- 12 Ocak 2013
- 50.835
- 60.184
- 4.323
Hocamın heykeli için çalışmalara başlandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elini ayağını öpeyim Arda-Babel-Emre Akbaba çöplerinden vazgeç.. Peşkeş çekme artık.. Şu maçta bile penaltı kaçmasa veya ekstradan bir iki gol atsak haftaya çok daha fazla umutlu olurduk..
Muhammed - Onyekuru - Emre Kılınç ve Kerem'le başla hoca..
En tatlı şampiyonluk 8-0 lik Malatya galibiyeti sonucunda gelen olur.İstemediğim bir durum oluştu. BJK Göztepeyi yenemezse, ''Vay Göztepe şampiyon mu olacaktı, ligden mi düşecekti?'' diye; 1-2 farklı yenerler de biz Malatyayı farklı yenersek, ''Vay efendim şike'' diye zırlamaları hiç çekilmez...
Zamanında Kalli' nin muazzam kollektif takımıyla AG ne 8 attık, hala davasını güderler ki o AG, ligin sonuna doğru önüne gelenden 3-6 gol yiyordu kendi sahasında. BJK 6, tarihin en kötü FB si 4, ligden düşen KSK 5 atmıştı...
Yok yok, gerekirse 10 gol atıp şampiyon olalım, bize ne elalemin hüngürdemesinden?![]()
Traşı bırak da sampiyon olur muyuz onu söyle.Hocam 5.yildizi takmadan gitme, nolur gitme Allah aşkına gitme
GSC Mobile App
biz de bir o kadar hortladık hahahahazırlaklar kayboldunuz
çil yavrusu gibi![]()
hahahaHocam son bir şarkı istiyoruz senden bu kadar heveslenmisken bitir işi yalvariyorum sonra ne istersen onu yap
hep buradaydık yavbiz de bir o kadar hortladık hahahaha
Aynen söyleyecekti vazgeçti son andabizim macta sürekli rakip taraftarlar oluyor dedi
sonra da bu hafta biz de cezasi neyse verip taraftarimizi iceriye alacagiz demek istedi sanki ama son anda cümleyi söylemedi
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
kesinlikle öyle ben de öyle anladım bence cezası neyse verelim stata seyirci sokalıma getirdi işibizim macta sürekli rakip taraftarlar oluyor dedi
sonra da bu hafta biz de cezasi neyse verip taraftarimizi iceriye alacagiz demek istedi sanki ama son anda cümleyi söylemedi
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
öyle ama bunların sesi çok çıkıyordu benim biraz sesim kısılmıştı şu emre akababa falan yüzündenhep buradaydık yav