Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi ben oyuncu olsam, ben de rahat ve stressiz yasarım. Hocam zaten kendisi aşırı kilolu, benden ısteyemez kilo ma dikkat edeyim diye.

Kötü bir antrenör olabilir. Ama beni asıl üzen bu kadar kötü niyetli bir adama koskoca camianın peşkeş çekilmesi. Hem kötü niyetlisin, hem kötü bir GS’lı. İyi bir GS’lı bu takıma bunu reva görmezdi. İçinde gerçekten GS sevgisi olsa cukkasından feragat edip bırakırdı.

daha fazla batmadan istifa etmeliydi. taktik yönü zaten zayıftı da takım üstündeki etkisini de uzun bir süredir tamamen kaybetmiş halde.

Hocayi biz elestirince hemen terimciler cikip laf atiyordu, neymis efendim bilmem kac sampiyonluk yasatmis , iyi ozaman mazide yasayalim, neymis efendim terim yerine x bir yabanci gelirse rezil olurmusuk sampiyonluk hayalmis, daha nasil rezil olalaim? Allahdan CL katilmiyoruz yoksa besiktasin rekorunu cok rahat kirardik.

Uyanin artik terimle olmaz bu is , bu sekilde bir kac yil daha cöp olacak, simdi cöpe atacak paramiz yok diyen yöneticilere firca cekip agir kazik transferleri yedirecek ama sampiyon olamayip iyice borca sokacak bizi. Sonrada ceketini alip cekip gidecek.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro ne kadar yetersizde olsa sahada bir birliktelik, mücadele takım olunabilir. Ama bizde hiçbiri yok. Yani ne iyi oyuncu ne taktik ne mücadele ne takım oyunu. Bu da fatih terime yazar. Çünkü yeterince umursamadı, psv maçı önemsize getirdiler sonuçta ilahi adalet böyle çarpar işte.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

teknik taktik bilmiyosun aklında mı yok?

3lü savunma bizim neyimize? Bek stoper arasına atılan her topu kaleden gol diye çıkardık. PSV’yi hiç mi izlemedin hocam? Bu takım neden yürüyor? Neden 3 pas üst üste yapamıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt