Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaşa
Normalde kendisine olan inancımı kaybetmiştim ve istifasını istiyordum

Ama bu sene sözlerinden ve hareketlerinden sanki işler farklı olacak gibi bir izlenim aldım

Hele ki Onyekuru'yu istemediğini beyan ettiği anda tamam dedim hocam yine eski Terim'i seyrettirecek bize

Şimdi bu akşam itibariyle yeni bir dönem yeni bir macera başlıyor

Bu sefer kendisine inanıyorum

Haydi hocam bu akşamdan itibaren

Aslan gibi oynat şu takımı

Yenilsek bile gurur duyalım takımımızla

Sen Terim'sin

Bu işi yaparsan sen yaparsın hocam

Allah utandırmasın ve muvaffak ol hocam

Biatçılıktan kurtulmak gerek ülkece bundan çekiyoruz her haltı ye görme duyma eleştirme Fatih Terim yaşayan efsanedir Galatasaray tarihinde silinmeyecek şekilde yerini almıştır ama artık hocanın devri bitmiştir taktik teknikten ziyade saha içinde heyecanı bile yok ligde belki yarışı kovalayacağız ama uzun vaadede hoca ile olmaz yoksa hep bu kısır döngüde döneceğiz.

Neyse hocam sen olduğun sürece beklenti içine girmiyoruz bir çok taraftar elek olacağımızı bildiği için gayet rahat maç izledi.

Evladın Arda ile beraber yallah Ads ye. Ads başkanı da zaten Arda'nın cenahtan gül gibi geçinir gidersiniz. Leş futbol,kötü skordan çok şu evlatçılığın artık tiksindirici boyutta. Ekipte evlatçılık sahada evlatçılık artık tiksindim. Necatiye bile tamamım ama Selçuk gibi son 3 senesi birton küfür yemiş adamı yanına antranör olarak alıyorsun kendisi neyki futbolcuya bir şey katacak. Yaşın ilerledikçe inadın yükseliyor hala tek başına savaşma peşindesin.

emeklilik yakışacaktır.

arada bir genel kurul toplantılarında yönetime sallar yaşlı üyelerimiz gibi. üstelik sözünü dinleteceği için işe de yarayabilir bu durum.

Ek olarak: Bu adam ne işe yarıyor demeyeceğimiz, mümkünse yabancı bir yardımcı antrenör almalı yanına. Cidden bir planı varsa gelecek adına, Necati ile Selçuk ile olmaz o iş. 2v5 oynar onlar anca.

4 senedir prese karsi cozum uretememis hoca.

Vasat alti futbolu iyi zanneden hoca.

70ine merdiven dayamis hoca.

Hagi, Hakan Şükür, Popescu gib tek basina maç kazandirma kabiliyeti olan birçok futbolcunun sayesinde taktiksiz bam bam bam maç kazana kazana, kıymeti harbiyeyi kendinden zanneden hoca.

Kendisinin 500 milyon Euro butcesi olsa kuramayacagi futbolcularla Real Madrid’in oynadigi oyunu buyuk hayal, ideal zanneden hoca.

Bize Chelsea’nin, MCity’nin, Liverpool’un oynadigi oyunu hayal eden bir teknik adam lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt