Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E46MZWZXMAQLBw-.webp

Ben yerinde olsam bu kadroyla calismayi kabul etmezdim. Net hamleler yapilmayana kadar da imza atmazdim kesinlikle. Bu konuda hakkini teslim etmek lazim. Bu kadroyla calisacak hoca zor bulunur

hoca artık kafanı sadece sahaya vereceksin. başkan yakından tanıdığın sevdiğin bir isim. ipleri tamamen senin eline bırakacak.

muhtemelen istediğin adamlar da alınır yakında. artık bahane yok, salak salak puan kayıpları görmek istemiyoruz. adam gibi bir takım izlemek istiyoruz.

Ben yerinde olsam bu kadroyla calismayi kabul etmezdim. Net hamleler yapilmayana kadar da imza atmazdim kesinlikle. Bu konuda hakkini teslim etmek lazim. Bu kadroyla calisacak hoca zor bulunur
Sergen gibi kaçak güreşmez hocam benim yürüyen gs şunun şurasında 5 sene daha izleyeceğiz her geçen günün tadını çıkarmak lazım

Bu kadroyu kim kurdu reis? 3.5 yildir takimin basinda adam, hala Tudor demeyeceksindir umarim!

Devre arasi da irfan can yerine gedson geldi. Istedigi adamlar alindi. Ama gec ama erken, onumuzdeki sezonu konusuyoruz.

Hala Omer Bayram ve turevlerinin kontratlarini uzatiyoruz.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ömer bayramini, emre tasdemirini, arda turanini ve emre akbabasini takimda tuttu. derin bir yalnizlik hissedecegini sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt