Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekran görüntüsü 2021-06-19 015536.webp

Fatih terim bence başardıkları ile son şansı hak ediyor. Bu sene sadece futbol ile ilgilensin ve tff vb kurumlara laf atmasın. Yönetimdeki herkes zengin olmasada profesyonel adamlar ! Yeni yönetim ile takışmasına gerek olmayacak çünkü yönetimde ona karışmayacak gibi duruyor. Kısacası bu senede başarısız olur ve milletle kapışır ise suç ondadır ve ben taraftar olarak destek vermem.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terimle 2 yıldır şampiyon olamıyoruz; yönetimle olan uyumsuzluk, transferlerdeki vasıfsızlık, pandemi, kulüpteki keskin bölünmeler derken bugünlere geldik.

Terim kulüpteki en güçlü adam kimliğini tartışmasız devam ettirmiş olacak, yönetim transferde umut vaadediyor, pandeminin etkileri azalmaya başlıyor ve Eşref'in son dakika sahneye Elmasla beraber çıkması bölünmenin sonlanacağı intibası yaratıyor.

Sayın imparator, artık her şey lehinize. Umuyorum ki siz, şanlı tarihimizin efsanelerinden olan Fatih Terim... Unuyorum ki bu ortamı Galatasarayımızın aleyhine çevirmezsiniz.

Fatih hocaya benim destegim sonsuza kadar Ama bana göre birakmasi gerekiyordu cunku Allah korusun önümüzdeki sezon da Sampiyon olamazsak taraftarimizin geneli kendisinin buyuk basarilarini degil de 3 sezon ust uste basarisiz oldu diye hatirlayacak

Yanlis anlasilma olmasin benim icin bu böyle degil,Fatih hoca sadece Galatasaray’in degil Türkiye’nin gelmis gecmis en Iyi en basarili teknik direktorudur

Şu bir gerçek; Terim'in artık bahanesi kalmadı. 2 senedir şampiyonluk, kupa veya Avrupa başarısı yok. Tek şansı bu dönemde pandemi ve yönetim basiretsizliği oldu

artık yönetim bahanesiyle veya pandemi bahanesiyle gelemez. Seneye muhtemelen taraftar olacak, öyle böyle yaz kampı geçirilecek, yeni yönetim adeta kendisine tapan isimlerden oluşuyor

bu sene gelecek başarısızlıkta tartışmasız sorumlu olacak ve 2004 yılındaki gibi istifa etmesi gerekecek. O yüzden bu tatil sonrası bambaşka bir Terim olmalı.

Saha dışına değil tamamen saha içine odaklanmalı

Bu adam akillanmaz simdide yardimci olarak emre asiki getirmek istiyormus, yeni yanci tayfa emre olacak anlasilan, getirsene farioli yardimci td olarak , yemez tabi, cünkü yardimci Hoca senden üstün olma riskine giremesim tabiki. Bir yilimiz daha cöp olacak terimle

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir yılımızı daha çöp et hocam
razıyız biz senden

bunları hepsini temizleyeceğiz

Bu adam akillanmaz simdide yardimci olarak emre asiki getirmek istiyormus, yeni yanci tayfa emre olacak anlasilan, getirsene farioli yardimci td olarak , yemez tabi, cünkü yardimci Hoca senden üstün olma riskine giremesim tabiki. Bir yilimiz daha cöp olacak terimle

Kardeşim şaka mısınız siz ? Bahsettiğin adam Karagümrük'de teknik direktörlük yapıyor.. Neden gelip de yardımcı antrenörlük yapsın

Tek başına çalışsa daha iyi yanındakiler aman hocam emrin olur hocam sen daha iyi bilirsin hocam diyerek 10 milyon lira boşa gidiyor senelik masrafları bitmez terimin

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

9u gorurse 10u yasamadan birakmak istemez bence.
Ha sampiyon olamazsak kalmaz zaten artik.

Haydi bakalım hocam büyük ihtimalle son dönemin resmi olarak başlıyor . Taraftar yönetim teknik ekip tek yürek olduk mu bizden tehlikelisi bizden güzeli olmadı bugüne kadar . Çocukluğumuzun gençliğimizin efsanesi olarak bu dönemini Galatasaray ımıza ve sana yakışır şekilde tamamlaman dileğiyle başarılar ...

takıma çok transfer lazım.

hoca bazen transferde kontrolü kaybediyor. biraz izlediği oyuncudan kolay etkilendiği için çapsız oyuncuları istediği zamanlar oldu.

seçimleri doğru yapmak şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt