Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d47ef1955f6ef41.webp

Fatih Hocayı evet eleştirdik ama odaklanmış bir Fatih Terim'in rakibi yok. Bunu Beşiktaş maçında gördük.

Ha evet bu yıl odaklanabildiği çok az maç oldu. Ancak bunda yönetimin de büyük suçu var.

Kesinlikle Hocamızın 1 yıllık daha kredisi var. Kafa rahatken ve yeni yönetimle bence Fatih hocamızla devam edilmeli.

Zaten olağanüstü koşullarda seçim yap yeni hoca getir çok zaman kaybederiz. Hocamız 2-3 gün sonra Bodrumdan dönüp yeni yapılanmaya başlaması lazım.

Böyle bir efsanemiz varken bunu sonuna kadar kullanmalıyız. Yalnız hocam o Emre Akbaba'dan vazgeç. Ondan sana da bize de fayda yok.

egoyu kötü manada kullanmadım zaten üstat
tırnak içine alacaktım sonradan da unutmuşum
Onemli değil , genelde olumsuz kisilik ozelligi olarak itham ediliyor . Evet oyle, antipatik geliyor insana.
Sene basinda pohpohlanan Erol un konusmalarini da gorunce - dinleyince , bilirkisi, en iyi td , taktik dehasi edalari. Daha elle tutulur basarisi olmayan adamlar bile boyle oluyorsa kisa sure icerisinde , bir suru sampiyonluk kupa alsalar ne olacak diyor insan, valla normalmis bizimkinin tavirlari az bile kalmis bunlarin yaninda. ( Yine de boyle kisileri sevmiyorum genel olarak)
Neyse ki alti bos degil, en azindan kendisinin baslattigi Gegen pressi Klopp dan ogrenecek degil ya diyebiliyorum.

Son düzenleme:
Fatih Hoca'nın elindeki kadroyu gene kendisi o hale getirdi. Emre Kılınç'tan orta saha yaptı. Taylan'ı 6 numara yaptı. Feghouli'yi orta saha yaptı.

Modern dönemde orta saha çok önemli. Gedson toparlandıktan sonra Galatasaray çok daha iyi oldu ama Gedson çok geç açıldı. 1 yıldır top oynamayan adamdı.

Fatih Hocayı elinde iyi bir kadro varken eleştirilelim. Ama elinde orta saha orjinli oyuncu yokken , sol bek yokken , sağ bek ligin yarısında yokken , gene kaleci ligin yarısında yokken uzay futbolu oynayan Beşiktaş ile aynı puanda bitirdiği için eleştirirsek bence yanlış olur.

Mustafa Cengiz'in Belhanda'yı yolladığı gün biz kaybettik şampiyonluğu. Başımızda önce düzgün yönetim olsun.

30 mac Ghezzal, Mostafa performansi verecek 3 topcu ile FT basarili olur.

Sol bek
6
8-10

Karizmayi baya zedeledi. Önce ögrencisi Okan Buruk'a kaptirdi sampiyonlugu bu sezon da daha az zaman önce yetenek sizsiniz jüriligi yapan Sergene. Bunu ancak 3 sezon üst üste sampiyon olmak temizler hocam.

Hala hocayi savunuyorlar. Adami suclamayacagim tek sey profesyonelim deyip tingir mingir gelen toplarda kalede isiga yakalanmis ceylan misali bekleyen kalecilerle alti pastan topu daglara taslara vuran topculardir demek isterim ama hafta ici bu tipleri calistirip hazirlamasi gereken gene kendisi oldugu icin yine en buyuk suclu hocadir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt