Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşref başkanın bundan haberi var miymis

Nedir bu hayin sevdasi hocam nerede hayin nerde yeniçeri var topladin takima.
1 tane hasan sas 10.000 pirloyu yok ederdi halbuki

Pirlo yetersizini ekibe almak sadece kısa süreli ego tatmin eder lüzumu yoktur, Hocamızın Netflix belgeselinde kendisine zaten gerekli cevaplar verilecek!! Asıl onun yardımcısı Sn İgor Tudor kondisyoner ve scout şefi olarak göreve getirilmelidir. Kadim İmparator sevgili Fatih hocamıza yakışacak ekip bu şekilde oluşturulur ise koçsevici militanların sezon içi kirli ve aşağılık oyunları kolayca bertaraf olacaktır.

Başkan seçilse de hocam çalışmalara başlasa. Seneye hoplatacağı çok şikeci var.

Fatih Hoca'nın elindeki kadroyu gene kendisi o hale getirdi. Emre Kılınç'tan orta saha yaptı. Taylan'ı 6 numara yaptı. Feghouli'yi orta saha yaptı.

Modern dönemde orta saha çok önemli. Gedson toparlandıktan sonra Galatasaray çok daha iyi oldu ama Gedson çok geç açıldı. 1 yıldır top oynamayan adamdı.

Fatih Hocayı elinde iyi bir kadro varken eleştirilelim. Ama elinde orta saha orjinli oyuncu yokken , sol bek yokken , sağ bek ligin yarısında yokken , gene kaleci ligin yarısında yokken uzay futbolu oynayan Beşiktaş ile aynı puanda bitirdiği için eleştirirsek bence yanlış olur.

Mustafa Cengiz'in Belhanda'yı yolladığı gün biz kaybettik şampiyonluğu. Başımızda önce düzgün yönetim olsun.
Sonra ne yaptı feguliyi bitirdi taylani oynatmadi Mustafa'yı kesti keremi oynatmadi.Emre akbaba fantazisini söylemiyorum bile .
Hele son maç yaptığı bir maç önce Denizli'de penalti kaçırıp rezil futbol oynayan emre akbaba ile maça baslamak neden hoca neden ?

Resim

@Sergen Zeren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt