Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet galatasaray deplasmanlı turda st johnstone'a da eleniyosa terim'e ihtiyaç yok demektir, terim'in 20 yılda harcadığı çok üst düzey hocalarımız da o kadarını yapıyodu zaten.
Batıyoken keman çalmanın lüzumu yok gökhan,herkes yanılabilir

Gitmesi için st johna elenmesi sebep olmamalı,kalması içinde elemesi

Psv maçlarını küfürle izlerim diye düşünürken aldım elime mendili ağlayarak izledim,öyle vahim bi hale gelmiş takım

Batıyoken keman çalmanın lüzumu yok gökhan,herkes yanılabilir

Gitmesi için st johna elenmesi sebep olmamalı,kalması içinde elemesi

Psv maçlarını küfürle izlerim diye düşünürken aldım elime mendili ağlayarak izledim,öyle vahim bi hale gelmiş takım

batıyoken keman çaldıran adam çıkıyoken zurnayı üfletirse o zaman tepki koyarız.

eldeki kadroyla psv'ye karşı güzel futbol umuduyla televizyonun başına oturduysan anca mendili ziyan etmişsin derim.

Fatih hocamiz takimin yetersiz olduğunu yönetime gösterebilmek için psv maclarini feda etmiş olabilir mi?
Bu sayede transferler konusunda elini güclendirmesi bir taktik mi

Psv maçlarını feda etmişse bile başkana göstermek için değildi
Aklı sıra kamuoyunda transfer lazım algısı oluşturup bir dolu pahalı ne üdüğü belirsiz adam aldıracaktı yine
Gerçi yine aldıracak tabi çünkü eskiden başkanları falan sallamazdı şimdi artık taraftarı da sallamıyor

Kanıt istiyorsan başarısız olmasına rağmen önceki döneminin çok üstünde 3 yıllık sözleşme verilmesi, ardaya aynı şekilde aldığının çok ğstünde sözleşme verilmesi, albabaya sözleşme verilmesi, bunlara bakabilirsiniz

Top oynatmak için değil, para almak ve transfer yaptırmak için takımın başında

batıyoken keman çaldıran adam çıkıyoken zurnayı üfletirse o zaman tepki koyarız.

eldeki kadroyla psv'ye karşı güzel futbol umuduyla televizyonun başına oturduysan anca mendili ziyan etmişsin derim.
Terim sence iyiyse gitmemeliyse,e takımı kuranda oynatanda o

Neden iyi futbol beklemeyelimki

Kafam karıştı renktaş

Gökhan, St. Johnston maçına ne umarak geçelim ekranlarımızın karşısına? PSV karşısında umduğun bu maç için geçerli değildir diye düşünüyorum. Sen iyi oynayarak kazanırız diyebiliyor musun?

Terim sence iyiyse gitmemeliyse,e takımı kuranda oynatanda o

Neden iyi futbol beklemeyelimki

Kafam karıştı renktaş

geçen senenin bjk maçından 7, şampiyonluk maçından 5 oyuncunun olmadığı bi kadroyla bu takımın başında guardiola da olsa psv'yi eleyemezdi. esas hesabı başa gelirsek 10 günde transferi bitirirz diyen elmas'a, daha da detaylısını kendi adamını seçime yetiştirmek için galatasaray'ın 1 ayını çöpe atıp psv'ye karşı aytaçlı, ardalı, ömerli, kılınçlı 11'lere mahkum eden ex yönetime sormak gerek.

terim'in adına yaraşır bi kadro parası verilip kurulduktan sonra gene çuvallarsa o zaman hesabını sorarız, istediği 5 oyuncudan 4'ünün alınamadığı dönemde kendi mühendisliğini fazla sorgulamaya lüzum yok.

