Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Degil cunku cok ciddi hatalar yapti ki bunlar "basic" temel bek aksiyonlari. Onlardan bir/birkacinda gol yeseydik bugun cok farkli birseyden bahsediyorduk. Keske kayit etme yada birsekilde paylasma sansim olsa.. Ozellikle izledim ilk yari 2 ikinci 1 cok net temel bek hatasi yapti. Ilk yari Donk cok uyardi bunu ses TV'ye yansidi hatta.
Yedlin için demedim. Genel olarak söyledim zaten. Karşı takimda da nskala var ışte Ların var 18 gol atmış bunun gibi vasat topçu ligin kalitesini düşün. 4 4 luk takımız demedim ki. Şampiyon olmaya yeterli takımdı bu. Herkes şapkasını önüne alacak

Hocam 3-1’den sonra 4 için çok uğraşmalıydık.

Yedlin için demedim. Genel olarak söyledim zaten. Karşı takimda da nskala var ışte Ların var 18 gol atmış bunun gibi vasat topçu ligin kalitesini düşün. 4 4 luk takımız demedim ki. Şampiyon olmaya yeterli takımdı bu. Herkes şapkasını önüne alacak

O konuda hemfikirim. Ancak unutmadan bu sene cok fazla hakkimiz da yendi. Ilk bjk macinda, Diagne atilmasa belki bugun sampiyon olmustuk.. Yani cok fazla/farkli degisken var ama katiliyorum yine de bu durumda olmamaliydik. Bastan uca cok sey degismeli bizde.

O konuda hemfikirim. Ancak unutmadan bu sene cok fazla hakkimiz da yendi. Ilk bjk macinda, Diagne atilmasa belki bugun sampiyon olmustuk.. Yani cok fazla/farkli degisken var ama katiliyorum yine de bu durumda olmamaliydik. Bastan uca cok sey degismeli bizde.
Hakemlerde ağzımıza etti doğrudur ama hoca kalacaksada bunları düzeltmeli seneye yoksa BURDA yine kahir mektubu yazariz

yabancı hocayı kaldıracak zemin oluşmamış daha. terim'e bunları yapanlar bir tane garibanı 2 maça halıya sararlar. bir gün aysal gibi bir başkan veya allegri gibi bir hoca masada olmadığı müddetçe hayal dünyasından bir an önce uyanmanızı tavsiye ederim sayın tudorsever renktaşım.

elit kulübe elit hoca mottomuz

çatne hayvanı uçan tekme atmasa
şimdi
Re re re
ra ra ra

devre arası listesinde verdiği 25 tane 6 numaradan biri alınsa da olurduk. kaçırırsak giden maç rize olacak, orda da önünde etebo'yu gören enayi savunmacılarımız kaleciye hatalı dönme yarışı yaptılar ne yazık ki.

elit kulübe elit hoca mottomuz

1620506629757.webp

şunlardan 1 tane düşürmeliyiz acilen...

Ömer , Akbaba , Şener ile sözleşme yenileme lütfen.

Muhtemelen seneye hocaylayız gibi görünüyor , bu adım bile seviye atlatır.

terim in hatasını yazayim ben terimciyim ya hani siz yorumlayın.

terim yönetimi hakkıımızı savunamadıkları için elestirdi. yönetimle arası açıldı, bu oyunculara yansıdı. yeri geldi yönetimin söylemediklerini söylediği için ceza aldı. gene sahaya yansıdı bu. o cezalar yönetime mesaj değil bize zarardı. oyun içine gelirsek oyuncular rakip kırmızı yesin de öyle oynayalım derdine düşmüştü. çünkü oyuncuların kafasında da rakiplerin hakemlerin hakkımızı çaldığı gerçeği belirmişti. konsantreyi saha hariç her yere verdik. sonuc da bu. yoksa bu maç şampiyonluk maçımızdı.

evet hatalı terim var bu yazdıklarımda ama tek hatalı da terim değil. yaptıysa bir şeyler galatasarayı savunmak için yaptı. bu zarar verdi mi evet. ama kötü niyet yoktu yönetimin açığını kapıyordu. hocayı elestirin ama vurdumduymaz, üzülmüyor diye elestirmeyin elestiremezsiniz de zaten. g4ecesi gündüzü galatasaray olmus bir adam bu elestirileri haketmiyor.

değişen hiçbir şey yok. kalite aynı oyuncular aynı her şey aynı. ama oyun farkı neden? oyuncular artık sahaya vermiş kendini. maç falan da kaybetmez bu takım. o puan bıraktığımız takımlarla suan karsılassak 3 4 olur her maç.

şu sahadaki oyuncuların taktiğe tekniğe ihtiyacımı var yahu. puan bıraktıkları takımlara bakın. hep bireysel hata hep sacma sapan pas tercihleri. tamam organizasyon calıstırmıyor diye elestirebilirsiniz de profesyonel topçu dediğin de ayağında topu tutabilecek. istediği yere min hatayla topu atabilecek. koşma konusuna hiç gelmiyorum bak. kötü oynarsın kötü koşamazsın. kosmuyordu davarlar. sebebini bilmiyorum ama mücadele etmiyordu. bugün mücadele ettiler oyun da skor da ortada.

hoca hatasız değildir ama sapkayı da önünüze alın bir düşünün ya. körü körüne bazı seylere baglanıp papagan gibi tekrarlıyorsunuz. hoş gözükmüyor. antuya döndü forum.

Son düzenleme:
devre arası listesinde verdiği 25 tane 6 numaradan biri alınsa da olurduk. kaçırırsak giden maç rize olacak, orda da önünde etebo'yu gören enayi savunmacılarımız kaleciye hatalı dönme yarışı yaptılar ne yazık ki.

Ekli dosyayı görüntüle 122113

şunlardan 1 tane düşürmeliyiz acilen...

biliyordum bunu atacağını :)

de boer denen hıyarın ne işi var orada

bjkde necip kurtarici olarak giriyor oyuna
bir de bizde yedek oturanlara bakalim ya da kadroya giremeyenlere :)

ama bizim kadromuz cok yetersiz aggbiiii yeaaaahhhhh ft ne yapsin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
bjk necipi 2-1 den sonra skora yatmaya koydu. aman averaj gitmesin mantigina gecti sergen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt