Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hocayla kac şampiyonluk yaşadık uzgunsunuz tabi ki anlıyorum ama kaç hoca degistirdiysek bize yaramadı fatih hoca varken benim görüşüm fatih hocadır
Sorun sampiyonlukta degil goz gore gore yaptigi kadrolar. Evlatcilik yapmasi. Rezil oynayan herifleri 11 oynatiyor.

Sorun sampiyonluk degil zihniyet

Sende haklısın Emre dostum, ama ilk 4 seneki Fatih Terim yok ne yazık ki. Geldiğinde ilk zamanlar yararlı gibi gözüksede artık iyiden iyiye zarar verir oldu.
Bende yönetimin değişmesi gerektiğini düşünüyorum hafta içi Beşiktaş başkanı Malatya ya algı opresyonu yapıyor ağızlarını açıp bir kişi tepki göstermiyor bizden bir kişi çıkıp tepki göstermiyor 2 golle şampiyonluğu kaçırdık burda Fatih hocanın elbetteki hataları da var mesela bence en büyük hatası Emre akbaba ya geçen maç penaltı artırması oldu babel ilk penaltıyı atmıştı ben beinsportu iptal ettirecem bunun nedeni de temiz lig olduğuna inanmıyorum Fırat Aydınus 69 da penaltı veriyor jübile yaptırdilar tuttuğu takımla

Bu senenin ozeti
Evlatlarla maca basla ilk yarıyı çöpe at ikinci yari evlatlari cikar onyekuru kerem muhammedi al puan kurtarmaya calis..
Kac ilk yari yedin kac kac ilk yari gitti.Kafan hic calismiyo ya da evlaticlik

Denizli'yi 45 tane penaltı verilmese yenemeyecek adamlar şampiyonlar ligini mi düşünüyormuş. Kendilerine futbol dışında başka işlerle ilgilenmelerini öneriyorum. Ama milletin karısına kızına sarkmasınlar ya da daha güçlü bir Türkiye için sırf yalaklık olsun diye propoganda yapmasınlar. Koduğumun magandası.

Bende yönetimin değişmesi gerektiğini düşünüyorum hafta içi Beşiktaş başkanı Malatya ya algı opresyonu yapıyor ağızlarını açıp bir kişi tepki göstermiyor bizden bir kişi çıkıp tepki göstermiyor 2 golle şampiyonluğu kaçırdık burda Fatih hocanın elbetteki hataları da var mesela bence en büyük hatası Emre akbaba ya geçen maç penaltı artırması oldu babel ilk penaltıyı atmıştı ben beinsportu iptal ettirecem bunun nedeni de temiz lig olduğuna inanmıyorum Fırat Aydınus 69 da penaltı veriyor jübile yaptırdilar tuttuğu takımla
Malatyaya algi yapiyorlar evette. Sen cikardigin ilk yari kadrosuyla bizi sabote ettin. Bunu baskasi yapsa hain denirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt