- 30 Temmuz 2009
- 32.523
- 8.379
- 2.188
Babel’ini de al git.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna City versen yine memnun kalmaz ve kalite yi aşaga cekerYönetim suçlu diyorlar 50 transfer yapıldı hala içine ediyor takımın
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne taktiğitaktik cok dogru
taktik cok dogru
hani kadro yetersizdi abi?
bjknin cer cöplerini sahadan sildik
duran toplari olmasa kalemize bile gelemeyecekler ama bu kadroyla sampiyon oldular iste
bizim yedeklerin hemen hemen hepsi bjkde banko oynar ve sergen bir üst seviyeye cikarir bunlari
su oynanan oyunu gördükce sampiyon olamamak daha da cok koyuyor insana
ftnin elindeki kadronun yarisi bile yok sergenin elinde
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
ya BOS YAPMAYIN, Gayet iyi ve dogru oynuyoruz. Hakem .... az adam olsa aldigimiz toplari sacma ötmese daha iyi olacak. bir de emre o 3 e 1 posisyonunda brainlag gecirmeseydi 2-0 dine taktiği
Beşiktaş'ın şampiyonluğuna Beşiktaşlılar'dan daha fazla inanman da iyiymiş.hani kadro yetersizdi abi?
bjknin cer cöplerini sahadan sildik
duran toplari olmasa kalemize bile gelemeyecekler ama bu kadroyla sampiyon oldular iste
bizim yedeklerin hemen hemen hepsi bjkde banko oynar ve sergen bir üst seviyeye cikarir bunlari
su oynanan oyunu gördükce sampiyon olamamak daha da cok koyuyor insana
ftnin elindeki kadronun yarisi bile yok sergenin elinde
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Fark yaratan Gezzal disinda bizim kadro daha iyi yaw. Hocaları değiştirsen biz 10 puan farkla sampiyon olurduk Bjk de 7. falan olurdu. Sikinti belli.
lan boş yapmıyorum maçı izleyemiyorum o yüzden diyorum ne taktiği diye Musap seni @Berke Karabacak a veririmya BOS YAPMAYIN, Gayet iyi ve dogru oynuyoruz. Hakem .... az adam olsa aldigimiz toplari sacma ötmese daha iyi olacak. bir de emre o 3 e 1 posisyonunda brainlag gecirmeseydi 2-0 di