Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bu ligin sefiridir

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stada taraftar alma işini ima ile dahi dile getirmese iyiydi. Engellerler...

zırlaklar kayboldunuz
çil yavrusu gibi :)
Şu pozisyonun Terimle alakası yok ki, rakiplerin mallığı. Artı 4-1 olmasının sebebi Emre Akbaba Arda ısrarı dışında birşey değil ki? Baskı yapmadan 4 attık, baskılasak 6 rahat olurdu, FT değil sıradan bir TD olsa bile en az 5 atardık bu denizliye. Ama gol yemeyi başardık, artı zar zor 3 fark atabildik

Cim Bom sampiyon olsun da varsin rakiplerin hiyarligindan olsun. Onemli degil. Sen nasilsa bildigini olumaya devam edicen. Biz de bos bos konusmaya devam edicez.

Yalniz bi sey Rica edicem. Su balindan bir kavanoz gonder belki bizim de islerimiz rast gider.

Son ana kadar vazgecmeyecegiz

Olursa olur olmazsa canimiz sagolsun

twiterda şöyle hk yazanlara baktım da biraz 2 hafta önce istifaya çağıran hesaplar 'ölene kadar' yazıp ft fotosu paylasmıs. ulan sizde nası bi yüz varmış öyle ya, nası karaktersizliktir bu? utanmaları da yok. diyecek bir şey bulamıyorum bu şahsiyetler için. valla insan değiller gözümde. aynı takımı tuttuğum için de utanc duyuyorum. allah bildiği gibi yapsın sizi dingiller.

hadi beğenmezsin en basından beri gitmesini istersin, hala da aynı fikirdesindir saygı duyarım. ama bu kadar kısa sürede döneklik insani bir davranıs değil. dostunu da satar bu serefsizler, ihtiyac duyduğunda namusunuda. böyle dost olacağına tavrını bildiğin düşmanın olsun daha iyi. arkadan vurur çünkü bu dost görünüp düşmandan beter olanlar. bu kadar da netim bu 2 haftada dönenler için.

şampiyon olsan da olmasan da canın sağolsun hocam. ben senden razıyım 3 sene daha sampiyon olmasan gene razıyım. sen galatasaray'a zarar verdiğini düşündüğün an çeker gidersin buna da adım gibi eminim. hala kalıyorsan (insallah uzatırsın da) kafanda kurduğun yapmak istediğin şeyler olduğu içindir. istediğini de yaparsın yapmışlığın var. inanıyoruz güveniyoruz. en iyi en doğru şekilde son maçımızı kazanıp şampiyon olacağız insallah.

2020-11-09 (23).webp

Yaslandikca tontonlastin mi sen ya duygusal dusunmeyi birak artik hoca, eskaza son dk gol atiyorlar hemen 11e yazarak odullendiriyorsun.Akbaba hem besiktas hem denizlide 11e girmeyi hak edecek ne yapti Allah askina.Antrenman performansi falan anlamam ben, benim sahada gordugum performanslarda Arda tam bir el freniydi, akbabayi ise kacirdigi penalti harici duymadim.Oysa ikisi de son 20 dk gayet etkili oynuyorlar hatta skor uretiyorlardi.Hafta boyu yasattigin duygular icin tesekkurler ama bu isi averaja kalmadan halledebilirdik.Siz koydunuz bizi bu duruma, siz cikaracaksiniz hozam.Denizli gibi bir takima bile bos bos top cevirdik aynisini malatyada izlemek istemiyorum

çok rahat şampiyon olacağımız sezonda sayesinde eziyet çekiyoruz

ben şahsen şampiyon olacağımızı düşünmüyorum kgümrük yenilgisinden beri böyle düşünüyodum hala da öyleyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt