Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, makas çok açıldı hocam. Psg, Real falan bizim 10 katı değerimizde kadroları var da, bizim de kadro değerimiz şu an rakibin 10 katından fazla ve durum ortada. Köyden hallice takımları dahi yenemeyen, Avrupa'da şamar oğlanına dönen bir kulüp olduk artık. Şu takıma karşı bile organize güzel bir atağımız yok ve kaleciyi zorlayamadık bile. Hadi şimdi geç mikrofon başına şey de, biz Galatasarayız.

Maç sonu açıklaması

a41b1dbbd363013d683d7d2b5423f9d4.jpg

Van Aanholt yağ gibi akarken taraftarın ıslıkladığı Ömer'i ortaya atmak nedir? Herif bir de Berkan'dan duran top falan alıyor. Babel-Aanholt ilk yarı gayet iyiydi. İlla Arda'sını bir yerlere sokuşturacak. En sonda da Berkan'ı çıkartıp Sekidika'yı aldı orta sahada 1 adam kaldı. Biraz güçlü takım olsa elimize vermişlerdi. Bu takımı eleyemezsek yollar ayrılmalı. Bu nedir yaw.

Benim en çok güldüğüm mevzu senelerdir maç konularında veya maç sonunda birileri hep arazi.. Sonra oynanan rezil futboldan 5-6 gün sonra hocanın resimlerini bu konuda yapıştırıp kendilerinden geçmeye devam.. :asd: :asd: :asd:

Millet balık hafızalı ya 3-4 gün geçtikten sonra hocayı eleştirenlere sövmek + fenerli muamelesi yapmaya devm..

Galatasaray efsanesi dedik. Sabır dedik. Yeter dayı ya. Yıllardır yerel başarılar hariç bir şey vermiyorsun takıma. Bu takım en son ne zaman top oynadı? Muhtemelen Sabri kovulurken falan takımın başında olsan 40 yaşına kadar sözleşme imzalatırdın Ömer Bayramla sözleşme yenilettiğin gibi. Artık zarar veriyorsun galatasaraya derhal istifa

Bu anlayış transfer gelse de ilk 3'e giremez. Bir defa bazı belli başlı oyuncuların hocaya karşı inancı bitmiş. Net olarak görülüyor ki bir mental yorgunluk var ve bu herkese sirayet etmiş. Kim gelirse gelsin bu mutsuzluğa düşer. Yüz ve vücut dillerindeki mutsuzluk/isteksizlik çok net belli oluyor. Hocanın ısrar ettiği oyuncuların bu takıma yakışmadığı oyuncular arasında konuşulmaz mı sanılıyor. Hala saçma sapan değişiklikler vs. Oyun planı konusuna falan hiç girmiyorum bile. Bence bu resmi maçlar süreci gelecek adına fazlasıyla bir fragman seyrettirdi demek isterdim, biz bunu 2-3 senedir izliyoruz. Hocanın içinde Onyekuru ağıtları başlamıştır. Kendi de biliyor takım olarak bir şey çıkmayacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt