- 4 Ağustos 2009
- 90.990
- 72.388
- 5.358
Doğrusu hocamizin kullandığı gibidir.Sele alçak ve kullanımı hatalı. Sağ taraf yani pedalın em alt oluğu noktaya dikkat edersek bacak düz şekilde kalmalı. Keşke bilene danışsaymış ama kendisi ders verir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğrusu hocamizin kullandığı gibidir.Sele alçak ve kullanımı hatalı. Sağ taraf yani pedalın em alt oluğu noktaya dikkat edersek bacak düz şekilde kalmalı. Keşke bilene danışsaymış ama kendisi ders verir.
Sele alçak ve kullanımı hatalı. Sağ taraf yani pedalın en alt oluğu noktaya dikkat edersek bacak düz şekilde kalmalı. Keşke bilene danışsaymış ama kendisi ders verir.
Onu bırak da üstat yazdığımıza çizdiğimize dikkat edelim. Bak sonra twitter da salladığımız biri sonra forum üyesi çıkıyor aman ha.Kaza anında sele batar mı peki ustat
Hasan taysi ile aramiz iyi ustat. Sualime cevap alayımOnu bırak da üstat yazdığımıza çizdiğimize dikkat edelim. Bak sonra twitter da salladığımız biri sonra forum üyesi çıkıyor aman ha.
üstat hocanın yanındaki adamın şekli doğru o zaman anlattığına göreSele alçak ve kullanımı hatalı. Sağ taraf yani pedalın en alt oluğu noktaya dikkat edersek bacak düz şekilde kalmalı. Keşke bilene danışsaymış ama kendisi ders verir.
Aynen daha sağlıklı. Çünkü hocanın tarzı diz sakatlığına neden olur.üstat hocanın yanındaki adamın şekli doğru o zaman anlattığına göre
Kendisi takdir ettiğim bir renktaşımız.Hasan taysi ile aramiz iyi ustat. Sualime cevap alayım
firavun top listte kimler var ahbabFiravunlari konudan puskurtecek bir muska uzerinde calisiyorum
Firavunlari konudan puskurtecek bir muska uzerinde calisiyorum
firavun top listte kimler var ahbab
Hehehe, yazına kısmen katılmakla birlikte.. Ayrıca yabancı gelecekse güçlü bir yönetim ile olmalı. Bağlantıları olan dinamik bir yönetim şart. Ayrıca, Okan iyi bir hoca değil.Yerli olarak doğru planlama sağlanırsa Okan Buruğu tercih etmeliyiz ama eğer Okan Buruk olmayacaksa Fatih Terim'den daha ideal bir seçenek yok bana göre yerli olarak. Fatih Terim eğer gidecekse yerine ya oldukça potansiyelli yabancı bir antrenör getirmeliyiz yada Okan Buruğu. Eğer yanlış bir antrenör seçimi yaparsak Fatih Terim ismi yine demokles'in kılıcı gibi orada duracaktır. Bence kulubün geleceği için çok kritik bir başkan + teknik direktör seçimi olacak değişim olmasını istiyorum ama doğru seçimler olmalı.
En fenalari kufur kisaltmasiyla zombi
Bunlara birkac muska gerekecek zira her baslikta anti ft msji atiyolar
Evet iyi bir hoca değil çok iyi bir hoca, Adamın gidip dokunuş yapmadığı 1 tane bile takım yok sadece Başakşehir'deki son yılına bakarak değerlendirenler çok yanılıyor. Başakşehir bir camia değil tek şampiyonluk ile tüm misyonları tamamlandı sadece Avrupa maçlarında mücadele ettiler ve zaten Okan Buruk sonrasındaki halleri de ortada zar zor ligde kaldılar o kadar hedefsizlerdi bu sezon. Okan Buruk Rize'ye gitti şahlandırdı keza Akhisar'a gitti şahlandırdı ve kupa kazandırdı. Aynı şekilde Başakşehir'e geldi Avcı'nın yıllardır yapamadığını yapıp şampiyonluğu aldı aynı zamanda Avrupa'da acayip galibiyetler aldırdı. Roma ve Monchengladbach'lı gruptan adamlar lider çıktılar hemde bunu şampiyon tamamladıkları bir sezonda yaptı yani ikisini birden götürdü. Okan Buruk Galatasaray seviyesinde olan tek yerli alternatiftir tek sorunu büyük maçlarda biraz fazla tutucu oynatıyor takımını bunuda aşarsa bence eksiği yok.Hehehe, yazına kısmen katılmakla birlikte.. Ayrıca yabancı gelecekse güçlü bir yönetim ile olmalı. Bağlantıları olan dinamik bir yönetim şart. Ayrıca, Okan iyi bir hoca değil.
Şahlandırmaksa bakış açın, baya bir hoca var böyle. Ben Okan’ın ortaya koyduğu bir felsefe göremedim. Ayrıca Avrupa maçlarında da öyle dominant ve özel taktikler ortaya koymadı, CL maçları baya ekstra şans golleri ve Anadolu takımı taktiği(Akhisar tecrübesi) kapan ve bekle şeklindeydi. Senin bakış açına göre en doğru aday Şenol oluyor. O da şahlandırır ve Avrupa da başarılıdır. Terim de keza öyle. Bana felsefe oyun tipini yönelik analiz ve açıklama yaparsan daha ikna edici olursun. Akhisar ile kupa almış sonra küme düşmüşler. Başakşehirle de şampiyon olmuş şimdi düşmeselerde (malum lobiler saolsun) düşmüş kadar oldular. Okan sorumludur demiyorum ancak onun gidişinden sonra benzer iki hikaye var. Kalitesiz kadro da diyemeyiz zira Başakşehir’in kadro kalitesi ligin ortalamasının üstünde olduğu da bir gerçek.Evet iyi bir hoca değil çok iyi bir hoca, Adamın gidip dokunuş yapmadığı 1 tane bile takım yok sadece Başakşehir'deki son yılına bakarak değerlendirenler çok yanılıyor. Başakşehir bir camia değil tek şampiyonluk ile tüm misyonları tamamlandı sadece Avrupa maçlarında mücadele ettiler ve zaten Okan Buruk sonrasındaki halleri de ortada zar zor ligde kaldılar o kadar hedefsizlerdi bu sezon. Okan Buruk Rize'ye gitti şahlandırdı keza Akhisar'a gitti şahlandırdı ve kupa kazandırdı. Aynı şekilde Başakşehir'e geldi Avcı'nın yıllardır yapamadığını yapıp şampiyonluğu aldı aynı zamanda Avrupa'da acayip galibiyetler aldırdı. Roma ve Monchengladbach'lı gruptan adamlar lider çıktılar hemde bunu şampiyon tamamladıkları bir sezonda yaptı yani ikisini birden götürdü. Okan Buruk Galatasaray seviyesinde olan tek yerli alternatiftir tek sorunu büyük maçlarda biraz fazla tutucu oynatıyor takımını bunuda aşarsa bence eksiği yok.