başka td mi yok? Herkesin ve her şeyin mutlaka muadili ve hatta iyisi vardır.
Rica ederim herkes aklını başına alsın. Bu zulmü daha fazla layık görmeyin Galatasaray’a. Bu kulüp sürekli değişim ve gelişim içinde olan bir futbol piyasasında. Ft ile 20 yılımızı kaybettik. İnsanın isyan edesi geliyor artık.
Karga arttığından başka ne beklenirdi ki?ayhan akman fatih terim galatasaray'dan büyük demiş
Hoca kalir gider o ayri, en az 6-7 oyuncu gerektigi dogru bir tespittir.Ffp de bitiyor yandık
Karga arttığından başka ne beklenirdi ki?
Önüne gelene kaptanlık pazı bandını verirsen böyle madara eder kulübü
Niyetle ne ilgisi var. Görüş, ve ya öngörü. Yönetimlerin işgüzarlığı. İş bilmez olduklarından her seferinde Ft’yi sardılar başımıza. Her seferinde zararlı çıktık ft’yi getirmekten. Ben sizin gibi Türkiye ligi şampiyonluğunu başarı görmüyorum. Terimin yaptırdığı utanç verici transferlerden berbat idmanlarına kadar sabaha kadar tartışırız da kimseye bir faydası yok. Geleceği konuşmak lazım.son halimiz her türlü eleştirilirde kalkıp 20 yılımızı kaybettik demen iyi niyetli bir yaklaşım değil