mahsus mu?Netflix belgeseli nerede hoca ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mahsus mu?Netflix belgeseli nerede hoca ?
Hocam takımın başına geçsen mi artık?Neyin tatilini sürdürüyorsun?
Neden saka olsun? Sen adama proje ver bir yil sonra terimin yerine gececeksin de kosa kosa gelirKardeşim şaka mısınız siz ? Bahsettiğin adam Karagümrük'de teknik direktörlük yapıyor.. Neden gelip de yardımcı antrenörlük yapsın
Cünkü cevap veya akil verirlerse kapi disari olacaklarini bildikleri icin susarlarTek başına çalışsa daha iyi yanındakiler aman hocam emrin olur hocam sen daha iyi bilirsin hocam diyerek 10 milyon lira boşa gidiyor senelik masrafları bitmez terimin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
herhangi bir resmi açıklama olmadığındandırBaşkanı gördüm dostum, hoca için sessizler.
eskiden aralarında husumet vardı ondandırBiraz gönülsüz kutlamışlar sanki
Şu bir gerçek; Terim'in artık bahanesi kalmadı. 2 senedir şampiyonluk, kupa veya Avrupa başarısı yok. Tek şansı bu dönemde pandemi ve yönetim basiretsizliği oldu
artık yönetim bahanesiyle veya pandemi bahanesiyle gelemez. Seneye muhtemelen taraftar olacak, öyle böyle yaz kampı geçirilecek, yeni yönetim adeta kendisine tapan isimlerden oluşuyor
bu sene gelecek başarısızlıkta tartışmasız sorumlu olacak ve 2004 yılındaki gibi istifa etmesi gerekecek. O yüzden bu tatil sonrası bambaşka bir Terim olmalı.
Saha dışına değil tamamen saha içine odaklanmalı
İstifaya davet edilen günleri unutmadık.
len hadiİstifaya davet edilen günleri unutmadık.
Başkana proje başkan denilen günleri unutmadık.
Yemezler