Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
18 Ocak - 29 Mayıs arasında 72 * 30 = 2160 km. yaşlıyız ve hazımsısızda akranımızın evlatlarının (ayak tenisi temposu * 20) yarmışız şimdi bilemedim.

istanbul sokaklarında bisikletinin üstünde kalabalığa karışırken biri ''bu yaşta bisikletin üstünde işin ne, git torun sev'' deyince cevabın ne olurdu üstad veya böyle bir çirkinlik başına geldi mi?

Bunun trolleri sürekli fairplay bitiyor diyip duruyor. Fairplay bitiyor da kasada para var sanki. Olmayan paralari savuracaklar. Bupenzaya 10m, gassamaya 5m, çikalleşiye 6m HO.
Paraları nasıl savuracaklar renktaş.. Galatasaray'da sattığın kadar alırsın mantığı geçerli olmak zorunda mali durumun + imzaladığın Bankalar birliği anlaşması yüzünden..

Luyindama - Marcao - Muhammed veya Kerem-Taylan vs satılacak ki adam alınsın.. Bunlarında hepsi geriye gitti geldiğinden beri supreme imparatorumuz yüzünden.. Bence Marcao'ya teklif gelirse maksimum 7-8 milyon euro ölü fiyatı teklif gelir..Luyindama'yı adam zaten bitirdi.. Kerem-Taylan ikilisini satsan yabancı kontejyanı yüzünden yerine kimi koyacaksın..

Onyekurular Yedlinler vs.. hepsi çöküşte.. Umarım kurtuluruz bu hocadan başka birşey demiyorum..

Paraları nasıl savuracaklar renktaş.. Galatasaray'da sattığın kadar alırsın mantığı geçerli olmak zorunda mali durumun + imzaladığın Bankalar birliği anlaşması yüzünden..

Luyindama - Marcao - Muhammed veya Kerem-Taylan vs satılacak ki adam alınsın.. Bunlarında hepsi geriye gitti geldiğinden beri supreme imparatorumuz yüzünden.. Bence Marcao'ya teklif gelirse maksimum 7-8 milyon euro ölü fiyatı teklif gelir..Luyindama'yı adam zaten bitirdi.. Kerem-Taylan ikilisini satsan yabancı kontejyanı yüzünden yerine kimi koyacaksın..

Onyekurular Yedlinler vs.. hepsi çöküşte.. Umarım kurtuluruz bu hocadan başka birşey demiyorum..
En kısa sürede kurtulmamız lazim renkdaş. Dualarımız bu yönde.

Ffpnin bitmesi demek colybaly gibi 2 civarina alabilecegin adami al sat seyi yuzunden kacirmamak demek. 2 de klubu batirmaz heralde. Ondan sonra o parayla etebo falan kiralayabiliyosun ffp varken. Konuya abone olan nefret teamin hepsi mi cins anlamadim. Belli bir kontejyan var heralde

Ffpnin bitmesi demek colybaly gibi 2 civarina alabilecegin adami al sat seyi yuzunden kacirmamak demek. 2 de klubu batirmaz heralde. Ondan sonra o parayla etebo falan kiralayabiliyosun ffp varken. Konuya abone olan nefret teamin hepsi mi cins anlamadim. Belli bir kontejyan var heralde

düşmanları eleştirdikleri hocadan daha egoist gibi.

Şahlandırmaksa bakış açın, baya bir hoca var böyle. Ben Okan’ın ortaya koyduğu bir felsefe göremedim. Ayrıca Avrupa maçlarında da öyle dominant ve özel taktikler ortaya koymadı, CL maçları baya ekstra şans golleri ve Anadolu takımı taktiği(Akhisar tecrübesi) kapan ve bekle şeklindeydi. Senin bakış açına göre en doğru aday Şenol oluyor. O da şahlandırır ve Avrupa da başarılıdır. Terim de keza öyle. Bana felsefe oyun tipini yönelik analiz ve açıklama yaparsan daha ikna edici olursun. Akhisar ile kupa almış sonra küme düşmüşler. Başakşehirle de şampiyon olmuş şimdi düşmeselerde (malum lobiler saolsun) düşmüş kadar oldular. Okan sorumludur demiyorum ancak onun gidişinden sonra benzer iki hikaye var. Kalitesiz kadro da diyemeyiz zira Başakşehir’in kadro kalitesi ligin ortalamasının üstünde olduğu da bir gerçek.
Terim 20 yıl öncesi haricinde avrupada başarılı değil be adaş. Okan da iyi bir hoca değil.

Şahlandırmaksa bakış açın, baya bir hoca var böyle. Ben Okan’ın ortaya koyduğu bir felsefe göremedim. Ayrıca Avrupa maçlarında da öyle dominant ve özel taktikler ortaya koymadı, CL maçları baya ekstra şans golleri ve Anadolu takımı taktiği(Akhisar tecrübesi) kapan ve bekle şeklindeydi. Senin bakış açına göre en doğru aday Şenol oluyor. O da şahlandırır ve Avrupa da başarılıdır. Terim de keza öyle. Bana felsefe oyun tipini yönelik analiz ve açıklama yaparsan daha ikna edici olursun. Akhisar ile kupa almış sonra küme düşmüşler. Başakşehirle de şampiyon olmuş şimdi düşmeselerde (malum lobiler saolsun) düşmüş kadar oldular. Okan sorumludur demiyorum ancak onun gidişinden sonra benzer iki hikaye var. Kalitesiz kadro da diyemeyiz zira Başakşehir’in kadro kalitesi ligin ortalamasının üstünde olduğu da bir gerçek.
Okan kariyerinde çalıştırdığı tüm takımların seviyelerine göre yapılabilecek her şeyi yapmış bir teknik direktör ve futbol mentalitesi de son derece modern aynı zamanda yeterlidir. Fatih Terim ile Avrupa'da çok başarısızız son yıllarda ve Okan'ı en çok isteme sebebim Avrupa'da bir direnç koyup doğru futbolu oynatması. Ben bu kalitesiz ligdeki başarıları çok önemsemiyorum özellikle Avrupa'da berbat sonuçlar alırken ligin hiçbir önemi yok tek önemsediğim şey Avrupa'da başarılı sonuç alabilecek bir yapı kurmak. Okan Avrupa kulvarında yaptıklarıyla ümit verici bir antrenör aynı zamanda Galatasaray'ın içinden yetişmiş birisi ve futbolcu olarak 6 kere şampiyon olmuş bu kulüpte yani kulübü biliyor. Yabancı ve çok potansiyelli bir aday gelirse kabul elbette ama gelmezse en ideal seçenek Okan Buruk bu benim fikrim.

istanbul sokaklarında bisikletinin üstünde kalabalığa karışırken biri ''bu yaşta bisikletin üstünde işin ne, git torun sev'' deyince cevabın ne olurdu üstad veya böyle bir çirkinlik başına geldi mi?
Şimdi yaş konusuna gelince, normal şartlarda beni görenler gerçek yaşımı söylediğimde inanmıyorlar. 30 dan fazla olmadığıma inandırmak için kafa kağıdını göstermem gerekiyor, bir de bisikletteyken ekipmanlarla kimse o gözle bakmıyor.

Neyse bu teferruat çok önemli değilde sizin bu genel eleştiriler için abartı dediğiniz aslında büyütecek bir durum olmayan neler geliyor.

Örnek bir kere Pertevniyal'dan Saraçhane'ye doğru çıkarken hafif meyil trafik de yoğun o meyil de trafik de trafiğin hızında seyrederken arkadan halk otobüsü geliyor dat dat korna ben çekilsem orada kazanacağı zaman taş çatlasa 10 saniye, birde o durumda yol vermem için sağdan giden Vezneciler dönüş şeridine atlamam gerekiyor ve beni sıkıntıya sokuyor.

Korna çaldığında önce hafif bir arkaya dönüp bir temas kuruyorum, sonra Saraçhane durağında sağa girdiğinde solundan gelip çıkışını bekleyip elimle işaret edip senin derdin ne yapıyorum. Camı açmıyor cevap da vermiyor haliyle.

O yüzden sizin bu sorun dediğiniz ve dert ettiğiniz şeyler bence hiçbir şey değil.

Elindeki birçok yıldız adayını yiyip takımı hiç eden supreme adanalı 2 milyon euroluk oyuncuları alıp parlatacakmış :asd: Aman abi parlatmasın futbolcular geriye gitmesin yerinde saysın yeter..

İşine gelince suçu yönetime atan , evlatçılığıyla , egosuyla takımı hiç eden , 3 milyon euro kazanmak koşuluyla adanmış hayatların umudu hocamız elinde sonunda kaçar..

Bize cins deyip şu tabloya rağmen hocayı savunabilen The Cunt'ları dışardan ithal ettiğimiz kesin.. 2-3 hafta sonra tinercileri hocalarıyla birlikte içesine doya doya alkışlarlar.. Sonrasında supreme hocamız kalırsa transfer sezonunda yönetimi yine tehdit eder.. Yönetim istediği transferi yapsada alınanlar nasılsa hiç olur.. Hocamız parasını alır yoluna gider.. Biz bu filmleri senelerce tekrar tekrar izledik.. Yeterki hocamıza birşey olmasın.. (y)

Okan kariyerinde çalıştırdığı tüm takımların seviyelerine göre yapılabilecek her şeyi yapmış bir teknik direktör ve futbol mentalitesi de son derece modern aynı zamanda yeterlidir. Fatih Terim ile Avrupa'da çok başarısızız son yıllarda ve Okan'ı en çok isteme sebebim Avrupa'da bir direnç koyup doğru futbolu oynatması. Ben bu kalitesiz ligdeki başarıları çok önemsemiyorum özellikle Avrupa'da berbat sonuçlar alırken ligin hiçbir önemi yok tek önemsediğim şey Avrupa'da başarılı sonuç alabilecek bir yapı kurmak. Okan Avrupa kulvarında yaptıklarıyla ümit verici bir antrenör aynı zamanda Galatasaray'ın içinden yetişmiş birisi ve futbolcu olarak 6 kere şampiyon olmuş bu kulüpte yani kulübü biliyor. Yabancı ve çok potansiyelli bir aday gelirse kabul elbette ama gelmezse en ideal seçenek Okan Buruk bu benim fikrim.
Fikrine sonsuz saygım var yani konu o değil. Konu Okan ile verilen bilgilerin ben çok doğru ya da detayları verdiğini düşünmüyorum. CL’de 1 galibiyet 5 mağlubiyet almış. Belirtelim kadrosu kötü değildi. O gruptan çıkmasını beklemiyordum ama çok da ümit verici oynamadı İBB Avrupa da. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Oyun felsefesi de bize çok uygun değil genetiğimize yani. Terim’in şuan ki nasıl değilse o da değil. Tek olumlu gördüğüm tempolu oynatması ancak agresif ve/veya ofansif disiplini yok. Hiçbir takımında da görmedim bunu. Varsa düzelt lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt