Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl da takıma iyi top oynatıp şampiyon yapamazsa artık yollar ayrılmalı.

Ha takım iyi oynar ama takımı gençleştirir aldıkları adamlar para eder ve satılırsa o zaman şampiyon olamasa da kalmasına karşı gene çıkmam.

Ama takıma yaşlı adamları doldurup üstüne iyi futbol oynatmayıp şampiyon olamazsa o zaman yollanması lazım.

Hocadan bahsederken hep geçmişten bahsediyoruz. Ne kadar başarılı olduğunu söylüyoruz. Ama geçmişle yaşayamayız.

Geçen yıl Galatasaray ligin en kötü oynayan takımlarından biriydi. Duran toptan gol atamadı. Kilidi açmakta çok zorladı.

Beşiktaş'ın bizden iyi kadrosu olduğunu düşünmüyorum ama bizden iyi oynadılar. Hatta Alanya bile bizden iyi oynadı.

Fatih Terim'in başarılılarına saygım var. Bizim en büyük efsanemiz olduğu da ortada. Ama artık olmuyorsa zorlayamayız.

Galatasaray sadece kazanmak değil iyi top oynamak da zorunda. Ligin en az duran toptan gol bulan takım olması da skandal.

Forumda bazı kişiler Terim milyonları cukkaladıkça orgazm oluyor herhalde :ROFLMAO: Bu senede boşa gidince bahanemiz ne olacak acaba..? Ben şuana kadar çalışmalardan hiç memnun değilim. Ter bile atmıyorlar idmanlarda. Hayırlısı.
Böyle konuştuğuna göre Muratcım sanırım idmana çıktın. ;)

Galatasaray taraftarı olupta her sene şampiyonluk beklemeyen taraftara dönüşmek bir tık daha acı olmamış mı Mustafa reis?
Yasiniz kac bilmiyorum ama lise ve universite yillarinda ben de oyle dusunurdum. Evet spesifik ornekler var ust uste sampiyonluk alan takimlar var fakat burasi Turkiye, yedirmezler. Gonlum tabi ki ister ama gercekleri unutmamak lazim. Cok iyi takim kurmusken hersey iyi iken hocani alirlar, yabanci kurali getirirler, fitne yaparlar yine de yedirmezler. Ust uste 4 kez sampiyonluk alan tek takim olmakla beraber bunun bir daha gerceklesecegini - en azindan bu sartlarda- dusunmuyorum. O sebeple yazdim. Insallah bu sene sampiyon oluruz ve 5'te 3 gibi guzel bir seri olur.

resim_2021-07-08_150907.webp

Ekran görüntüsü 2021-06-30 220737.webp
Ekran görüntüsü 2021-06-30 220907.webp

geçtiğimiz sene şansımız yaver gitmeseydi az daha feneri şampiyon yapacaktık.
umarım bu sene işi baştan sıkı tutar küçük takımlara puan kaybetmeyiz. (rize, hatay ve adana demir çook önemli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt