Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim ne zaman Galatasaray’dan tazminat istedi?
IMG_20210708_005250.webp

Tazminat hakkıdır söke söke alacak tabikide.

Yeri gelince ''Dükkanın sahibi'' dir. Yeri gelince de ''Filanca da şu kadar alıyor zaten, başkan veriyor, almasın mı?'' olur, bildiğin 'eleman' yani; ne güzel bir Dünya?!...Başkan sanki cebinden veriyor?!..

Terim' in yerinde olsam; garanti kısmı düşük, bonusu yüksek bir sözleşme isterdim hiç olmazsa; çok mu muhtaç durumda?..

Sözleşmeye 3 + kallavi bonus yazılırsa kim şaşırır?..

Son düzenleme:
Kaynak belli değil..
Peki bunun yalan olduğunu ispat etsem ne yapacaksın? Hocaya attığın iftiradan dolayı özür dileyecek misin?
Cevap bekliyorum
Eğer haber yalansa ki değil o zaman iftirayı yapan kişi bu haberi yapan kişidir söyle o özür dilesin.
Konumuz hocanın son 2 yıldaki performansı değil.. sen hocanın tazminat peşinde koştuğunu söyledin, dayanak olarak da fanatik denen fb paçavrasının yalan haberini gösterdin.. şimdi de son 2 yıl diyerek kıvırma.. iftira atmak o kadar kolay değil..
Fatih Terim 2004 yılında kovulmamış, kendisi istifa etmiştir.. istifa eden birinin tazminat alması mümkün olmadığına göre hocaya alenen iftira atıyorsun ve forumda bunun yaptırımı var mı yok mu hep beraber göreceğiz şimdi..!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum yönetimine soruyorum:
Algı yönetmek adına internetten her türlü asılsız iftirayı kopyalayıp buraya yapıştırmak serbest midir?
şuan hocamız uyuyor lütfen gereksiz tartısmalara girmeyiniz
takımın performansını etkileyemeyelim

Öyle mi..? O zaman tekrar etmekte fayda var:

Burada Galatasaraylı taklidi yapıp ortalığı karıştırmaya yönelik algı yapan diğer takım taraftarlarının ve bile bile bu kuşlara çanak tutanların sülalelerini tüm gerçek Galatasaraylılar sevsin...
Haklısınız salih bey sakin olalım gerekli cezai islemler uygulandı

iyi geceler dileriz

Forumda bazı kişiler Terim milyonları cukkaladıkça orgazm oluyor herhalde :ROFLMAO: Bu senede boşa gidince bahanemiz ne olacak acaba..? Ben şuana kadar çalışmalardan hiç memnun değilim. Ter bile atmıyorlar idmanlarda. Hayırlısı.

Forumda bazı kişiler Terim milyonları cukkaladıkça orgazm oluyor herhalde :ROFLMAO: Bu senede boşa gidince bahanemiz ne olacak acaba..? Ben şuana kadar çalışmalardan hiç memnun değilim. Ter bile atmıyorlar idmanlarda. Hayırlısı.
Olsun, okadar önemli değil. 2000 yılında UEFA kupasını getirdi. Nede olsa eskiler ile avunup gelecek ile uğraşmaya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt