- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Sagol knk bakınıyom saga sola sen nabion
Muhabbet koyu mu? @Emrah Duvar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagol knk bakınıyom saga sola sen nabion
Fatihi takımdan yollayın derdik herhaldeAntuda bulunmaz bu kadar Fatih Terim düşmanı. 14 yıl şampiyonluk görülmediği yıllarda yaşansa napacaktı bu kadar kişi. İstifa demek başka asıl seviyesizce konuşup saygısızlık yaomak başka. 22 şampiyonluğun 3 te 1 inden fazlasının kazanılmasında başta bu adam var. Covid olmasa s.. s... eze eze 23 e giden, ilk yarı rezalet kadroyu ilk 2 de tutan ikinci yarı bok gibi oynasakta 8 de 8 yapan, özdemir yalakalığı yapan bay başkan ve hakemleriyle ankaragücü maçıyla başlayan doğramaya rağmen son 3 haftaya hala şansı olan bir adamdan bahsediyoruz. Evet akbaba, bayram, babel gibi kazmaların oynamasından nefret ediyorum. Ancak ligin ingiltere lihi olmadığınıda biliyorum. Herke cok iyi gs kötü degil. Herkes kotu, gs daha kotu olsun diye ugrasan federasyon ve bay baskan var..
Bazıları hala sıkıntının kazanılan veya kaybedilen kupalar değil, takımın 4 yıldır bir şey oynaması ve belli olmayan ilk 11'i olduğunu anlamamakta ısrar ediyor.
Okudumadamın msjını okudun mu
Antuda bulunmaz bu kadar Fatih Terim düşmanı. 14 yıl şampiyonluk görülmediği yıllarda yaşansa napacaktı bu kadar kişi. İstifa demek başka asıl seviyesizce konuşup saygısızlık yaomak başka. 22 şampiyonluğun 3 te 1 inden fazlasının kazanılmasında başta bu adam var. Covid olmasa s.. s... eze eze 23 e giden, ilk yarı rezalet kadroyu ilk 2 de tutan ikinci yarı bok gibi oynasakta 8 de 8 yapan, özdemir yalakalığı yapan bay başkan ve hakemleriyle ankaragücü maçıyla başlayan doğramaya rağmen son 3 haftaya hala şansı olan bir adamdan bahsediyoruz. Evet akbaba, bayram, babel gibi kazmaların oynamasından nefret ediyorum. Ancak ligin ingiltere lihi olmadığınıda biliyorum. Herke cok iyi gs kötü degil. Herkes kotu, gs daha kotu olsun diye ugrasan federasyon ve bay baskan var..
Sorunun temellerinden biri buCovid olmasa s.. s... eze eze 23 e giden
Pandemi sadece bize vardiSorunun temellerinden biri bu
covid olmasaydı dediğin şey traftar olsaydıda takımı ateşleseydi mevzusu
taraftar olmayınca takke düştü kel göründü bi nevi,o yüzden terimde terimcilerde kovide suç buluyo sürekli sanki bir tek bize var şu s min kovidi
takım kötü diyosun takımı kuran terim,kovid diyosun en çok bizde çıkıyo takıma sürekli izin verip bulaş ihtimalini artıran terim(topçular mısıra kendi abdye bodruma gidiyo kovid kol gezerken cezada vermiyo),rahat çalışamıyo yönetim bırakmıyo diyosun adam floryanın tek patronu hesap verdiği kimse yok ardayı bile başkan açık açık istemediğini söylemesine rağmen lafı yedirip aldırabilmiş üstüne yönetimi traftarın vr kamuoyunun önüne atan ve yine kovulmayan terim ,mağduriyet yaratan yine terim ,cengizi yönetimi yatırıp bi ikmediği kaldı,transfer diyosun harcanan paralara verilen maaşlara git bak neler harcatmış ordan tutuncada elde kalıyo,herkes aynı şekilde olayları yorumlayamaz tabi ama beyaz olan bir şeye hadi krem dersin bej dersin gri dersin ama siyahta demezsin belli çünkü ne olduğu,2+2 ye istediğin kadar 5 de ama 4tür o
süreçleri olayları nasıl bu şekilde hoca lehine dramatize ediyosunuz şaşırıyorum,başarısız olan sorunun temeli olan takımın dramatik olma sebebi zaten terim
anlayın şunu yaw duvara anlatsak bunları içindeki tuğlası çimentosu üstündeki sıvası boyası ayrı ayrı dile gelip senkronize şekilde dile gelip terim istifa diye tempo tutucak siz hala