Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardımcıları kim olacak acaba. Selçuk ve necati hiç td lik vaat etmiyorlar. Şöyle yerine geçebilecek bir yardımcısı olsa keşke.

1624138015245.webp

Hadi be hocam eski günlerdeki gibi...

Hak edene yaşına başına bakmadan korkusuzca formayı verdin günler gibi...

Allah yardımcın olsun, bu yeni dönem senin başkanın hepimiz için çok başarılı olacak inşallah...

Fatih Terim büyük ihtimalle takımın başında olacak yeni sezonda ama artık Allah rızası için yardımcılarını evlatlarından seçme be hocam, Selçuk İnan'ı Arda Turan'ı futbolu bırakır bırakmaz gelip yanında oturmasın. İlla benim yardımcılarım Arda veya Selçuk olacak diyorsan bile gitsinler gerekli kursları görsünler, Avrupa'da futbolun teknik düzeyde nasıl işlediğini görsünler "hak ederek" gelsinler bulundukları göreve

Bir de Allah rızası için kafanı başkan'a yöneticisine veya mhk'sına tff'sine takmak yerine futbola, başarıya odakla

Hadi bu sene fazladan tatil yaptın, gel takımın başına. Bir taraftar olarak 1 sene daha kredin var nezdimde ümidim olmasada. Destekleyecez mecbur.

Madem kalacaksın, artık bir zahmet kafanı sadece futbola ver, gerçekten sana yardım edebilecek yardımcılar seç ve Allah aşkına şu takıma duran top çalıştır!

IMG_3602.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kaldığımız yerden devam tiviti
hemen şimdi hocaa!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt