Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin:

“Sergen hoca, ligin bitmesine 4-5 hafta varken 'Şampiyonluğu averajla alırsak daha zevkli olacak' dedi. Onu söyledi, kitlendik kaldık."

Utan utan bak senle önüne gelen taş taş geçiyor

Gerçi sende azıcık utanma olsa geçen sene önüne gelene geçildiğin ve Avrupa'da 1 golü zar zor attığın için istifa ederdin

Kendi ve evlatlarının cebini doldurmak daha cazip geldi değil mi BAHANETOR, paragöz.

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!

1. Bu açıklama yalan. Biz 8 puan geriden geldik, bizden korktukları falan yoktu ki iş averaja kalsın diyecekler.
2. Averaja kalınca Beşiktaşlılar korkuyla geçirdiler tüm günlerini. Billur geçecek halleri bile yoktu. Maç bitene kadar korkudan ölüyorlardı

Atınç düzgün oynasa zaten alamazlardı maçı da, kaleye şutları bile yok.

Şimdi bu yaklaşımından çıkarımım şu. Sergenle Terim rolleri değişseydi, biz averajla şampiyon olsak, bir duran top bir penaltıyla zar zor şampiyon oldun, Sergen'in takımı 40 tane şut çekti de atamadılar, şanslısın falan diyecektin muhtemelen.

Eleştirmek için eleştiriyorsunuz.

Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Murat Şahin:

“Sergen hoca, ligin bitmesine 4-5 hafta varken 'Şampiyonluğu averajla alırsak daha zevkli olacak' dedi. Onu söyledi, kitlendik kaldık."

Utan utan bak senle önüne gelen taş taş geçiyor

Gerçi sende azıcık utanma olsa geçen sene önüne gelene geçildiğin ve Avrupa'da 1 golü zar zor attığın için istifa ederdin

Kendi ve evlatlarının cebini doldurmak daha cazip geldi değil mi BAHANETOR, paragöz.

Buz kovasından medet uman,
Evlatlarina sözleşme peşinde koşan,
Damatlarına managerlik yaptıran,
Sürekli Bahane üretenleri İSTEMİYORUZ

Sistemi olan Bir ekip istiyoruz!

Bitime 4-5 hafta kala averaj mevzusu konuşmuşlar bir de.

Sondan dördüncü maç da tam 7-0lık Hatay maçı mevzuya bak..

Bunlara inanan zihniyet var , tipki gercek imparator Sergen, BJK hakkiyla - hakketti sampiyonlugu , uzay takimi, sergenin eline var nasil cosuyor diyen avanaklar mecvut.
Kasap Rosier bir kirmizi gormeden kapadi koca sezonu. Tipki 2019 da Fener stadinda doverek kasaplik yaparak attiklari golle ancak bizimle berabere kalan Fener o macda ne kadar kollandiysa BJK da bu sene benzer sekilde kollandi.

Bunlara ragmen o donemde `Terim 8 de kapanir 18 de desene hadi` diye dalga gecen rakip takim kalkmis simdi averaj hikayesini mi uydurdu onun yerine ?
Sahamizda rezil olduktan sonraki yuz halleri bile yeter onlarin acizligine.

Son düzenleme:
bundan önce hep tam yetki verildiği için...

- gomis satılıp eren derdiyok'a mahkum edilmiş.
- ndiaye satılıp selçuk inan'a mahkum edilmiş.
- 20 yaşında liverpool yapan, 18 yaşında vitrine çıkardığı wonderkid ozan kabak kelepir fiyata satılmış.
- verdiği 110 kişilik forvet listesinde olmayan diagne'ye kulübün tapusu verilmiş.
- istemediği yaşlı falcao sırf şov yapmak için alınarak maaş bütçesi eritilmiş.
- kendi uğraşlarıyla bitirdiği vedat muriqi transferi şahsi korkulardan dolayı gerçekleşmemiş.
- iki forvet alacağız diye yine istemediği mitroglou'na fahiş yıllık maaş ödenmiş.
- satılmasını istediği diagne'nin piyasası hiç edilip satılamamış.
- alınmasını istediği moder, jozwiac, hauge, coulibaly dörtlüsünden hiçbiri alınamamış.
- daha önce varlığından haberdar olmadığı menajer çakması 6 aydır antreman yapmayan etebo alınıp al bunu oynat denilmiş.
- türk telekom arena'nın zemin sorunları halledilmeyip, pişkin pişkin kendisini suçlayan yüzsüzler türemiş.
- alınmasını istediği arda turan 6 ay sonra alınmış.
- florya personelinin maaşları ödenmeyip hepsini cebinden ödemek zorunda kalmış.
- hukuka aykırı cezalar yemesine rağmen yönetimi tff'yi iyi niyetli nitelendirilmiş.
- alenen doğrandığı sezonda yönetimden kimseye ağzını açan tek bir adam olmamış.
- sezon ortasında elindeki tek orta saha doğruyu söylediği için kovulup takımının şampiyonluğu satılmış.
- berat özdemir transferi yine malum sebeplerden trabzon'a kaptırılmış.
- galatasaray'ın hakkını savunduğu için aldığı cezalar sonrasında kulübe zarar vermekle suçlanmış.
- takımındaki futbolcuları başkanı tarafından haysiyetsiz ve şerefsiz ilan edilmiş.
- çöpten geri dönüştürdüğü donk'un özel hayatı hakkında olur olmaz iddialarda bulunulmuş.
- florya'da yatıp kalkmasına rağmen her fırsatta bodrum'a ve amerika'ya kaçtığı iddia edilmiştir.

bunlardan daha çok var her neyse... bütün bunlar hep tam yetkisi olduğu için gerçekleşmiş olup istemediği tek bir olay gerçekleşmemiştir. transferlere de kendisinden başka kimse karışamazmış bu arada*. aynen bu kadar biatçı olmayın kardeşim, komik olun :)

Son cümle acayip ters köşe yaptırdı. Ulan diye başlayacaktım ironi yapmış xd

üfffff ATIŞ SERBEST başlığını bulun da görelim neler demişsiniz şimdi kılık değiştirip dememiş gibi yapıyonuz 🥸

Yaw bir de her gün gelip buraya yazmaktan vazgecin artik. Kaliyor iste sevabiyla gunahiyla. Baskan adaylari da kalmasini istiyor. Yine top oynatmaz Ocak masallarina gemiyi yanastiriyoruz muhabbetine girerse istifasini isteriz. Bosa yipratiyonuz kendinizi her gün istifa diyerek ya da her gun hocayi savunarak

İroni değilse saydığı maddeler arasında kendisinin de hataları var. Ayrıca kulübün bu şartlarda olduğunu bilerek geldi. Çıkacaktı Apo bu işi beceremiyor diyecekti. Kulübün 2 senesini heba etmeyecekti. Gerekirse istifa edecekti. Sözünü tuttu da ne oldu? 2 sezonda 0 kupa.

İroni değilse saydığı maddeler arasında kendisinin de hataları var. Ayrıca kulübün bu şartlarda olduğunu bilerek geldi. Çıkacaktı Apo bu işi beceremiyor diyecekti. Kulübün 2 senesini heba etmeyecekti. Gerekirse istifa edecekti. Sözünü tuttu da ne oldu? 2 sezonda 0 kupa.
Yav tabi hatalari var. O egoyla o kadar pasif kalmayi kabul edebilir mi sence. Neyse salla yaw isimize bakalim transfer donemi basliyor ona odaklanalim.

Yav tabi hatalari var. O egoyla o kadar pasif kalmayi kabul edebilir mi sence. Neyse salla yaw isimize bakalim transfer donemi basliyor ona odaklanalim.

isın ego kısmına ben de katılıyordum taki bu sene sergeni görene kadar. Adam daha ilk yılında benzer kasıntılara girdi. Daha bir yıllık başarıyla bunu yapıyorsa bizimki az bile yapıyormus demeye başladım.
Bizim toplum yapısından kaynaklanıyor. Tamamen bizim kültürümüzle ilgili.

isın ego kısmına ben de katılıyordum taki bu sene sergeni görene kadar. Adam daha ilk yılında benzer kasıntılara girdi. Daha bir yıllık başarıyla bunu yapıyorsa bizimki az bile yapıyormus demeye başladım.
Bizim toplum yapısından kaynaklanıyor.
egoyu kötü manada kullanmadım zaten üstat
tırnak içine alacaktım sonradan da unutmuşum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt