Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tff’yi Terimle yenemeyiz. Futbol ile yenmek zorundayız. Terim yerine düzgün bir td’miz olsa şu an 4 kere peş peşe şampiyon olmuştuk. Kötü transferleri, idmanları ve adam kayırmaları yüzünden 2 bedava şampiyonluk gitti. Zarar çok büyük.
Renktas başka teknik direktör dediğini yaparmiydi bilmiyorum da. Kici kırık gazeticiler Tudora neler yaptı bu ülkede. Başkanımız pasif olduğu için o teknik direktör de moral birakmazlardi. Biz yeri geldi hakemi de yedik. Bu sene beceremedik fakat bu sene gibide alenen olan şeyler diğer senelerde yaşanmamıştır. Sonuç olarak iki tarafta suçludur. Uzuldulermi bilemem ama bu sonuçtan taraftarımız üzgün ve kızgın çıktı

Futbolu oynatan bir hakem yönetimi olursa yenersin.Onun içinde ne tff ne pfdk uygun duruyor.Adaletleri yok çünkü
Bir örnek verecek olursam mesela Ajax kendi liginde 15 dk. içinde 2-0 yapıyor. Rakibi de, hakemi de sürklase ediyor. Sonra maç farka gidiyor. Tff ve hakemler demiyor bize Muslera-Marcao-Donk arasında milyon tane pas yapıp hiçbir pozisyon üretmeyin diye. Kötü futbolu, takımın bitikliğini tff’ye yıkmayın. Bunlar Ft yüzünden oluyor. Köy takımlarından hallice takımlara karşı 90+’larda kaç kere puan bıraktı.

Hoca zahmet edip telefonun klavyesinden bile yazmaya tenezzül etmemiş..

Bir örnek verecek olursam mesela Ajax kendi liginde 15 dk. içinde 2-0 yapıyor. Rakibi de, hakemi de sürklase ediyor. Sonra maç farka gidiyor. Tff ve hakemler demiyor bize Muslera-Marcao-Donk arasında milyon tane pas yapıp hiçbir pozisyon üretmeyin diye. Kötü futbolu, takımın bitikliğini tff’ye yıkmayın. Bunlar Ft yüzünden oluyor. Köy takımlarından hallice takımlara karşı 90+’larda kaç kere puan bıraktı.
Kafa kafaya şampiyonluk gitmiş , TFF'ye hiçbirşey demeyelim. Şu bayıklığı geçin yav.

Terimin oynattığı topu da eleştiririm , rakipleri iteleye iteleye potaya sokan TFF'yi de , TFF başkanınaa dostum diyen Cengiz'i de.

Hepsini konuşabilmeyi bilmek lazım. Tek taraflı bakmayın bu kadar.

Kafa kafaya şampiyonluk gitmiş , TFF'ye hiçbirşey demeyelim. Şu bayıklığı geçin yav.

Terimin oynattığı topu da eleştiririm , rakipleri iteleye iteleye potaya sokan TFF'yi de , TFF başkanınaa dostum diyen Cengiz'i de.
Tff’ye diyelim ama faydası ne? Konuşunca çalınan şampiyonluğumuz geri mi gelecek. Ben diyorum bundan sonra futbol ile yenelim. Hepsini üst üstüne koyalım.

Tff’ye diyelim ama faydası ne? Konuşunca çalınan şampiyonluğumuz geri mi gelecek. Ben diyorum bundan sonra futbol ile yenelim. Hepsini üst üstüne koyalım.

Ben de isterim , eze eze şampiyon olalım ama her şampiyonluğun eze eze gelmez ki.

Örneğin fener sivas maçında eşşeklik edip alabilse şampiyondu şuan.

Fenerbahçe eze eze mi geldi bu noktaya , ne anladım ben adaletten.

Terimin oynatamadığı futbolu , forma adeletsizliğini konuşabilirsiniz de , adaletsizliğe de göz yummamak lazım.

Galatasaray asaletinin vücut bulmuş hali.. acaba beni yanıltıp hasta adama cevap mı yetiştirecek diye korktum ama yanıltmadı sağ olsun..

Ben de isterim , eze eze şampiyon olalım ama her şampiyonluğun eze eze gelmez ki.

Örneğin fener sivas maçında eşşeklik edip alabilse şampiyondu şuan.

Fenerbahçe eze eze mi geldi bu noktaya , ne anladım ben adaletten.

Terimin oynatamadığı futbolu , forma adeletsizliğini konuşabilirsiniz de , adaletsizliğe de göz yummamak lazım.
Yummayalım ama tff ve hakem kurulunda söz sahibi olmak istiyorsak Türk futbolunu domine etmeliyiz. Bunun için futbol oynamamız ve 4-5 şampiyonluk şart. Yoksa böyle kılpayı yarışlarda sürekli fişi çekecekler ve bizde isyan ettiğimizle kalacağız. Türkiye’de futbolu domine etmeliyiz. Çaresi bu. Ama Terimle olacak iş değil.

Yummayalım ama tff ve hakem kurulunda söz sahibi olmak istiyorsak Türk futbolunu domine etmeliyiz. Bunun için futbol oynamamız ve 4-5 şampiyonluk şart. Yoksa böyle kılpayı yarışlarda sürekli fişi çekecekler ve bizde isyan ettiğimizle kalacağız. Türkiye’de futbolu domine etmeliyiz. Çaresi bu. Ama Terimle olacak iş değil.
Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz .
O pastayı da hiçbir zaman sana tek başına yedirmezler.
Çok büyük akıl koyup planlama yaparsın, işin rast gider orası ayrı.
İnşallah dediğiniz gibi olur ama çok zor.

Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz .
O pastayı da hiçbir zaman sana tek başına yedirmezler.
Çok büyük akıl koyup planlama yaparsın, işin rast gider orası ayrı.
İnşallah dediğiniz gibi olur ama çok zor.
Yakın gelecekte olacağını zannetmiyorum. Ft 99% devam edecek bana göre. İnşallah bir gün olur.

doğru yaptı hoca, cengizin dengesi yerinde değil. dinlenmeli ve normal hayatına öncelik vermeli artık, kendisini çok yıprattı

Lucescu olayı efsane zaten. Genç arkadaşlarımız sağda solda duyduklarını yazıyorlar. Ben Lucescu konulu başlıkta tarihsel durumu açıkladım ama okuma alışkanlığı da yok yine birçoğumuzda. Adamın futbol mantalitesi Galatasaray’a uygun değildi. Çok net. Ama başarılı olduğu doğrudur. O futbolu bugün oynatsa 5 maç katlanmazdı kimse.

Emrah, o dönem hücum futboluna alışkın Galatasaray'da savunma futbolu oynatıyordu ama kadroya bence en uygun oyun oydu.

Terbiyesizce ama Terim'e yakışan* bir açıklama olmuş. Alıştık artık onursal başkanın bu hareketlerine.

Terbiyesizce ama Terim'e yakışan* bir açıklama olmuş. Alıştık artık onursal başkanın bu hareketlerine.
2,5 saat konuşup 1,5 saat boyunca saçmalayan, kalan 1 saat boyunca da hastayım diyen adama cevap vermeyip şifa dilemek olgunluktur..
Asıl “terbiyesizlik” hiç bir kanıt sunmadan herhangi bir insanı komisyon almakla (hırsızlıkla) itham etmektir.

Çocuklar kaçın kurtarın kendinizi, daha Arda ve Emre Akbaba gibi dünya yıldızı abilerinizden size uzun süre sıra gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt