Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gitmeden hicbir sey olmaz. 4 senedir ayni terane. Bu takimin sorunlari transferle cozulemez diyoruz, Hatta daha cok borclanacagiz, daha da dibi gorecegiz. Terime takim emanet etmek tam bir akil tutulmasi. Ulkenin son 20 yildir yasadigi akil tutulmasina esdeger bir akil tutulmasi. Umarim 2022 yilinda hem ulke, heme Galatasaray bu sacma sapan akil tutulmalarindan kurtulabilir.

Ben bu adamın senelerdir yaptığı eyyamlardan ne olduğunu biliyordum..Bana 3 sene daha verin dediğinde zihniyetini anlamayanlara müstehak bu olanlar.. Hiçbir zaman meselesi bu takım olmamış evlatlarıyla parsayı götürmek olmuştur.. Lütfen evlatlarıyla birlikte bu adama 3 sene daha verelim iyice yesinler bitirsinler kulübü..

Bir noktadan sonra saygı duymak lazım. Bir takım bu kadar mı gelişmez.
Yani özel efor sarfetmem lazım.
Dört yıldır aynı hatalar.
Bir sürü değişen futbolcu.
Tek değişmeyen berbat futbol.
En azından Gedson gibi bireysel fark gösterecek oyuncularla bu ligi götürürüz.
Teknik direktörümüzün olmadığını düşünüyorum.

Takımı gruplara bırakıp, karşılıklı anlaşılarak ayrılmak güzel olur sanki. Zaten gözle görülür bir teknik ekibi de yok. Takım ayrılık bekliyor, hoca gençleşme peşinde ama saha veteran dolu. Oyun desen oyun yok. Plan desen o da yok. Galatasaray'ın kaybedecek zamanı da, vakti de yok.

Win=Win

Böyle olmaz hoca ...
Takım dökülüyor
Herkes sarhoş gibi paslar atıyor, ne bu gevşeklik

Hodjam gs cikarlarini gozetiyor, her bir kurusuna sahip cikiyor. Akbaba twitter'da duyumculuk yaparak ve antrenmanlarda gol atarak 8 milyon tl'nin her kurusunu hak ediyor. Arda yine instagram'da arabesk duygulu paylasimlar yaparak gs'mize büyük hizmetler ediyor.

Bu takım defansı orta sahaya çıkartıyor ama orta sahada rakibi bizim kaleye yüzünü döndürüyor. Istersen 4 Nesta koy bu zihniyetle hepsi pasta olur.

Taraftar gibi kenardan maç izliyorsun dayı. Takım taç atamaz, takım defans yapamaz, takımdaki topçular toptan kaçar aman bana gelmesin diye, 3. lig takımıyla maç yapsak dahi 1 gol atınca tüm takım defansa çekilir vs vs. artık sıkıldım senin saçma sapan ne olduğunu dahi anlamadığımız oyun sisteminden. Bekler ileri gidince biliyoruz ki adam gibi orta açamayacaklar. Taç kullanırken biliyoruz ki topu kaybedeceğiz. Eskiden senin td olduğun takım koşardı, efor sarfeder ve çabalardı, disiplin vardı, ne oldu da böyle bir td haline geldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt