Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam son bir şarkı istiyoruz senden bu kadar heveslenmisken bitir işi yalvariyorum sonra ne istersen onu yap

Daha adamı gönderme derdindesiniz yav. 4 gün sonra şampiyon olabiliriz adam bunu düşünmüyor hoca gider mi acaba diyor. Çok enteresan

İstemediğim bir durum oluştu. BJK Göztepeyi yenemezse, ''Vay Göztepe şampiyon mu olacaktı, ligden mi düşecekti?'' diye; 1-2 farklı yenerler de biz Malatyayı farklı yenersek, ''Vay efendim şike'' diye zırlamaları hiç çekilmez...

Zamanında Kalli' nin muazzam kollektif takımıyla AG ne 8 attık, hala davasını güderler ki o AG, ligin sonuna doğru önüne gelenden 3-6 gol yiyordu kendi sahasında. BJK 6, tarihin en kötü FB si 4, ligden düşen KSK 5 atmıştı...

Yok yok, gerekirse 10 gol atıp şampiyon olalım, bize ne elalemin hüngürdemesinden?:dans::cigara::uiyy:

Hadi artık üzmeyin bizi yasak olmasa siz oynarken o stresi böyle atacaktım. Şimdi kısmetse tur pazartesi sabahı işe giderken. Biz hazırız, umarım hoca da hazırdır.

02.webp

ifb karisti. sergenli bjk karisti. imparator fatih hoca seneye hepsini donunda sallamali

Elini ayağını öpeyim Arda-Babel-Emre Akbaba çöplerinden vazgeç.. Peşkeş çekme artık.. Şu maçta bile penaltı kaçmasa veya ekstradan bir iki gol atsak haftaya çok daha fazla umutlu olurduk..

Muhammed - Onyekuru - Emre Kılınç ve Kerem'le başla hoca..

Elini ayağını öpeyim Arda-Babel-Emre Akbaba çöplerinden vazgeç.. Peşkeş çekme artık.. Şu maçta bile penaltı kaçmasa veya ekstradan bir iki gol atsak haftaya çok daha fazla umutlu olurduk..

Muhammed - Onyekuru - Emre Kılınç ve Kerem'le başla hoca..
Babel takımın en iyisi.. bu mesaj art niyet veya en hafifinden önyargı içeriyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt