Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahaneleri bırak hocam artık ki boş bahaneler olduğunu görünce sen de bıraktın zaten ocak-temmuz demeyi. transfer diye yakardın yıllardır onu da yaptılar, tinerciler toplama çöplerle kendi çapında bişeyler oynuyorlar üstelik sergen gelir gelmez bahanelere sığındamadan, transfer diye ağlamadan yönetimleri önüne ne koyduysa onlarla takım kurdu biz ise yıllardır futbol demeye bin şahit lazım bir kepazelik izliyoruz sahada. hava nemli olmamalı, sıcaklık 24 derece olmalı, stad zemini halı gibi olmalı, istediğin her transfer yapılmalı, irfancana 10 milyon verilmeli, ondan sonra futbol oynayabileceğiz senin mantığınla. saygımız sonsuz fatih hoca ama yanlışa doğru diyecek halimiz yok. yanlışsın ve haksızsın uzun zamandır.

Terim egosundaki insanlar haklarında ne dendiğini diğerlerine göre daha çok merak eder

illaki kendisiyle ilgili yazılanları ekşi, sözlük, burası vs biyeri takip ediyodur hatta belkide içimizdedir

zamanında emir hakan baltayı yakalamıştı forumda,terimide yakalamamız lazımki saf üyeleride iyiyiz diye daha fazla kandıramasın

3-4 isimden şüpheleniyorum ,belkide terim davala levent teknik ekip komple burda

Terim egosundaki insanlar haklarında ne dendiğini diğerlerine göre daha çok merak eder

illaki kendisiyle ilgili yazılanları ekşi, sözlük, burası vs biyeri takip ediyodur hatta belkide içimizdedir

zamanında emir hakan baltayı yakalamıştı forumda,terimide yakalamamız lazımki saf üyeleride iyiyiz diye daha fazla kandıramasın

3-4 isimden şüpheleniyorum ,belkide terim davala levent teknik ekip komple burda
@Mustafa Alp Demirci hasan şaş olabilir

Hakan balta mi :D

Ünal Başkanin sözleşme uzatma teklifini reddedip tüpünün yol arkadaşı olduğu zaman degil mi bu
Yoooo zorla gitmisti milli takıma ne kadar üzgün olduğunu gormemismiydim o gun

Asıl olan Galatasaray

1620143521289.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt