Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyi boşverin arkadaş Hikmet karaman ,Yılmaz Vural ve asker Bülent i sevmem beğenmem ama adamlar transferi kendi yapmamalarina rağmen geldikleri takımda iyi kötü bir sistem oturttular görüyorsun ne yapmaya çalışıyorlar .Bizim takım ne yapıyor ne oynuyor ?
Fatih hoca acaba bizden Anadolu kulüplerinden birine gitse mesela rizeye yada Alanya ,Sivas'a başarılı olabilir mi ?
Orada ne gibi bahaneler üretir .?

Sorunun temellerinden biri bu

covid olmasaydı dediğin şey traftar olsaydıda takımı ateşleseydi mevzusu

taraftar olmayınca takke düştü kel göründü bi nevi,o yüzden terimde terimcilerde kovide suç buluyo sürekli sanki bir tek bize var şu s min kovidi

takım kötü diyosun takımı kuran terim,kovid diyosun en çok bizde çıkıyo takıma sürekli izin verip bulaş ihtimalini artıran terim(topçular mısıra kendi abdye bodruma gidiyo kovid kol gezerken cezada vermiyo),rahat çalışamıyo yönetim bırakmıyo diyosun adam floryanın tek patronu hesap verdiği kimse yok ardayı bile başkan açık açık istemediğini söylemesine rağmen lafı yedirip aldırabilmiş üstüne yönetimi traftarın vr kamuoyunun önüne atan ve yine kovulmayan terim ,mağduriyet yaratan yine terim ,cengizi yönetimi yatırıp bi ikmediği kaldı,transfer diyosun harcanan paralara verilen maaşlara git bak neler harcatmış ordan tutuncada elde kalıyo,herkes aynı şekilde olayları yorumlayamaz tabi ama beyaz olan bir şeye hadi krem dersin bej dersin gri dersin ama siyahta demezsin belli çünkü ne olduğu,2+2 ye istediğin kadar 5 de ama 4tür o

süreçleri olayları nasıl bu şekilde hoca lehine dramatize ediyosunuz şaşırıyorum,başarısız olan sorunun temeli olan takımın dramatik olma sebebi zaten terim

anlayın şunu yaw duvara anlatsak bunları içindeki tuğlası çimentosu üstündeki sıvası boyası ayrı ayrı dile gelip senkronize şekilde terim istifa diye tempo tutucak siz hala
Geçen yıl covidden önce ikinci yariyla beraber iç saha dış saha gs oynadığı futbol hem burda hemde bir çok ortamda göklere çıkarılıyordu. Sivas maçında mete kalkavan etkisi üstüne beşiktaş maçında seyircisiz ve maçın ertelenme tartışmaları liderliğimize engel oldu, üzerine rize ve antep maçlarında sakatlıklar ve bariz hakem hataları şampiyonluğumuzu açık gasbetti. Bu yıl sene başında burada herkes yönetime giydiriyordu transferler yüzünden. Takımın orta sahası taylan emre kılınç ikilisinden oluşuyordu yav. Alternatif emre akbaba etobu ogulcandi. Simdi bakiyorum fernandes disinda degisen yok. 6 numara yok. Hocanin bastirmasi olmasa muhammed onyekuruda yoktu. Cok cabuk unutuyoruz herseyi.
Hocanın hataları mevcut. Istifa getirecek hatalarida var. Ornegin pandeminin tap sıralarında onyekuru ve etobunun uladag goruntuleri bazi futbolcularin yurtdisi kacamaklari. Hepsine eyvallah. Ancak 8 sampiyonluk yasatmis, 2 sampiyonlugu apacik gasp edilmis, gasp edenleri ve kendine ceza verenleri aklamaya calisan yönetim ekibinin altinda saha yönetimide ancak bu kadar olabilirdi zaten. Koltuga yapismis, futbolcusuna p..zvnk, serefsiz, hocasina ucak bileti hirsizi diyen bir baskan altinda su anki siralamamiz ve futbolumuz opup basimiza konacak bir vakadır acikcasi.

Geçen yıl covidden önce ikinci yariyla beraber iç saha dış saha gs oynadığı futbol hem burda hemde bir çok ortamda göklere çıkarılıyordu. Sivas maçında mete kalkavan etkisi üstüne beşiktaş maçında seyircisiz ve maçın ertelenme tartışmaları liderliğimize engel oldu, üzerine rize ve antep maçlarında sakatlıklar ve bariz hakem hataları şampiyonluğumuzu açık gasbetti. Bu yıl sene başında burada herkes yönetime giydiriyordu transferler yüzünden. Takımın orta sahası taylan emre kılınç ikilisinden oluşuyordu yav. Alternatif emre akbaba etobu ogulcandi. Simdi bakiyorum fernandes disinda degisen yok. 6 numara yok. Hocanin bastirmasi olmasa muhammed onyekuruda yoktu. Cok cabuk unutuyoruz herseyi.
Hocanın hataları mevcut. Istifa getirecek hatalarida var. Ornegin pandeminin tap sıralarında onyekuru ve etobunun uladag goruntuleri bazi futbolcularin yurtdisi kacamaklari. Hepsine eyvallah. Ancak 8 sampiyonluk yasatmis, 2 sampiyonlugu apacik gasp edilmis, gasp edenleri ve kendine ceza verenleri aklamaya calisan yönetim ekibinin altinda saha yönetimide ancak bu kadar olabilirdi zaten. Koltuga yapismis, futbolcusuna p..zvnk, serefsiz, hocasina ucak bileti hirsizi diyen bir baskan altinda su anki siralamamiz ve futbolumuz opup basimiza konacak bir vakadır acikcasi.
Terimi dstekleyenler o pandemi öncesi oyunda buluyo son çareyi ,o dönemki oyunda mükemmel değildi zaten idare ederdi,tepki gösterilmemeside o dönem için oyunun mükemmel olması değil umut vadetmesiydi

yönetim zaten kötü sadece terim hatalı değil ancak hadi bu sene orta saha yok aslında var mlli takıma yükselttiğin taylan,mevki devşirdiğin kılınç,gelirse takım şampiyon olur dediğimiz gedson,izin vermeseydin transfer edilmesi mümkün olmayan etebo,manevi evladın belhanda,uğruna başkanı çiğnediğin arda gibi oyuncuların yok sayılmasının hatası yönetime değil terime yazar,çünkü bu oyuncuların boklanmasının sebebi oyuncuların performansını düşürmesi de hadi yine senin dediğin olsun terime suç bulmayalım ancaaaaaaaak

geçen sene dünya şampiyonu zonzi,defalarca kapısında yattığımız lemina ve seri gibi şahane 3 tane dünya klasında as orta saha verildi adamın eline,rotasyonuda belhanda falandı,bu kadroyla naptı peki ben söyliyimmi şlde bizi rezil rüsva etti,zonzi zaten devre arası kaçtı,leminayı sakatlıklardan kurtaramadı,serinin mevkisini 25 hafta sonra anca buldu,dediğin iyi kadrosu yok savın havada kalmış oldu

yönetim topçuya pezevenk dedi diyemi şampiyonluğu verdik biz,bu söz dendiğinde şampiyonluğa havlu atmıştık zaten,söylenmesi şampiyonluğu verdirmedi aksine şampiyonluk gittiği için söylendi ikisini ayır birbirinden

Terimciler cengize kötü terime iyi diyo bahaneleri sıralıyolar e cengizede sıralayalım bahaneleri bak nası değiştiriyorum kötü algısını,cengiz bizi dursundan kurtaran adamdır,peşkeş çekilen floryayı devletten geri almıştır,hastalığına rağmen tepeyi terketmeyip tek ve var gücüyle düşmanlara cevap vermiştir,falcao zonzi seri lemina gibi starları,ligin gol kralı cagneyi,türk yıldız akbabayı,adam arda turanı ve daha bilimum topçuları ffp zırvalığına rağmen kadroya katmıştır bak bu açıdan bakarsakta cengiz müthiş görünüyo ama gerçek öyle değil

takımın çalışılmış bir atağı yok,taktik planı yok,fiziği yok,oyun anlayışı yok,her t dönemi 5-10 adam almamıza rağmen oyuncular tutmuyo transfer ihtiyacımız bitmiyo,duran topumuz yok,orta kafa golümüz yok,rakibi ablukaya almak yok,ablukaya alıcak güç yok,ama ne var başarısızlık var,zemin hakem baheneler var,yönetimi suçlama var,sürekli izin var,pasta kesme var,ayak tenisi var,düşman yaratma çabası var,her sezon takımı sahaya hocasız 10 maç çıkarma var,4.döneminden beri bir gün çift forvet takım çıkarmamış kayseri maçında çift forvet çıkıp maç öncesi aslında sürekli çift forvet çalışıyoduk diyip taraftara yalan söylemek var,topu eveleyip geveleyip maç sonu atak üstüne atak yaptık diyip taraftarı kandırmak var,bidonun üstüne oturup olayları ajite etmek var,antrenmanda yalandan poz kesme var..

biz oyun olarak çok kötü bi durumdayız,taki alacağımız 20 orta saha harcanan 100 m eurodan sonra bi melo selçuk,alacağımız 10 stoper harcanan 50 m eurodan sonra bir ujfalusi,alacağımız 20 tane on numara harcanan 150 milyondan sonra bir sneijder denk getirirsek bireysel olarak takım birşeyler yapar

ne durumda olduğumuzu hala çakozlamadıysanız gidin avrupadaki maçları seyredin sonra bide makas açık söyleminin kim tarafından niye ne için söylendiğini dinleyin aradaki ilişkiyi anlayın

Hocanın eline her zaman Drogba, Sneijder, Hagi, Popescu, Muslera, Taffarel gibi yıldızlar vereceksin ki hoca bir şeyler yapabilsin. Ee bu kadroyu zaten sokaktan birisine ver o da başarılı olur. Bir hocanın hocalığı iyi kadrolarla değil kötü kadrolarla belli olur. Hocaya nispeten 2 kere vasat takım verildi ikisinde de batırdı zaten.

rakibimiz neciple, larinle falan sampiyon oldu bu sene

bu adamlari ftnin eline ver küme düsürür

sanarsin psg veya real ile sampiyonluk mücadelesi veriyoruz da bizim kadro cok yetersiz kaliyor

sacma sapan sekilde inatlasmasaydi her seye ragmen yine sampiyon bizdik

rezil bir oyun, rezil bir teknik heyet, rezil edilmis kadroya ragmen sampiyon olabilirdik

herhangi birini getirin, manav bile olur, sadece oyunculari dogru yerde bile oynatsa sampiyon olur türkiyede

ama bunu kimseye anlatamiyorsun

Rakipte Necip, Larin mi
:asd: :asd: :asd: :asd: :asd:
Duyan da bizde Messi , Ronaldo var sanacak
Şener,Ömer,Donk,Etebo ile oynuyoruz biz de o ne olacak
Bak ben 4 isim saydım daha da devamı gelir bunun

Sen anti ftci olmamiş miydin
Asla kendimi öyle tanımlamam.
Hiçbir Galatasaraylı rtaşımı da öyle tanımlamak istemem
Ftci ve antift tanımlarına karşıyım
Hepimiz Galatasaraylıyız. Dönem dönem hocayı eleştirebilirim
Ama bir defa eleştirdik diye devamlı hocayı gömecek veya bir kere övdüm diye devamlı yüceltecek değilim
Ama rakibin şu oyuncuları kötü deyip kendi kadromuzun alternatifsizliğinden bahsetmemek olmaz

Kadro kalitesi her sezon geriye gidiyor. Transfer sayisi ve harcanan para ile kadro kalitesi ters orantılı bir grafik ciziyon son FT doneminde. Daha fazla transfer ve harcama yapip daha kotu bir oyuncu grubu yaratiyor nasıl basariyorsa.

Emre Akbaba, Donk, Babel, Sener, Omer, Ogulcan gibi oyuncular Fb'de Bjk'de hayatta sure bulamaz. Bizde sure bulmadiklari hafta yok. Bircogu Fb'nin Bjk'nin hatta orta sira takimlarin beğenmeyip dehledigi üzerine daha da yaşlanmis ve futbolun coktan terk ettigi futbolcu eskileri. Bundan sonraki duraklari ya lige yeni yükselen takimlar ya da survivor olur.

11. Dakikadan sonra atak sonlandırma mevzusunu açıklamış. Resmen bu sene yapmamakta ısrar ettiğimiz pozisyonu bir türlü sonuçlandıramama olayı bitmek bilmeyen hazırlık pasları.

Hakemlerin mucizelerinden bahsetmis mi video da, ona gore izleyelim

Hocamı severim sayarım. Gözümde efsaneliğinden zerre bir şey kaybetmedi.

Ama son 3-4 yıldır olmuyor. Kötü futbol oynuyoruz. Oynamaması gereken adamlarla oynuyoruz. İkinci bir taktiğimiz yok. Oyun disiplinimiz yok. Sadece inat ve ezber var. Bütün camia Terimin ağırlığı altında ezim ezim eziliyor. Terim hatalarına rahat rahat devam ediyor.

Artık değişim zamanı. İyi futbol zamanı.

yönetim değiştiği an en az 2 sezon daha bizimle hoca. fatih terim' in istifası veya gönderilmesi için m. cengiz' in seçilmesi gerekir onun dışında kim seçilirse seçilsin sözleşme yeniler. hamamcı da seçilmez herhalde.

Rakipte Necip, Larin mi
:asd: :asd: :asd: :asd: :asd:
Duyan da bizde Messi , Ronaldo var sanacak
Şener,Ömer,Donk,Etebo ile oynuyoruz biz de o ne olacak
Bak ben 4 isim saydım daha da devamı gelir bunun

o larin dediğin topçu 10-15 m eu ya avrupaya giderse şaşırma kimi küçümsüyorsun

o larin dediğin topçu 10-15 m eu ya avrupaya giderse şaşırma kimi küçümsüyorsun
Larini o seviyeye cikarmak meseleydi iste rtsh. Kazma adamı o rakamlara satacaklar. Kaça getirmislerdi larini? Bi ara pd 1,5-2 arasındaydı. Güncel pd kaç şuan

Bizde aldik bir kac potansiyelli oyuncu. Marcao, luyindama, onyekuru, mohamed, kerem, taylanı da koyalım buraya.

Bakalım ne kdra çıkaracaz elden bu arkadaşları

vay be larin bile begeniliyor burada

sirf ftyi savunmak icin böyle vasat topcular bile süperstar oluveriyor birden bire

bugün yönetim cikip dese onyekuru - larin, muhammet - abubakar, gedson - necip/lalic takaslarini düsünüyoruz, hicbiriniz evet demez, cünkü biliyorsunuz sergenin bu topculari bambaska seviyelerde oynatacagini

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ne güzel başladı hikaye...lakin happy end olmayack gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt