- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
aksi bişey söylemedi ki bunların üzerinden geçen sürede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili taraftar her firsatta kadronun yetersiz olduğunu beyan ediyordu ya onlara bir hatirlatma yapmak istedim.aksi bişey söylemedi ki bunların üzerinden geçen sürede
Hala hocayi savunuyorlar. Adami suclamayacagim tek sey profesyonelim deyip tingir mingir gelen toplarda kalede isiga yakalanmis ceylan misali bekleyen kalecilerle alti pastan topu daglara taslara vuran topculardir demek isterim ama hafta ici bu tipleri calistirip hazirlamasi gereken gene kendisi oldugu icin yine en buyuk suclu hocadir.
Terimist Terimizm Terimfanclub Bunlar cok guzel seyler renkdasBoyle sacma sapan argumanlarla gelirseniz herkesi terimist yaparsiniz.
Şahsını tebrik eder ve Anti Terim'ciliğe son sürat devam etmeni dilerim.sevgili taraftar her firsatta kadronun yetersiz olduğunu beyan ediyordu ya onlara bir hatirlatma yapmak istedim.
anti terimci değilim hocami severim ancak bu sene bir ton yaptiği yanlisi da göz ardi edememŞahsını tebrik eder ve Anti Terim'ciliğe son sürat devam etmeni dilerim.
Lafımı geri oldum.Uza o vakit...anti terimci değilim hocami severim ancak bu sene bir ton yaptiği yanlisi da göz ardi edemem
standartlarimizi yuksek tutalim.Şimdi bir de argüman beğendirmek gerekiyor. Eyvah.
hadi len zamani gelince anti terimci de oluruz ama su an değilimLafımı geri oldum.Uza o vakit...
Çok geç olmadan saflarımıza katıl.Acil!hadi len zamani gelince anti terimci de oluruz ama su an değilim