- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.879
- 5.338
sakin olun arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burada kimse hoca para almamış demiyor..buradaki mesela iftira ve yalan ile algı yapılmasıhoca gsden simdiye kadar para almamış gibi davranılması komik dünyalar aldı işte son macta sampiyonlugu verdi kovmak yerine ödül olarak hala takımda
hoca 3 alsa 5 alsa ne olur fakir edebiyatı yapmayalımburada kimse hoca para almamış demiyor..buradaki mesela iftira ve yalan ile algı yapılması
insanların özgür oldukları kısım fikir ve düşünceleridir evet..senin yaptığın yalan ve iftira..sen ilk mesajında direkt 3 milyon euro aldığını yazdın...nerede yazıyor diyince 2019 euro kuruna göre hesap yapıp sundun..yapılan anlaşmayı o zaman güncel kurdan hesap et..euro söyleyeceksen..euro yazıp 2019 kuruna göre demen nasıl bir algı yaptığını gösteriyor zaten..güncel kura göre de 1,7 milyon euro civarı yapıyor o zaman...bir de euroya çevirmekteki amaç ne aldığı para 18 milyon tl...Üslubuna dikkat et ve fatih hocanın turşusunu kur.
Burası bir forum ve herkes fikirlerini ve düşüncelerini paylaşmakta özgürdür. Üstelik söylediklerimi anlamak istemiyorsun. Anlaşmanın yapıldığı 2019 da 18 miyon tl yaklaşık 3 milyon euro ediyordu diye belirttim.
Zaten bu sözleşme bedellerinin açıklanmayacak olmasının nedeni de terim'e, arda'ya, akbaba'ya verilen ücretleri gizleme çabasından başka bir şey değil. Keşke yeni sözleşmede alacağı ücret açıklansaydı da aldığı ücretin 30 milyon tl den az olmadığını görseydin.
Ha bundan bana ne. İsterse yılda 100 milyon tl alsın. Gözüm yok. Takıldığım nokta fatih hocanın hamasi söylemleri. 47 yıldır takıma hizmet ediyorum diyor. Karın tokluğuna çalışıyormuş gibi.
18000000/9=2000000 euro. (2020-2021 in ortalama euro kuru 9 tl.)insanların özgür oldukları kısım fikir ve düşünceleridir evet..senin yaptığın yalan ve iftira..sen ilk mesajında direkt 3 milyon euro aldığını yazdın...nerede yazıyor diyince 2019 euro kuruna göre hesap yapıp sundun..yapılan anlaşmayı o zaman güncel kurdan hesap et..euro söyleyeceksen..euro yazıp 2019 kuruna göre demen nasıl bir algı yaptığını gösteriyor zaten..güncel kura göre de 1,7 milyon euro civarı yapıyor o zaman...bir de euroya çevirmekteki amaç ne aldığı para 18 milyon tl...
ayrıca uslup konusunda dikkatli olması gereken sensin..hocanın turşusunu kur falan..burada mesele hocacı olup olmamak değil..ben hocacı şucu bucu değilim..galatasaraylıyım..burada özellikle gelip böyle iftira ve yalan algı yapanlardan da rahatsız olan bir taraftarım..
Ona bağlı değil mi zatenTransferlerde alinan komisyonlar ivedilikle ve resmi şekilde hocama bağlanmalıdır.
Yesin hocam benim

Ona bağlı değil mi zaten![]()
Ona bağlı değil mi zaten![]()
iyi niyetini anliyoruz üstat .KAP'da görmek isteriz...
iyi niyetini anliyoruz üstat .
hep destek tam destek hocama
ben sizi fatih terim fanı sanmıstim ama trollmüşsünüz.Bence sistemi düzenli ve sabit tutmaliyiz...
- Aldiğimiz ve sattigimiz her oyuncunun komisyon ücretinden Hocama
- Oyuncularin yillik ücretilerindeki komisyon Hocamin kizlari ve torunlarina
- Aldiğı maç başinin 25%'i galasevgisi, Sayın Taşanlar ve Terimciarmy ye
- Görev alan yöneticiler Aidatlarini zamaninda ve gecikmeden Fatih hocamin hesabina yatirmali. Geçiktiği ve aksadığı halde hocamin yönetici değiştirme yetkisi olmalı.
- Yöneticiler de maş aliyorsa komisyonu yüzde 50 şekilde yine hocamda olmalı. (Misal Burak Başkan maş alacaksa profesyonellik gereği yarisi hocamin hakkı olmalı)
Bunu resmi düzenlemeler ile hukuksal güvence altina alan bir sözleşme dahilinde kulübün tüzüğüne eklenmesi ve sonunda KAP' da açiklamasini görmek isteriz....
hocamız 3 milyon eurodan aşşagı alırsa ayıplarımFatih hocam ne kadar alacak. Neye imza atti, bilen var mi? Burak başkanın 'rekabet sebebiyle bundan boyle KAP tan maddi bilgileri paylasmayacagiz' demesi umarim hocamızın kontrati icinde geçerli değildir
hocamız 3 milyon eurodan aşşagı alırsa ayıplarım
Simdi değindiğin noktalar konuyu sulandirmaktan başka bisey değil.. fatih hocanın son 2 seneki başarısızlığı değil konu..fatih hoca son 2 sene elbette bir cok hata yapmıştır..bu zaten eleştirilmeli..18000000/9=2000000 euro. (2020-2021 in ortalama euro kuru 9 tl.)
Oldu mu şimdi?
Önceki sezonda yaklaşık 3 milyona çalışmış. Bu mu iftira ve algı? Üstelik bonusları hiç bilmiyoruz. Yeni sözleşmesini de bilmiyoruz. Medyada konuşulan 30 milyon olduğu. E burası da bir forum olduğuna göre benim bunu dile getirmemden daha doğal ne olabilir?
Adamı kuru ekmeğe muhtaç etmiş bizim kulüp.
Koşulsuz şartsız savunmayı bırakın. Bir adam işini iyi yapıyorsa aldığı para da iyi olur. Ama fatih hoca 2 sezondur işini iyi yapmıyor. Aldığı para avrupa ölçeğinde premium takım teknik direktörlerinin hemen alt basamağındaki teknik direktörlerin aldığı paraya denk ama oynattığı oyun çok daha alt kalitede. Yanlışa yanlış deyin. Geçmişle yaşanmıyor.