Hoca, camianın tapınma seviyesi zirveye vurduğunda değil de yeterliliğinin tartışılmaya başlandığı dönemlerde daha başarılı olabilen ilginç yapıda bir adam; bunu okşandıkça azan ve en çok da kendisine zarar veren egosunun biraz törpülenmeyle bir ölçüde hizaya gelmesine bağlıyorum, nacizane...
Takımı yeniden yapılandırma konusunda yaptığı açıklamayı destekliyorum...
1. Zaten yıllar önce öyle bir planlamaya girmiş olmamız gerekiyordu,
2. Açıklamalarını samimi buldum. ispatlanabilecek bir şey değil, tamamen subjektif bir 'hissiyat'...Diyet borcum yok elbette, bu konuda takipte olacağım...
3. Temmuz ayını bulduktan sonra getirilebilecek, ülkemizdeki günübirlik anlayışa vakıf, ciddi yerli-yabancı hiçbir TD, böyle gerekli bir yapılanmaya girmek istemez, günü kurtarma telaşına düşerdi, ya da teklifi baştan kabul etmezdi. Pembe vaatlerle sırf para için gelen birileri bulunabilirdi en fazla, durumu daha da berbat etmekten başka bir sonuç elde edilemezdi...
Ortası olmayacak. Keşke Hoca bu defa doğru adımları atabilse, bunun yanında futbol şansı da yüzümüze gülse de -artık- adam akıllı futbol oynayan, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan bir takım oluşturabilsek. Bakın şampiyonluktan filan bahsetmiyorum; tarif ettiğim gibi bir takımla şampiyonluk gelirse şahane olur, olmazsa da sağlık olsun...Allah korusun, işler daha da kötü gider, yeni transfer edilen futbolculardan da verim alınamaz, aynı kabız futbol devam ederse, ortada ne Hoca kalır, ne yönetim...