geçen senenin bjk maçından 7, şampiyonluk maçından 5 oyuncunun olmadığı bi kadroyla bu takımın başında guardiola da olsa psv'yi eleyemezdi. esas hesabı başa gelirsek 10 günde transferi bitirirz diyen elmas'a, daha da detaylısını kendi adamını seçime yetiştirmek için galatasaray'ın 1 ayını çöpe atıp psv'ye karşı aytaçlı, ardalı, ömerli, kılınçlı 11'lere mahkum eden ex yönetime sormak gerek.

terim'in adına yaraşır bi kadro parası verilip kurulduktan sonra gene çuvallarsa o zaman hesabını sorarız, istediği 5 oyuncudan 4'ünün alınamadığı dönemde kendi mühendisliğini fazla sorgulamaya lüzum yok.
Sana güveniyorum rtaş

İnşallah bu sene kadrosunu kurarda 3 sene başarıdan başarıya koşarız

Takımdaki 5. senesi olduğunun
Takımın futbolun f’sini bile oynayamadığının
Bu konuda kendisinin de mutabık olduğunun
Sorumlu olarak işaret ettiği oyuncuların %80-85’ini kendisinin aldırdığının
4 senede 50’nin üzerinde oyuncu aldırdığının
Ama alınan hiçbir oyuncunun performansının yükselmediğinin hatta aynı bile kalamadığının
Bilakis en fazla 6-7 maç sonra özgüvensiz ve hiç birşey veremeyen oyunculara dönüştüğünün
Buna rağmen yine yeni oyuncular istediğinin
Ve bu takımı düzeltmek için 3 seneye ihtiyacı olduğunu deklare ettiğinin
Yani 3 sene birşey beklemeyin dediğinin ve beklemememiz gerektiğinin

FARKINDA MISINIZ

Sana güvenimiz tam hocam.. kuracağın takımla lige ambargo koyup inlete inlete kuşların üstünden geçeceksin..
İmparator !

Takımdaki 5. senesi olduğunun
Takımın futbolun f’sini bile oynayamadığının
Bu konuda kendisinin de mutabık olduğunun
Sorumlu olarak işaret ettiği oyuncuların %80-85’ini kendisinin aldırdığının
4 senede 50’nin üzerinde oyuncu aldırdığının
Ama alınan hiçbir oyuncunun performansının yükselmediğinin hatta aynı bile kalamadığının
Bilakis en fazla 6-7 maç sonra özgüvensiz ve hiç birşey veremeyen oyunculara dönüştüğünün
Buna rağmen yine yeni oyuncular istediğinin
Ve bu takımı düzeltmek için 3 seneye ihtiyacı olduğunu deklare ettiğinin
Yani 3 sene birşey beklemeyin dediğinin ve beklemememiz gerektiğinin

FARKINDA MISINIZ
Değiliz

Hoca, camianın tapınma seviyesi zirveye vurduğunda değil de yeterliliğinin tartışılmaya başlandığı dönemlerde daha başarılı olabilen ilginç yapıda bir adam; bunu okşandıkça azan ve en çok da kendisine zarar veren egosunun biraz törpülenmeyle bir ölçüde hizaya gelmesine bağlıyorum, nacizane...

Takımı yeniden yapılandırma konusunda yaptığı açıklamayı destekliyorum...

1. Zaten yıllar önce öyle bir planlamaya girmiş olmamız gerekiyordu,

2. Açıklamalarını samimi buldum. ispatlanabilecek bir şey değil, tamamen subjektif bir 'hissiyat'...Diyet borcum yok elbette, bu konuda takipte olacağım...

3. Temmuz ayını bulduktan sonra getirilebilecek, ülkemizdeki günübirlik anlayışa vakıf, ciddi yerli-yabancı hiçbir TD, böyle gerekli bir yapılanmaya girmek istemez, günü kurtarma telaşına düşerdi, ya da teklifi baştan kabul etmezdi. Pembe vaatlerle sırf para için gelen birileri bulunabilirdi en fazla, durumu daha da berbat etmekten başka bir sonuç elde edilemezdi...

Ortası olmayacak. Keşke Hoca bu defa doğru adımları atabilse, bunun yanında futbol şansı da yüzümüze gülse de -artık- adam akıllı futbol oynayan, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan bir takım oluşturabilsek. Bakın şampiyonluktan filan bahsetmiyorum; tarif ettiğim gibi bir takımla şampiyonluk gelirse şahane olur, olmazsa da sağlık olsun...Allah korusun, işler daha da kötü gider, yeni transfer edilen futbolculardan da verim alınamaz, aynı kabız futbol devam ederse, ortada ne Hoca kalır, ne yönetim...

2021de avrupa liginde son 32de elenmişler,
2020de avrupa ligi gruplarından çıkamamışlar, 2019da şampiyonlar ligi gruplarında 2 puan almışlar, 2018de avrupa ligi 3. ön elemede elenmişler, 2017de şampiyonlar ligi gruplarında 2 puan almışlar.

Sonuc olarak psv icin 5. sınıf takim demek yanlış olur. 8 sınıf demek daha uygun.

Hoca, camianın tapınma seviyesi zirveye vurduğunda değil de yeterliliğinin tartışılmaya başlandığı dönemlerde daha başarılı olabilen ilginç yapıda bir adam; bunu okşandıkça azan ve en çok da kendisine zarar veren egosunun biraz törpülenmeyle bir ölçüde hizaya gelmesine bağlıyorum, nacizane...

Takımı yeniden yapılandırma konusunda yaptığı açıklamayı destekliyorum...

1. Zaten yıllar önce öyle bir planlamaya girmiş olmamız gerekiyordu,

2. Açıklamalarını samimi buldum. ispatlanabilecek bir şey değil, tamamen subjektif bir 'hissiyat'...Diyet borcum yok elbette, bu konuda takipte olacağım...

3. Temmuz ayını bulduktan sonra getirilebilecek, ülkemizdeki günübirlik anlayışa vakıf, ciddi yerli-yabancı hiçbir TD, böyle gerekli bir yapılanmaya girmek istemez, günü kurtarma telaşına düşerdi, ya da teklifi baştan kabul etmezdi. Pembe vaatlerle sırf para için gelen birileri bulunabilirdi en fazla, durumu daha da berbat etmekten başka bir sonuç elde edilemezdi...

Ortası olmayacak. Keşke Hoca bu defa doğru adımları atabilse, bunun yanında futbol şansı da yüzümüze gülse de -artık- adam akıllı futbol oynayan, geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan bir takım oluşturabilsek. Bakın şampiyonluktan filan bahsetmiyorum; tarif ettiğim gibi bir takımla şampiyonluk gelirse şahane olur, olmazsa da sağlık olsun...Allah korusun, işler daha da kötü gider, yeni transfer edilen futbolculardan da verim alınamaz, aynı kabız futbol devam ederse, ortada ne Hoca kalır, ne yönetim...

yapılanma harekatı başladığı için geri dönülmez

bu kadar yatırım bu teknik ekiple heba edilmemeli

geç değil hemen yollar ayrılıp hoca getirilmeli

yoksa millet marcaoya muhammede bile çöp muamelesi yapmaya başladı bu yarın berkan olur boey olur cica olur

yapılanma harekatı başladığı için geri dönülmez

bu kadar yatırım bu teknik ekiple heba edilmemeli

geç değil hemen yollar ayrılıp hoca getirilmeli

yoksa millet marcaoya muhammede bile çöp muamelesi yapmaya başladı bu yarın berkan olur boey olur cica olur
Rumenler terimin sonu olacak gibime geliyor. Rumenler iyi topcu olsalar bile terimin ileri teknik idmanları ve muthis futbol akli sayesinde en geç iki ay icinde mundar olacaklar. Verilen 20m euro para ve topçuların rumen olmaları nedeniyle cok fazla spekülasyon olacak. Kaotik ve acılarla bezeli bir sezon bizleri bekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt