Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne yauw

Biraz Galatasaraylıyım diyen adam safi şu sezondaki rezilliklerden sonra ederdi zaten. Ama aynı Şenor gibi milli takımda açık bulunmadığından iyice dibi gösterene kadar kalacaktır. İçerde yabancısız Tuzla'ya 2-0 yenilen takıma hala ''öyle şeyler yaşattın ki'' marşları söyleyen taraftara müstehak.

2020-10-02 (212).webp
2020-10-02 (211).webp

Tamam herkes kafa aciyor gitsin diye, gitsin de kim gelsin diye sorsak osuruk gibi bakarlar. Genc, Alman, sistem vs vs...

Sen de hep isyandasın yaw. Söylenecek hiçbir bir ismi beğenmeyeceğin, homurdanmandan belli!..
Kusura bakmayin ama ben yanginci degilim. Cozum odakliyim. Planimiz olmadan gitsin demekle GS menfaati dusunulmuyor. Klopp bile kac senede 1 kere sampiyon oldu. Ben medya acizi, aciz gorunen taraftar olmak istemiyorum. Plansiz, programsiz olmalarini istemiyorun. Lucescu gibi basarili olacak varsa yarin is basi yapsin.

Kusura bakmayin ama ben yanginci degilim. Cozum odakliyim. Planimiz olmadan gitsin demekle GS menfaati dusunulmuyor. Klopp bile kac senede 1 kere sampiyon oldu. Ben medya acizi, aciz gorunen taraftar olmak istemiyorum. Plansiz, programsiz olmalarini istemiyorun. Lucescu gibi basarili olacak varsa yarin is basi yapsin.

Premierligle burasi bir mi

Fatih terim e baya sektirmis hakan şükür son YouTube videosunda .
Bu hafta hocanın gelecegi belli olur bence gene istifa edecek yeni yönetimin önünü açmak için yeni yonetim kim olursa artik kararı verecek .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt