Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2,5 saat konuşup 1,5 saat boyunca saçmalayan, kalan 1 saat boyunca da hastayım diyen adama cevap vermeyip şifa dilemek olgunluktur..
Asıl “terbiyesizlik” hiç bir kanıt sunmadan herhangi bir insanı komisyon almakla (hırsızlıkla) itham etmektir.

Sayın Yaba, daha savcılıktan haber bekliyorum gelmedi :asd: Şifa dilemekte sıkıntı yoksa bende sana acil şifalar diliyorum, sıkıntın büyük gibi. Bak gayet olgunum şuanda. Umarım en kısa sürede iyileşirsin.

25.04.2000 tarihli gazeteden...

2020-09-19 (26).png

2020-09-19 (26)ddd.png

Kutladık Mustafa hocam.
Çok şükür onu da kutladık.

Evet hoşgörelim kendinize gelirsiniz dedik ama olmuyor.

1. Bir daha iktidardaki parti lideri ile veya hocayı destekleyenleri de o partiyi destekleyenlerle ilişkilendiren olursa yazdığı bu forumdaki son yazısı olur.

2. Bir daha aleni hakaret ve iftira atan olursa, değil bu konuya Galatasarayla ilgili hiç bir konuya giremez.

Özellikle bu takıntı derecesinde her gün gelip aynı şeyleri yazanlar da kendini kollasa iyi eder.

Ne Terim'i koşulsuz şartsız destekleyenler ne de Terim' eleştirmek için 2 senedir kulübün haklarını savunamayan yönetim ekibine destek çıkanlar; ikiniz de gözümde zerre Galatasaraylı değilsiniz. Biri de gelmiş o olmasa 4 sene üst üste şampiyonduk yazmış, son 25 senede kiminle 4 sene üst üste şampiyon oldun da bu götten uydurma iddiayı yazmaya kendinde cüret bulabiliyorsun?

Neyse, bu son uyarımdı, verilecek cezalar da en üst limitten olacak. Gidin bu tavrınızı sosyal medyada gösterin, sizinle uğraşmak zorunda değiliz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt