- 1 Ağustos 2009
- 47.011
- 49.310
- 4.878
Klasik sıkıcı vasat oyununu oynatır ilk turda PSV'ye eleniriz. Ben burada eleştiririm sonra beni banlarlar at fava bekle
Favlayıp beklemeye koyuldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasik sıkıcı vasat oyununu oynatır ilk turda PSV'ye eleniriz. Ben burada eleştiririm sonra beni banlarlar at fava bekle
yıllık 3 milyon euro aldığına dair bir kanıt göstersene..kap bildirimi olur kulüp açıklaması olur..paylaş biz de bilelim doğrusunuSevgili hocam yıllık 3 milyon euro gibi küçük meblağ karşılığında bize hizmet ettiğin için sana ne kadar minnet duysak az. Kulübe ömrünü verdin ama bunun karşılığında ekonomik anlamda sana doğru düzgün emekliliğini yaşayabileceğin ekonomik rahatlığı sunamadık(!) Babanın hayrına hizmet ettin yani. Olsun. Kiminin parası, kiminin duası...
İmparator çok yaşa...
yalan konuşmak ne kadar kolaymış yaSevgili hocam yıllık 3 milyon euro gibi küçük meblağ karşılığında bize hizmet ettiğin için sana ne kadar minnet duysak az. Kulübe ömrünü verdin ama bunun karşılığında ekonomik anlamda sana doğru düzgün emekliliğini yaşayabileceğin ekonomik rahatlığı sunamadık(!) Babanın hayrına hizmet ettin yani. Olsun. Kiminin parası, kiminin duası...
İmparator çok yaşa...
KAPyıllık 3 milyon euro aldığına dair bir kanıt göstersene..kap bildirimi olur kulüp açıklaması olur..paylaş biz de bilelim doğrusunu
yalan konuşmak ne kadar kolaymış ya![]()
KAP
2019 yılında yapılmış sözleşmenin kap bildirimi bu. 2019 daki ortalama euro kuru 6.2 tl civarında. 18 milyon tl ye anlaşmış. Yaklaşık 3 milyon euro. Bonuslarla 3 milyonu da geçiyordur. Hocamız kurdaki inanılmaz yükselişi öngörememiş olacakki yeni sözleşmesinin 30 milyon civarında olacağı söyleniyor.
ne güzel algı yapıyorsun ama..o günün şartlarında euro kuru şuydu öngörememiş gibi saçma sapan argümanların ile bile isteye algı yapıyorsun..paylaştığın kap açıklamasında net şekilde bu sezonda dahil 18 milyon tl yazdığı halde sen bugün foruma 3 milyon euro yazıyorsun..kendi yalanını ifşa eden bir kap açıklamasını paylaşmak da ne bileyim..iftiranın sözlük anlamına bakmanı tavsiye ediyorum.KAP
2019 yılında yapılmış sözleşmenin kap bildirimi bu. 2019 daki ortalama euro kuru 6.2 tl civarında. 18 milyon tl ye anlaşmış. Yaklaşık 3 milyon euro. Bonuslarla 3 milyonu da geçiyordur. Hocamız kurdaki inanılmaz yükselişi öngörememiş olacakki yeni sözleşmesinin 30 milyon civarında olacağı söyleniyor.
Algı malgı yaptığım yaptığım yok. Anlaşmanın imzalandığı zamanki euro karşılığı yaklaşık 3 milyon euro. Gerçekleri yazmak algı mı oluyormuş? Bence sen bunu bir araştır.ne güzel algı yapıyorsun ama..o günün şartlarında euro kuru şuydu öngörememiş gibi saçma sapan argümanların ile bile isteye algı yapıyorsun..paylaştığın kap açıklamasında net şekilde bu sezonda dahil 18 milyon tl yazdığı halde sen bugün foruma 3 milyon euro yazıyorsun..kendi yalanını ifşa eden bir kap açıklamasını paylaşmak da ne bileyim..iftiranın sözlük anlamına bakmanı tavsiye ediyorum.
arkadaş insanları aptal yerine koyma...sözleşmede 3 milyon euro mu yazıyor ? 2020-2021 sezonunun sonuna kadar sabit 18 milyon sözleşme ile anlaşılmamış mı..Algı malgı yaptığım yaptığım yok. Anlaşmanın imzalandığı zamanki euro karşılığı yaklaşık 3 milyon euro. Gerçekleri yazmak algı mı oluyormuş? Bence sen bunu bir araştır.
söyletene değil, söyleyene bakacaksın..ne güzel yaratmış yar yar
seni yaradan
Algı malgı yaptığım yaptığım yok. Anlaşmanın imzalandığı zamanki euro karşılığı yaklaşık 3 milyon euro. Gerçekleri yazmak algı mı oluyormuş? Bence sen bunu bir araştır.
Üslubuna dikkat et ve fatih hocanın turşusunu kur.arkadaş insanları aptal yerine koyma...sözleşmede 3 milyon euro mu yazıyor ? 2020-2021 sezonunun sonuna kadar sabit 18 milyon sözleşme ile anlaşılmamış mı..
''Sevgili hocam yıllık 3 milyon euro gibi küçük meblağ karşılığında bize hizmet ettiğin için sana ne kadar minnet duysak az.''
yazdığın cümle bu...bu cümlenin anlamı fatih hoca yıllık 3 milyon euro alıyor demek oluyor..kalkıp saçma sapan 2019 da euro kuru şuydu diyip o günün kuru ile hesaplayarak hoca 3 milyon euro alıyor demek yalanın ve algının dik alasıdır..hala pişkince yalan ve algıyı devam ettirmenin gereği yok..