Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim ne derse desin Fatih Hocamız dünyanın en iyi Hocalarından biridir aynı Mourinho, Ancelotti gibi ama aynı onlar gibi artık o eski kafalar yeni ve Modern Futbolda çok geride kalmıştır...bize artık yeni Modern hocalar lazım...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tek yol istifa. inatlaşmanın manası yok takımın üzerinde teknik-taktik konusunda en ufak hakimiyetin kalmadı

Kendisine fazla yüklenildiğini düşünüyorum. PSV maçı evet bir faciaydı ama eldeki güncel kadroyla zaten PSV gibi bir sistem takımını elemek imkansıza yakın ihtimaldi. Yönetim de maça hiç transfer yetiştirmeyerek bunu kabullendiğini gösterdi. Eğer takviye yapıldığı halde bu sezonu da başarısız geçerse o zaman yolların ayrılması düşünülebilir.

Kendisine fazla yüklenildiğini düşünüyorum. PSV maçı evet bir faciaydı ama eldeki güncel kadroyla zaten PSV gibi bir sistem takımını elemek imkansıza yakın ihtimaldi. Yönetim de maça hiç transfer yetiştirmeyerek bunu kabullendiğini gösterdi. Eğer takviye yapıldığı halde bu sezonu da başarısız geçerse o zaman yolların ayrılması düşünülebilir.

aralık ocak gibi kovuyoruz

herkes hazırlansın

tur kimsenin umrunda değildi zaten geçemeyeceği belliydi. asıl sorun futbol demeye bin şahit lazım kepazeliği her gün biraz daha ileri taşıması. zerre umut ve ışık vermiyor. 2 maç kazanır gider 2 maç yine dağılır çünkü 2 yıldır ortada futbol namına hiçbirşey yok ve performansı rezalet.

Eldeki guncel kadroyu kendisi kurdu. Mevcut kadronun %90'i Terim donemindeki transferler. Zaten sorun da bu.

Daha 3 seneye ihtiyacımız var ama
Screenshot_20210722-210637.webp

GM 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

eldeki kadroyu tamamen kendisi kurdu. cengiz döneminde isteyip de alınmayan 1 oyuncu bile olmamıştır.

baştan aşağı bullshit

terim başarılı başarısız bıraksa da her zaman efsane olarak kalır

ama bu utanmaz trolleri senelerce ifşa edeceğiz
Baştan aşağı bullshit mi gerçekten?

Son 3 yıldır transfer dönemlerinde yaşananlar skandal değil mi yani böyle mi düşünüyorsun?

Yabancı bir hoca olsa da böyle düşünür müydün diyeyim bir de?

Baştan aşağı bullshit mi gerçekten?

Son 3 yıldır transfer dönemlerinde yaşananlar skandal değil mi yani böyle mi düşünüyorsun?

Yabancı bir hoca olsa da böyle düşünür müydün diyeyim bir de?

admin pcye geçeyim tek tek anlatayım neden öyle dediğimi uzun uzun

o zamana kadar soruyu tersten sorayım

yabancı 1 hoca son 2 3 senedir yaşananları yaşatsa bu troll ordusu twitterda ne yapardı?

Tüp sırası bekliyorduk demekle UEFA kupasını aldırdı demek aynı şey gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt